RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#61154  Szerző: Gabeedj

Jó a Petőfi ,ezt csak finomítani kell .Az egy biztos,ők bevállalták és 1-2 helyi is ezt azt bevállal.Ezért is jó,ha egyedi marad a Petőfi és ha lehet csatlakozik hozzá az Mr3 is.Ha arra várunk,hogy Classék fognak mást játszani,azt várhatjuk... :|
 #61116  Szerző: Kiru

csokie írta:
Kiru írta:Most este egész jó zenék mentek a Petőfin. :)Pedig olyan jó kis klassz rádiót lehetne csinálni ebből a rádióból !
Akkor neked való a KLASSZ EFEM :D
Azért ennyire nem. :)
 #61107  Szerző: csokie

Kiru írta:Most este egész jó zenék mentek a Petőfin. :)Pedig olyan jó kis klassz rádiót lehetne csinálni ebből a rádióból !
Akkor neked való a KLASSZ EFEM :D
 #61106  Szerző: Kiru

Most este egész jó zenék mentek a Petőfin. :)Pedig olyan jó kis klassz rádiót lehetne csinálni ebből a rádióból !
 #61040  Szerző: LuciFerko

Majd megszokod... ;)
 #61032  Szerző: SzD

Kiru írta:úgy sincs sok ilyen alternatív zenét játszó rádió mint a Petőfi!
Meg aztán idővel meg is lehet kedvelni ezeket a zenéket. Én régebben inkább a mainstream felé hajlottam, de mióta rácuppantam a radiocaféra, azóta nagyon szeretem az alter zenéket is. Kellett egy kis idő, amíg hozzászoktam, de idővel azt vettem észre, hogy egyre jobban szeretem azt a fajta zenei kínálatot, ami ott és ami a Petőfin van. Egy ideje pedig már 90%-ban ilyen zenéket töltök le (legálisan persze, webáruházból). :)

Meg arról nem is beszélve, hogy mit veszünk alternatívnak, amire sokan rámondják, hogy szar, és mit a top40-es zenéknek. Mert azért elég sok olyan zene van, ami hallható a Petőfin, mert ebbe az arculatba illik bele, de ugyanakkor más rádiók is játsszák. Csak tényleg az van, hogy leszarozzák, ahelyett, hogy hallgatnák, és rájönnének, hogy van egyfajta átmenet a kettő között.

Jó lenne, ha a zenei szerkesztők nem az alapján állítanák össze a zenei kínálatot, hogy mit játszik a konkurencia, és mi volt a trendi egy-két hónappal korábban Amerikában és szerte Európában.
Kis idő elteltével hozzászokna mindenki ahhoz, hogy nem csak Lady GaGa-t lehet hallgatni, hanem számukra ismeretlen előadókat is. És ismeretlen műfajokat is.
De bebizonyosodott, hogy ez csak álom. A Neo és a Class a legjobb példák erre.
Annak viszont örülök, hogy azért vannak olyan helyi rádiók, akik bevállalnak mindenfélét. Igaz, nem nagy mértékben, de azért látszik a szándék.
 #61029  Szerző: Kiru

Én már azzal is elégedett lennék ha hozzá se nyúlnának jövőre de attól tartok,hogy ez nem így lesz . :x Nekem így ahogy van tetszik ez a rádió ,úgy sincs sok ilyen alternatív zenét játszó rádió mint a Petőfi! :)
 #61012  Szerző: Gabeedj

Ezt az Mr2 -ős arculatot meg kell hagyni és csak bővíteni és színesíteni kell,törölni nem.
 #61000  Szerző: LuciFerko

moby67 írta:Nézem a szavazást és látom hogy sokan a beszédet és a régi műsor rendet sírják vissza. Ha egy közszolgálati rádió csak zenét sugároz rövid hírekkel
akkor talán a Bartókot is lehetne piszkálni,hogy nagyjából ugyan ezt teszi ,de komoly és kortárs zenében.
Egyébként vidéken az összes kisközösségi és helyi közmédium (elvileg nem nyereség érdekeltek)szinte csak ezt teszi,kb 85-90%-ban zenélnek.
megjegyzés: olyan rádió vagy közmédium sose lesz ami mindenkinek jó.
De hát erre is találták ki az internetet .
az 1600-as, 700as, és 800as évek slágereivel :)
 #60994  Szerző: moby67

Nézem a szavazást és látom hogy sokan a beszédet és a régi műsor rendet sírják vissza. Ha egy közszolgálati rádió csak zenét sugároz rövid hírekkel
akkor talán a Bartókot is lehetne piszkálni,hogy nagyjából ugyan ezt teszi ,de komoly és kortárs zenében.
Egyébként vidéken az összes kisközösségi és helyi közmédium (elvileg nem nyereség érdekeltek)szinte csak ezt teszi,kb 85-90%-ban zenélnek.
megjegyzés: olyan rádió vagy közmédium sose lesz ami mindenkinek jó.
De hát erre is találták ki az internetet .
  • 1
  • 520
  • 521
  • 522
  • 523
  • 524
  • 627