RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#178763  Szerző: Tomikaaa

Ma reggel Balatonra menet az autóban Rádió 1-et hallgattuk. Negyed kilenc körül egyszercsak bemondták, hogy "százöthét Rádió 1" és a Balatonról is dumáltak valamit. Igen ám, de a rádió a fehérvári 94,5-ön volt. :lol:

Ez helyi blokknak számított? Ha igen (nekem annak tűnt, mert balatoni és nyaralásos dolgokról is beszélt a műsorvezető), nem biztos, hogy szabályos csak úgy rátükrözni a fehérvári frekire a balatoni helyi blokkot. Ha szabályos is, legalább ne százöthetet mondjanak a 94,5-ön. Hazafelé már kilencvennégyötöt mondtak.

Fmscan.org szerint Székesfehérvár és Tihany PI kódja különbözik, de úgy fest, ott valamelyik adat téves, mert szépen váltogatott a rádió, elég jó köztük a szinkron.

Amúgy a Disco's Hit névadása szerintem elég szerencsétlen, akik tudnak angolul, értik, miért.
 #178761  Szerző: Dani

mlaszlo írta: 2018.07.29. 17:24
Wolfman írta: 2018.07.27. 20:29 Nem gondolnám, hogy Pécsett helycsere lenne. Ha 17 évig jól megvolt a Rádió 1 a 90,6-on, akkor ezután is meglesz.
A név lehet, hogy ugyanaz, de a tulajdonosi kör és a célok folyamatosan változtak. A mostani Rádió 1 az országos rádiókkal kívánja felvenni a versenyt, ehhez pedig az 5-10-15 km-es körzeteket lefedő kis frekvenciák nem igazán elegendőek.
Zenei kinálatát tekintve miért nem akarja felvenni a versenyt a Rádió1 az országos rádiókkal? Miért kell még mindig a main stream zenéket erőltetnie? Én nem veszem észre egyenlőre azt, hogy változott volna túl sokat a Rádió1.
 #178760  Szerző: mlaszlo

Wolfman írta: 2018.07.27. 20:29 Nem gondolnám, hogy Pécsett helycsere lenne. Ha 17 évig jól megvolt a Rádió 1 a 90,6-on, akkor ezután is meglesz.
A név lehet, hogy ugyanaz, de a tulajdonosi kör és a célok folyamatosan változtak. A mostani Rádió 1 az országos rádiókkal kívánja felvenni a versenyt, ehhez pedig az 5-10-15 km-es körzeteket lefedő kis frekvenciák nem igazán elegendőek.
 #178759  Szerző: mlaszlo

nyikolaj írta: 2018.07.27. 14:10 Baranya megyének kell egy SAJÁT helyi médium,régió szinten ami a 101.7 mhz-en fog majd szórni.. butaságnak tartanám ha a R1 kapná meg!
Ennyi erővel ezt bármelyik megye elmondhatná, hogy kell neki egy saját rádió ...
 #178752  Szerző: Glenn

robert11 írta: 2018.07.28. 21:58 Pécsen mikor indult a 90,6 rádió1?
2002-ben.
 #178749  Szerző: robert11

Pécsen mikor indult a 90,6 rádió1? Hát ezt a Györke Attisos bejelentkezést a musictól vették mert ott is az Önindító után mindíg bejelentkezik Mák Kata vagy az Önindító végén. Sokszor azzal megy el a sok idő és már bele nyúlnak a bónusztrackba is annyit dumálnak.
Ez valóban így van hogy a többi frekin nem hallják mit mond Attis ezt úgy lehetne orvosolni igaz akkor már nem élő lenne de minden frekinél felvennék hogy éppen ki érkezik bár az sok lenne. Még a helyiben mondjuk Nyíregyházán Balogh Vili el tudja azt sütni hogy nemsokára érkezik Györke Attis már itt áll az ajtóban de ez egy élőbe elképzelhetetlen.
Pont1en volt az annó szintén ő mondta hogy nemsokára érkezik Nyerges Iza már itt kavargatja a kávéját közben Iza csak felvételről ment a pont1en mert élőben a pécsi r1en volt
 #178743  Szerző: Wolfman

Nem gondolnám, hogy Pécsett helycsere lenne. Ha 17 évig jól megvolt a Rádió 1 a 90,6-on, akkor ezután is meglesz.
 #178740  Szerző: Tomikaaa

nyikolaj írta: Egyébként a R1 soha nem lesz országos lefedettségű.
Ne is legyen. De mostanában sajnos több frekvenciát is kaptak.
 #178737  Szerző: nyikolaj

Én értem,és tudom sajnos... csak korábban mlaszlo felvetésére vázoltam a gondolatomat,,, ő azt nem érti,hogy miért nem a 101.7-en fog sugározni az R1..hisz egy országos rádiónak az dukálna stb.
Egyébként a R1 soha nem lesz országos lefedettségű. Számomra az nem mérvadó,hogy a megyeszékhelyek max 10 km-es körzetében lehet fogni egyszerű rádióskészülékekkel. Ez így nudli.
 #178736  Szerző: szabogabor10

nyikolaj írta: 2018.07.27. 14:10 Baranya megyének kell egy SAJÁT helyi médium,régió szinten ami a 101.7 mhz-en fog majd szórni.. butaságnak tartanám ha a R1 kapná meg!
Pedig sajnos 99% esélyt adok rá. Szomorú, de ilyen országban élünk.
  • 1
  • 536
  • 537
  • 538
  • 539
  • 540
  • 1023