RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#58808  Szerző: lali87

Cicoo írta:
Gabeedj írta:Vajon melyik irányba fogja elvinni a rádiót és mikor lesz változás......?
Nem tudom, de a 20:57-es Monday Morningtól kikerekedett a szemem. Csekkoltam is a rádió kijelzőjét, hogy ez most akkor Class, vagy Petőfi? :shock:
Asszem, jön a saláta mód. Örülhet, aki azt írta, hogy legyen még több féle zene.. :vomit:
Szokták nyomni néha, de ez nem a Class vagy Rádió 1, hogy óránként adják, hanem hetente 2x ne izgulj....ez még nem a változás :-)
 #58807  Szerző: Gabeedj

A Petőfi most is hallgatható,jobban mint a két ker,ha elszennyezik,akkor hasonlítanak majd
 #58806  Szerző: steve

El fog tűnni ez a sok szenny a Petőfiről, ne aggódj! Még csak ma választották meg az új vezetőket a közmédiumok élére. Szerintem januárra már lesz egy normális, hallgatható PETŐFI Rádiónk.
 #58804  Szerző: Cicoo

Gabeedj írta:Vajon melyik irányba fogja elvinni a rádiót és mikor lesz változás......?
Nem tudom, de a 20:57-es Monday Morningtól kikerekedett a szemem. Csekkoltam is a rádió kijelzőjét, hogy ez most akkor Class, vagy Petőfi? :shock:
Asszem, jön a saláta mód. Örülhet, aki azt írta, hogy legyen még több féle zene.. :vomit:
 #58795  Szerző: Gabeedj

Meg vannak a kuratóriumi elnökök,így az Mr is.Jónás István lett az elnök.A Lánchíd rádió főszerkesztője...Vajon melyik irányba fogja elvinni a rádiót és mikor lesz változás......?

Szelerailway köszi a műsorleírást,majd válaszolok rá. :)
 #58700  Szerző: LuciFerko

Thievery Corporation - Amrecimacka
ez miért nem ment eddig? :blush:
 #58663  Szerző: Gabeedj

Le lettem cseszve!Néha tudok sokat beszélni,de 12-13 óra után esténként leülve,néha még többet beszélek:)Bocs!Majd figyelek.....
Szerintem is megvan már ,hogy ki hova foglalkozni és mit fog csinálni és milyen lesz az új adó.Már csak az áment mondja el a vezér,ha beültetik a székbe.Lehet késve érkezett meg a levél amit írtatok,de bízom benne,hogy figyelembe veszik majd amit kidolgoztatok.Egyébként meg érdekel mit gondoltatok:)
 #58609  Szerző: mikrofonos

Állítólag napokon belül lesz vezérigazgató és onnan felgyorsulnak az események. A nagy hallgatás (rádión belül is) arra utal, hogy már kész van minden csak végre kell hajtani.
Egyelőre lehet tovább találgatni!
 #58598  Szerző: Szelerailway

Valóban felesleges találgatni,hogy mi lesz.Ezt a politika fogja eldönteni.(Már valószínűleg el is döntötte.)
Bár érdekességképpen leírom,hogy egy MR-es ismerőssel készítettünk egy új,szerintem szerethető,struktúrát mindhárom adóra,amiben a fiatalok illetve a régi petőfis hallgatók igényeit is igyekeztük figyelembe venni,kicsit bővítvén a Bartók hallgatottságát is.(Bár ez biztos vihart kavarna.)
Ezt meg is próbáltuk Szalai Annamáriáék részére,közvetett úton,eljuttatni.
Válasz persze nem érkezett,tehát az a valószínű,hogy már meg van az elgondolásuk,hogy hol,mi fog szólni.
Akit érdekel a struktúra,már csak abból a szempontból is,hogy mi volt az elgondolásunk, és ebből mi valósul meg,mennyire veszi figyelembe a politika,az küldjön pü-ben egy mail címet,ahová mellékletben elküldöm.
Jelzem a petőfis struktúra meglehetősen képlékeny,mivel úgy tudjuk,hogy egy-néhány petőfisnek csak dec.31-ig szól a szerződése.Tehát,ha ez igaz,akkor jan 1-től már lesz szép,új Petőfink.Csak az a kérdés,hogy 1 hónap alatt ez,hogy fog megvalósulni.
 #58593  Szerző: djlacee

ork? :lol:
  • 1
  • 537
  • 538
  • 539
  • 540
  • 541
  • 627