RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#58430  Szerző: steve

Gabee!
Szerinted olyan hülyék a Szalai Annamáriáék, hogy egy múmiarádió klónt csinálnak majd a Petőfiből is? A fenét. Szerintem lesz egy igazán változatos zenét adó közszolgálati rádió tele értékes és érdekes műsorokkal. Ez a sok monoton alter szutyok meg le lesz húzva a WC-n. Igen, ez lesz. Mert azért az nem normális, hogy egy közszolgálati rádió rétegzenét játszik. Ráadásul nagyon szűkre szabva. A BBC One sem rétegzenét ad, helló!
 #58423  Szerző: Gabeedj

Kossuth jelenlegi hálózata elég lenne,de erre az Mr2 re végleg nemet mondani kár lenne.Hallgatsz pl Neot??Ott sincs műsor,csak zene és kívánságműsor.Maximum a Bumeráng és Kalácska,de arra Mr2-ön ott a Kultúrfitness.Én alapjába véve discosabb zenéket szeretem,de hiába van annyi jó adó,olyan nincs mint volt régen a Juventus és persze nem Pesten élek,ahol akad választék is.Bár fiatalos rádió a Rádió 1,de nem szeretem ,mert sablon és unalom az egész .Mr2ben pedig akadnak jó zenék nem csak túl alterosak.Ha erre azt mondod Pasa,hogy menjen le az egész a Wc-én és legyen totálisan más Petőfi,akkor lesz egyáltalán olyan adó,ami kicsit másabb lesz ,mint egy gazdasági politikai rádió vagy másabb lesz a Sláger és Rádió1 utánzatoknál?Kétlem...Ha így lenne,akkor megéri váltani ,de ha olyan lesz a váltás, mint Danubius, Sláger rádió esetében,akkor kár reménykedni.
Mr3-at miért nem szedik szét?Pedig oda aztán kellene a hallgatottság és a műsor és persze az egyik legjobb frekvenciákon helyezkedik el.
 #58413  Szerző: Snake

Ennyi erővel bármit csak tökéletes vétel mellett, én is hivatkozhatok erre
 #58406  Szerző: Pasa

djlacee írta:
Ez most a fiatalok (egy részének) rádiója, de olyanból van már egy pár
hol?
Budapest környékén, de pl. feléd is van pár osztrák.
Snake írta:Cseréljen a Bartókkal.
Végülis jogos, csak az a baj, hogy a komolyzenét valóban csak tökéletes vétel mellett lehet élvezni.
 #58398  Szerző: Snake

PooLee írta:Pasa: szerintem arra a kompromisszumra mindenki hajlana, hogy az MR2 helyet cseréljen az MR1-gyel. Úgy vélem, hogy ha ezen múlna, hogy megmaradhasson a fiatalokat megcélzó közszolgálati csatorna, mindenki kijjebb húzná egy kicsit az antennát, már ha egyáltalán szükséges! :)
Cseréljen a Bartókkal.
 #58376  Szerző: Zsolt

Viszont a kinevezések után lehet kiderül, hogy a Kossuthnak bőven elég 0 adó.
 #58374  Szerző: djlacee

Ez most a fiatalok (egy részének) rádiója, de olyanból van már egy pár
hol?
elég lenne neki a Kossuth jelenlegi hálózata is
ezzel viszont továbbra is egyetértek, elég lenne a 48 adó :D
 #58373  Szerző: PooLee

Pasa: szerintem arra a kompromisszumra mindenki hajlana, hogy az MR2 helyet cseréljen az MR1-gyel. Úgy vélem, hogy ha ezen múlna, hogy megmaradhasson a fiatalokat megcélzó közszolgálati csatorna, mindenki kijjebb húzná egy kicsit az antennát, már ha egyáltalán szükséges! :)
 #58370  Szerző: Pasa

Gabeedj írta:biztosan elkapcsoltok az Mr2 re,mert azért akad ott is értelmes műsor,még akkor is ha zenész műsor ...
1: ki fog odakapcsolni? Mindenkinek alter zene kell szerinted?
2: hol van ezen a Petőfin műsor? Újra van körkapcsolás?
Ez most a fiatalok (egy részének) rádiója, de olyanból van már egy pár. Amúgy nem baj, ha van egy közszolgálati ifjúsági adás, de elég lenne neki a Kossuth jelenlegi hálózata is...
 #58350  Szerző: LuciFerko

Gabeedj írta:Még mindig a Petőfi Mr2 szerintem az amit ,ha oda kapcsolsz szívesebben hallgatsz,mint Neot vagy Classot,ahol Kívánságműsor megy egész nap és mindig ugyan azok,nem is beszélve nagy műsorokról.(kivétel Csiszár)
HA vidékre tévedtek páran,ahol nincs városi rádió,akkor hallgassátok meg a a 2 ker rádiót ,,egy idő után biztosan elkapcsoltok az Mr2 re,mert azért akad ott is értelmes műsor,még akkor is ha zenész műsor ...
így van!!! Csak ezt sokan elfelejteik, akik Budapest környékén laknak.
  • 1
  • 538
  • 539
  • 540
  • 541
  • 542
  • 625