RADIOSITE Fórum

• Best FM

#185553  Szerző: Marcii

zoLee írta: 2019.11.02. 15:59 Ha a fővárosban megkérdeznék 1000 embert random az utcán, boltban, munkahelyen, hogy ismeri e és hallgatja e a Best FM-et, mind azt kérdezné: mi az a Best FM?
Én is megdöbbentem,de tegnap hallotam szólni egy 314-es viszonylatú volánbuszon.
 #185552  Szerző: zoLee

Olyan mint a magyar narancs.
Fogyasztható, de attól még nem jó :D
Semmi hate-elésről sincs szó, minden csupán ízlés kérdése :)
 #185548  Szerző: zoLee

Ilyenek ezek az mp3 rádiók, megy minden össze-vissza, ahogy a selector jónak látja.
Nem tudom min vagytok megdöbbenve.
3 hónapja ez megy :D
Indulása óta követem napi szinten a playlistet.
Nagyon sok olyan szám van, ami 2-3 óránként újra és újra lemegy.
Rádió 1 feeling, csak régi zenékkel... :lool:
Írták itt páran, hogy van olyan szám, ami a Slágeren is lemegy.
Nem az, hogy van olyan szám, hanem
konkrétan MINDEN szám a Sláger és a Retro Rádió repertoárjából származik!
Ha nem hiszitek, járjatok utána ;)
Hip Hop Boyz - Megbántottak 2-3 óránként lemegy, ahogy a Backstreet Boys - Everybody is.
És még említhetnék 100 másikat.

Zenei szerkesztés továbbra sincs.
És nem is lesz, mivel a hallgatottság nem cél.
Ha a fővárosban megkérdeznék 1000 embert random az utcán, boltban, munkahelyen, hogy ismeri e és hallgatja e a Best FM-et, mind azt kérdezné: mi az a Best FM?
Továbbra is fenntartom azt, hogy komolytalan, vicc az egész, mintha szimplán csak teszt jelleggel szólna.
Továbbra sem tiszta nekem, hogy kinek, és miért szól :gülü:

Off: a 99.5-ön egykoron szólt a Radio Face is...
Mit ne mondjak, nagyon hiányzik...
 #185537  Szerző: Marcii

Itt rotációban szól a Time to say goodbye,vagy ez csak 1 véletlen félrelépés volt tőlük?
 #185528  Szerző: knoskamatee

mihalylovics írta: 2019.10.30. 20:57
DRoland írta: 2019.10.30. 16:23
robert11 írta: 2019.10.30. 15:12vidékről nem igazán írhatnak nem tudom meddig szól el a rádió vegyük pl a balaton irányát ha megyünk az m7-es autópályát vagy az m3-ast 4-es főutat és még sorolhatnám ezeket a nagy utakat.
Észak felé valahol félúton van vége Ipolyszög és Érsekvadkert között. Persze jövöget utána is, de már élvezhetetlen. Gyári antenna és Fluence rádión tesztelve.
Akkor ez tutira a Gellérthegy. Múltkor nekem a Tilos is majdnem eljött odáig, persze kocsiban. Amúgy a Sashegy se lenne annyira rossz, emlékeim szerint a Klubnak is valahol arra van vége, de talán odáig nem szól el.
+1 a Gellérthegyre! Kecskeméten a Gong szétcsapja a szomszédról, alig hallani valamit belőle. a Klub egy leheletnyivel erősebbnek érzem a Best-nél. anno a Retro Rádió/Magyar FM időkben majdnem mindig kinyomta a Gongot a 99,6-ről. közben a Jazzy ST full változatlanul, mint mindig.
 #185526  Szerző: mihalylovics

DRoland írta: 2019.10.30. 16:23
robert11 írta: 2019.10.30. 15:12vidékről nem igazán írhatnak nem tudom meddig szól el a rádió vegyük pl a balaton irányát ha megyünk az m7-es autópályát vagy az m3-ast 4-es főutat és még sorolhatnám ezeket a nagy utakat.
Észak felé valahol félúton van vége Ipolyszög és Érsekvadkert között. Persze jövöget utána is, de már élvezhetetlen. Gyári antenna és Fluence rádión tesztelve.
Akkor ez tutira a Gellérthegy. Múltkor nekem a Tilos is majdnem eljött odáig, persze kocsiban. Amúgy a Sashegy se lenne annyira rossz, emlékeim szerint a Klubnak is valahol arra van vége, de talán odáig nem szól el.
 #185518  Szerző: ksimiglai

Biatorbágy környékén ugyanolyan rossz,mint a Rádió1 volt, amíg nem indult be rendesen a velencei frekvencia.Sajnos a Gellérthegy nem a legjobb adópont a nyugati agglomerációra. A Sas hegyi adók (Klub, Jazzy) sokkal jobban szólnak, még az M1-esen is,csak az meg gondolom Gödöllő és Vác körül rosszabb??
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 77