Richmonde írta:A lényeg, hogy lassan mindenben sereghajtók leszünk de az ajánlásokat elsőként kell betartanunk, mert mi ezekben "bezzegország" szeretnénk lenni. Elképesztő, hogy a magyar mennyire a magyar ellensége tud lenni. Mindenki magasról beleszarik az ITU-ba, de mi nem. Vannak elég durva pletykák MPX ügyben. Állítólag egy NHH közeli cég gyárt olyan vasat, ami fogja a löketet és a kis rádiókra rá lehet sózni ezeket, akik mondjuk pl. Orban 2200-est használnak, mondván, hogy nem kell új procira milliókat költeni. Pedig sokan vannak akik ezzel, vagy hasonló cuccal nyomják. Ez csak pletyka, de ha a fele igaz, már gázos a szITU. De nem mondtam semmit 
Ezt én se értem amúgy hogy miért kell megint szopóágra kerülni emiatt a baromság miatt. de hát tudjátok ide jó az albínó villamos, és a 4es metró meg az autópálya is 100szoros pénzből 10szeres idő alatt épül... vártok még itt értelmes döntéseket?
NHH közeli cég? meg mi az hogy, fogja a löketet? ha még jobban limitálsz akkor még több lesz az MPX teljesítmény. a processzorban kellene hogy legyen egy tisztességes MPX limiter, vagy úgy lehet megoldani a kérdést, hogy lejjebb tekered a löketet, és akkor halkabb lesz, de marad az egyenletes hangzás, és így csökken az MPX. Az orban 2200 egy marha jó kis processzor, használtam elég sokat, és én se költenék milliókat egy másikra. hogy a francba kötelezhetik olyan dolgok beállítására a rádiókat, amit egyébként halkan megsúgom, hogy 2millliós processzorral se tudnak elérni... méréseink szerint ha belövöd a prociban az mpx limitert 3dB-re, akkor az úgy 1 és 5 között fog mászkálni valahol a valóságban... így azért elég nehéz nullán tartani. én meg azt tartom egyébként hogy a levegőből mért löket meg mpx nem szolgálhat alapul semmihez, hatósági joghatással járó mérést levegőből nem lehet... ahhoz meg hogy teszt kimenetről mérhessenek be kell jönniük. akkor meg be lehet tenni valami lájtos instrumentális zenét, aminek marha nagy a dinamikatartománya, és beleiktatni a számok közötti szünetet, így a mérés időtartama alatt alacsony az mpx, amikor elmennek akkor pedig valami okból ismét nagyobb... ki érti ezt...