RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#57069  Szerző: LuciFerko

Kid Cudi - Day n night :shock: :shock: :shock:
 #57056  Szerző: mikrofonos

djlacee írta:A MR-nek 5 földi sugárzású hálózata is van, ezekből meg lehetne oldani, hogy legyen háttérrádiónak megfelelő, műsorokkal teletömött, szal sok igényt elégítsen ki.
Sajnos csak az mr2 és az m3 hálózata igazán jó. Az mr1 sok kis apró
szir-szar (bocs) adóból áll, (ugy hallom most spekulálnak a középhullámú Solt lekapcsolásán, vagy az adásidő korlátozásán, mert baromi drága) az mr6-ot még jóindulattal sem lehet "országos hálózat"-nak nevezni az mr4 pedig 4 db középhullámú adót jelent.
 #57013  Szerző: Cicoo

Gabeedj írta:Ahhoz,hogy ne háttér rádiózzanak valóban érdekes műsorokat és zenéket kell adni.
Továbbá át kell mosni az agyukat, megváltoztatni a szokásaikat, és nem szabad hagyni őket annyit dolgozni, hátha akkor fognak tudni figyelni a rádióra.. :unott:
 #57004  Szerző: djlacee

A MR-nek 5 földi sugárzású hálózata is van, ezekből meg lehetne oldani, hogy legyen háttérrádiónak megfelelő, műsorokkal teletömött, szal sok igényt elégítsen ki.
 #57002  Szerző: Gabeedj

Ahhoz,hogy ne háttér rádiózzanak valóban érdekes műsorokat és zenéket kell adni.Jó lenne ,ha olyan rádiót csinálnának a közszolgálatiakból,hogy kereskedelmi rádiók számára is követendő példa lenne...Jó lenne a Juventus után is egy olyan rádió,amiről nem kapcsolunk el,hanem marad,a kereső a helyén és háttér vagy nem háttér rádiózva szívesen hallgatjuk......Ha ilyen lesz Petőfi és fiatalos,akkor ám legyen az átalakítás ... :lol:
 #56972  Szerző: PooLee

Szerintem ez csak arról szól, hogy tetszik-e valakinek a "nagyonzene" formula, avagy nem. Ha nem, akkor veri az asztalt, hogy vissza a régit, az értékeset, ha meg tetszik, akkor fikázza a régit. Az igazság márpedig a kettő között van, ahogy azt itt nagyon sokan látják is. Tény tehát, hogy vannak olyan műsorok a régi rendszerből, amelyek értékesek, és igény is lenne rájuk. Másik oldalról pedig tény, hogy egy modern közszolgálati adó könnyűzenei csatornával is rendelkezik, ám nem zenegéppel!!!
Én tehát a nótaszót is országosan sugároznám, lenne kabaré is, és sportközvetítés is. Csak nem egy fiataloknak készülő adó rovására. Ugyanakkor az MR2-t a jelenlegi formájában én is azonnal felszámolnám. Amit változtatnék: kicsit kibővíteném a műfajokat, ám a frissességre ügyelnék, és ami a legfontosabb: továbbra is maradjon merőben más a kereskedelmiektől, mert a lényeg pont az, hogy azok a zenék szóljanak itt, amiket egy kereskedelmin lehet, hogy kockázatos lenne nyomni. Emellett pedig sok-sok műsorra is szükség van, de főleg este 6 és éjfél között lennének ezek. Azonban napközben is élő, tartalmas, aktuális megszólalások lennének szükségesek, csak azt szigorúan figyelembe véve, hogy ma az emberek 97%-a háttérrádiózik!
 #56968  Szerző: djlacee

FMDX levelezőlistán nagyon többségben vannak, akik visszavárják a régi Petőfit.
 #56967  Szerző: PooLee

Igen, igazatok van, az a kevés, aki rendszeres "régiPetőfi"-hallgató volt, 90%-ban a nyugdíjas korosztály tagja volt. Ami csak azért vicces, mert előszeretettel hangsúlyozták, hogy a Petőfi a fiatalok csatornája. Hát persze. Ami a mostani MR2-t illeti, számtalan ember csak emiatt kapcsolja be a rádiót nap mint nap, egyébként mp3-at vagy cd-t hallgatott, de az MR2 megjelenésével újra felbukkant a rádió is az életében. És hogy miért? Mert ezáltal új számokat, új együtteseket ismerhet meg folyamatosan, naprakész lehet. (Kicsit durván szólva: hogy tudja, hogy mit töltsön le következőnek) És hogy tényleg van szép hallgatótábora, mi sem bizonyítja jobban, mint a mostani felháborodás: szép számmal állnak ki az egyes fórumokon az adó mellett. De én rengeteg étteremben, üzletben, autóban hallottam/hallom szólni, és sokan keresnek meg ilyenekkel, hogy "van egy szám, amit az MR2 szokott játszani...".
Az igazán nagy eredmény mindazonáltal valóban az lenne, ha ekkora vagy még nagyobb hallgatottságot lehetne elérni úgy, hogy a zenei MR2 valódi fiatalos műsorokkal gazdagodik! Hiteles hangok, 21. századi felfogás kell ehhez, de szerintem meg lehet csinálni.
 #56943  Szerző: LuciFerko

Pasa írta:
PooLee írta:De az olyan hallgató, akinek az állomáskeresője el sem mozdult a Petőfiről, szerintem nagyon nagyon kevés volt.
Te komolyan azt hiszed, hogy most több ilyen hallgató van??? :o
én kb 2 órát bírom, azt megunom. De bevallom a régi petőfit volt hogy reggeltől délig hallgattam, mert lekötött. Meg persze a sportközvetítéseket :)
 #56942  Szerző: Gabeedj

Ebben igazad van!! :sick:
  • 1
  • 546
  • 547
  • 548
  • 549
  • 550
  • 625