RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#56939  Szerző: LuciFerko

PooLee írta:De az olyan hallgató, akinek az állomáskeresője el sem mozdult a Petőfiről, szerintem nagyon nagyon kevés volt.
Mamáméknál úgy volt 20 évig kb :)
pl anno mikor ott nyaraltam reggel mindíg a Sportreggel szólt (akkor 6-tól volt), délbe jóebédhez szól a nóta, estefele gordiusz, csütörtökön rádiókabaré...
 #56937  Szerző: PooLee

Én csak olyat ismerek, aki mondjuk CSAK a sportközvetítéseket hallgatta. Vagy CSAK a kívánságreggelt. Vagy CSAK a kabarécsütörtököt. stb. stb. De az olyan hallgató, akinek az állomáskeresője el sem mozdult a Petőfiről, szerintem nagyon nagyon kevés volt. És pont ezért nem is volt és nem is lenne értelme fenntartani ezt a formátumú Petőfit. Ez a néhány népszerű műsor befér a többi csatornára is, és így a fiatalok is kaphatnak egy szeletet (adót). Mert valljuk be: hiába mondták a fiatalok rádiójának a Petőfit, és hiába voltak valamilyen szinten fiatalos próbálkozások, melyik fiatal mondta volna azt, hogy "Hé, én a Petőfit hallgatom!" Kiröhögték volna: az a nótaszós, vízállásjelentéses, operettes, szívküldis rádió!!!
 #56930  Szerző: Gabeedj

^^
Semmi konkrétum nincs Mr2 terén,de jó lenne ,ha valamit mondanának..Bízom benne én is,hogy nem lesz tökéletes káosz az egész.
 #56928  Szerző: Pasa

Cicoo írta:Csak nem fér bele a 15-49-be
Én beleférek, de mindegy, meg sem szólalok...
 #56924  Szerző: Cicoo

djlacee írta:not exists
De igen, biztos van. Csak nem fér bele a 15-49-be, nem kérdezi senki és nem internetezik..
 #56898  Szerző: PooLee

Szerintem a kívánságreggel is elgérne, SZIGORÚAN KÍVÁNSÁGOK NÉLKÜL! :D Szerintem egy kifejezetten hallgatható műsor volt, volt abban is olyan rovat, hogy elővettek régi felvételeket, volt valami Sherlock nevű rovat is, mintha IT hírekre is emlékeznék, stb. stb. Szóval ha mindez egy jól összerakott, szigorúan up-to-date zenei lista keretein belül menne, tökéletes alternatívát nyújtana a kiégett röhögőkkel szemben, és még közszolgálati is lenne. És ha már itt tartunk, én nagyon szerettem ebben a műsorban Világi Pétert, azóta sokmindennel próbálkozott, és már-már teljesen leégett, de szerintem ha visszatennék egy ilyen formájú műsorba, még visszanyerhetné a hitelét.
 #56884  Szerző: LuciFerko

meg lehetne pl a sportreggel is.
 #56883  Szerző: mimi

Pasa írta:Hozzászólhatna már olyasvalaki is, akinek ez a mostani nem tetszik, inkább a régit hallgatná szívesen...?
Talán a Terep-járó, az hiányzik, meg a Drogér(i)a, meg amelyik kezdő zenekarok beküldött számait mutatta be, ilyenekkel lehetne bővíteni a jelenlegi Petőfit is.
Volt egy olyan műsor is, ami furcsa-vicces régi felvételeket bányászott elő az archívumból, talán szombaton vagy vasárnap délelőttönként, meg Sándor Erzsinek volt egy műsora, amiben segíteni próbáltak olyan nehéz helyzetbe került embereknek, akiknek szükségük volt valamire, ezek mehetnének a Kossuthon...
 #56879  Szerző: Pasa

djlacee írta:not exists
OK, THX! :gülü2:
 #56874  Szerző: djlacee

not exists
  • 1
  • 547
  • 548
  • 549
  • 550
  • 551
  • 625