RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#56133  Szerző: Szelerailway

A kérdés nem csak ez,hanem az is,hogy ha műsort is akarnak készíteni a Petőfire,kivel,kikkel képzelik?Ugyanis a Such éra alatt annyira lecsökkentették a létszámot,hogy nincs elég műsorkészítő sem.Az ami most van létszám,az ehhez a "lejátszóhoz" pont elég,de mi lesz később?
 #56129  Szerző: mikrofonos

Én azokkal értek egyet, hogy egy európai (-nak mondott) közrádiónak, kell hogy legyen egy könnyűzenei csatornája. A gond csak az, hogy milyen mert ezt a könnyűzenés karaktert a kereskedelmiek már épp eléggé lefedték. Such és csapata talált egy űrt, ami jó, de valljuk, hogy valamiféle rétegzene ám ez... Műsorról pedig eddig nemigen lehetett itt beszélni.
Biztosra veszem, hogy a mostani MR2-arculat a végnapjait éli, de nem kivánnám, hogy visszajöjjön a régi nótás-, kabarés-, oldie-s világ sem.
Hát akkor mi legyen - ez itt a kérdés?
 #56114  Szerző: LuciFerko

de hülye álmom volt... Hogy 2011 január 9.-én váltás, kapcsolom be a rádiót és vízállásjelentés majd bekonferálják "Szombat este -nemtudommármilyen- nosztalgiaegyüttes koncertjének közvetítése egy keszthelyi discobol"
 #56098  Szerző: Gabeedj

m1 m2 akadnak minőségi filmek,de visszatérve a rádióhoz,hát az Mr 2 nélkül olyan érzése az embernek,hogy nem lesz érdemes rádiót kapcsolnia!
 #56084  Szerző: Gyurii91

Jaj, de unom már, hogy mindig xyz országhoz kell(ene) hasonlítani... :unott:
 #56080  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #56079  Szerző: Pasa

steve írta:nem azt az ízléstorzító, nyáltenger zenét adják, amit a szegény kis agyad megszokott
Bravó!!! Újabb IQ-bajnok...
:x
 #56074  Szerző: steve

lali87 írta:
steve írta:
lali87 írta:Riska nem ért hozzá meg nem is nagyon érdekli, a népszerű dolgokat képtelen feldolgozni az a begyepesedett ókommunista processzora, amióta nem hall vízállásjelentést nem tud aludni, az a pár százezer undorító másként gondolkodó meg senkit nem fog érdekelni.
Érdekes, hogy ezt egy olyan júzer írja, akinek az avatarjában egy olyan zombiknak, agyhalottaknak sugárzó rádió van, amely majd' 20 éven át ugyanazt az undorító, hallgathatatlan, kb. 40 zenéből álló mocskot nyomatta és torzította el emberek ízlését.
A Danubius egy jó kis rádió volt, az utóda se sokkal különb, szerettem hallgatni ezt is, és a ClassFM-et is megkedveltem, nem értem mi ezzel a problem??
Amióta nincs Danubius-Sláger végig hallgattam az összes adót amit fogni tudok. Azóta MR2-őt rendszeresen hallgatok, a maga műfajában egyedi érdekes színfoltja a magyar rádiózásnak. Ezen a rádión tényleg olyan zene szól ami máshol nem, ellenben azokkal a rádiókkal, ahol ez a szlogen része.
Amikor elindult a Class FM, még fröcsögő nyállal szidtad, hogy mekkora barmok, hogy nem azt az ízléstorzító, nyáltenger zenét adják, amit a szegény kis agyad megszokott és hogy ez micsoda bűncselekmény a magyar rádióhallgatók ellen.
 #56072  Szerző: Ghee

csokie írta: Magyar televízióval is ez a baj, évek óta nem néztem meg rajta egy filmet sem, annyira szar. Ellenben a Svéd 1-esen délutánonként tiszta fiatalos műsorok mennek, saját gyártású sorozatok, filmek, késő délután meg a "középkorúaknak" is vannak műsorok, délelőtt meg az időseknek való filmeket vetítenek. Szóval példa van is nem is egy. Ja, és működik is, sikeresen.
Azért az m1, m2-n szoktak minőségi filmek lenni - természetesen nem emberi időben. Ezek persze nem közönségfilmek, de igényesek.

ON!
 #56070  Szerző: lali87

steve írta:
lali87 írta:Riska nem ért hozzá meg nem is nagyon érdekli, a népszerű dolgokat képtelen feldolgozni az a begyepesedett ókommunista processzora, amióta nem hall vízállásjelentést nem tud aludni, az a pár százezer undorító másként gondolkodó meg senkit nem fog érdekelni.
Érdekes, hogy ezt egy olyan júzer írja, akinek az avatarjában egy olyan zombiknak, agyhalottaknak sugárzó rádió van, amely majd' 20 éven át ugyanazt az undorító, hallgathatatlan, kb. 40 zenéből álló mocskot nyomatta és torzította el emberek ízlését.
A Danubius egy jó kis rádió volt, az utóda se sokkal különb, szerettem hallgatni ezt is, és a ClassFM-et is megkedveltem, nem értem mi ezzel a problem??
Amióta nincs Danubius-Sláger végig hallgattam az összes adót amit fogni tudok. Azóta MR2-őt rendszeresen hallgatok, a maga műfajában egyedi érdekes színfoltja a magyar rádiózásnak. Ezen a rádión tényleg olyan zene szól ami máshol nem, ellenben azokkal a rádiókkal, ahol ez a szlogen része.
  • 1
  • 558
  • 559
  • 560
  • 561
  • 562
  • 625