RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#56526  Szerző: steve

Már ne is haragudjatok, de ennél a Petőfinél még a vízállás jelentéses, kabarécsütürtökös Petőfi is sokkal jobb volt. Az nem volt ennyire unalmas, monoton. Ez a Petőfi (MR2) csak egy szűk zenei réteget emel ki, és azt agyonismételve rotálja. Én sokat hallgatom a café-t, de az ezerszer változatosabban adagolja a zenéket, ráadásul vannak rajta tök jó műsorok is, mint pl A hét mesterlövésze című mozis műsor. Ha a Petőfi ilyen lenne országosan, semmi baj nem lenne vele.

És vicces, hogy pont azok féltik megint a demokráciától a Magyar Rádiót, akiknek semmi bajuk nem volt azzal, hogy 8 éven át pártrádióként működtek.
Ezek az emberek sírtak tavaly is, amikor elmeszelte az ORTT a két szennyrádiót, és tele volt az internet siratófalakkal, ahol egy jót kurvaanyázott mindenki és szidta a pártokat. Aztán kaptak ezek az idióták egy ugyanolyan unalmas, ugyanolyan agyonismétlős, dúvélamórés meg tina turneres, jazz + az-os szutykot. Ezért érdemes volt telesírni a fél médiát.
 #56525  Szerző: egon2

Azért azt ne felejtsük,hogy 2006.Június és 2007.Május 31.e között fiatalodott a Petőfi Rádió!Több volt a zene,és a délelőtti és a délutáni magazin műsorok is a fiatalokat próbálták kielégíteni.
Pl.:a hétfői 2-től ötig kívánságműsorban már csak az elmúlt 20 év dalait lehetett kérni.Szerdán a Zene szerdában az elmúlt 10 év zenészeiről lehetett hallani,valamint végig a müsor alatt magyar zene ment az elmúlt 10 évből.Régen ebben a műsorban 40-es 50 es évek dalai,operettjei hangzottak el.Csütörtökön a Kabaré csütörtökben is csak az elmúlt 25 év kabaréit lehetett hallani.Az 1940es,50es 60 as évek kabaréit nem.
Pénteken a péntektől péntekig című kulturális műsorban is csak a fiatalokhoz szólt ajánló műsorával,valamint zenéében is az elmúlt 20 év zenéit nyomatta.Ebben a műsorban 2006.Júniusa előtt csak komolyzene mentA 2006.Júniusa előtt 15 perces vízállásjelentés 2006.Június és 2007.Május 30.között 5 percre szűkült le.Valamint a 30 as és 40 es évek slágereit sugárzó Verkli is megszűnt helyette 60 as,70 es évek slágereit sugározta a Petőfi 1től-2 ig.
A Nótaszó délben az sajnos 2006.Júniusa után is fent maradt.Tehát én nem bánnám ha a 2006.Júniusa utáni Petőfi térne vissza!
 #56524  Szerző: Cicoo

Én csak néha hallgatom, de amíg a régi műsorok voltak, kb. egyszer sem. Szerintem azért nem érdekli őket, hogy nyereséges-e, mert majd elvegetálnak abból a pénzből, amit a kereskedelmi rádiók befizetnek, aztán ha elfogyott a pénz, tolják majd az ismétlést ész nélkül, mint a tévék közül az m2-n.
Vagy ennyivel jobban megéri szöveges műsorokat gyártani a zenés műsorok helyett?
 #56522  Szerző: djlacee

nyikolaj írta:Szerintem meg sokkal több ember hallgatta a jól megszokott Petőfit,mint most az Mr2-t.
Ennek az mr2nek mi értelme van?
Semmi változatosság,csak monoton....Jó ha hallgattam amióta van olyan 5 percet.
Nekem a régi Petőfi be se volt programozva a rádiómon, mióta "Nagyon Zene" azóta a magyarok közül ezt hallgatom legtöbbet.
 #56518  Szerző: nyikolaj

Szerintem meg sokkal több ember hallgatta a jól megszokott Petőfit,mint most az Mr2-t.
Ennek az mr2nek mi értelme van?
Semmi változatosság,csak monoton....Jó ha hallgattam amióta van olyan 5 percet.
 #56516  Szerző: benjamin

Remélem valaki maradni fog a jelenlegi stábból.
 #56515  Szerző: Snake

Neeeeem baaaaj majd újra veszteséges lesz az MR csoport.
 #56512  Szerző: Pasa

Attis írta:Nagyon félő, h itt is kormánybarát erők veszik át a stafétabotot. Objektív lesz?
Mert milyen is volt 8 éven keresztül? :gülü2:
 #56506  Szerző: Gabeedj

Nagy a titkolózás ,talán november felé már többet tudunk.Az biztos,mr2 Petőfi nagyon zene nem marad.Csak ismételni tudom,hogy ezt kellene fejleszteni és nem régit visszahozni.Mr1 remélem objektív marad.Mr3 ráférne egy kis átgondolás a csatornára .Nézni kell a bevételt is,amit eddig a 2 Mr produkált ,azt egy lassú, nem objektív és unalmas média nem fogja tudni hozni.Ha ép ésszel gondolkoznak,akkor jó irányba terelik a közmédiát és követendő példa lesz a kereskedelmiek számára is.Kíváncsiak leszünk hova tovább.... :sick:
  • 1
  • 558
  • 559
  • 560
  • 561
  • 562
  • 632