RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#52528  Szerző: Ghee

Gyurii91 írta: + Mr3 szélesebb zenei kínálat. Jazz, blues. Ne csak a "reszelik a szárazfát" zene. :S :shock:
Jazz zene szokott menni az MR3-on, pl. a Notturno éjjeli műsor.
 #52505  Szerző: Gyurii91

LuciFerko írta:
Gyurii91 írta:"reszelik a szárazfát" zene
:lol:
Hát nem? :D Komolyzene... :|
 #52504  Szerző: LuciFerko

Gyurii91 írta:"reszelik a szárazfát" zene
:lol:
 #52502  Szerző: Gyurii91

djlacee írta:Szerintem MR1-2-3 úgy körülbelül rendben van, MR4-5-6-7 -et kellene megreformálni, kezdeném azzal, hogy a regionális lenne a 4-es program, és több frekvenciája lenne.
Jaja minden megyeszékhelyen 1 freki.

+ Mr3 szélesebb zenei kínálat. Jazz, blues. Ne csak a "reszelik a szárazfát" zene. :S :shock:
 #51144  Szerző: djlacee

Szerintem MR1-2-3 úgy körülbelül rendben van, MR4-5-6-7 -et kellene megreformálni, kezdeném azzal, hogy a regionális lenne a 4-es program, és több frekvenciája lenne.
 #51143  Szerző: egon2

Szerintem az MR2 Petőfi Rádió megmarad zenei adóként,mert így olcsóbb a fenntartása!Maximum kicsit kommerszebb zenéket is játszani,fognak,és lesz egy pár fiataloknak szóló magazin műsor is rajta.Ahogy pl.a Rádió Cafén is vannak magazin műsorok.
 #51137  Szerző: Ghee

Remélem én is, de ez nem valószinű, mert a komplett "motor" lesz lecserélve...

Csak nehogy az legyen hogy "Visszaadjuk a magyaroknak a közrádiót!" felkiáltással teljes átszervezés. :geek:
 #51128  Szerző: akhaz

profitot termelt és behozta az mr1 mr2 mr3 fogalmakat a köztudatba! Remélem ezek maradnak mert igy jó a magyar rádió!
  • 1
  • 563
  • 564
  • 565
  • 566
  • 567
  • 625