SzD írta:Gyurii91 írta:Hát nem tudom, nektek szerintem az lenne a legjobb ha minden rádió ugyanazokat adná... 
Úgy van, még egy helyes megállapítás, egy újabb bölcs gondolat. Mi itt mindnyájan azt szeretnénk, ha az összes rádió egy megadott sablon szerint működne. Utáljuk azokat, akik megpróbálnak valami olyat nyújtani, amit más rádiók nem! És ezt rendszeresen hangoztatjuk is!!!

Nekem ez iróniának tűnt, és szerintem azoknak szólt, akik minden rádiót alapjában változtatnának meg valami világmegváltó ötlettel.
Azt meg hogy a Petőfi milyen lesz, azt meg majd meglátjuk. Neo-t és a Class-t is a fél ország kikiáltotta előre politikai rádiónak, és lám-lám mégiscsak zenei rádió lettek. Jelenleg legalább egyedi a Petőfi, még ha nem is tökéletes.
Amúgy picit meredek húzás lenne, ha Máté Pétertől Sterbinszky-ig minden szólna, ami magyar. Újabb vegyes saláta rádió..
Sőőt, ha már roppant konstruktívak vagyunk mostanság, én mindenkinél jobbat mondok: legyen mulatós csütörtök és Mari néni "valóságsó"!
Reggel 7: Mari néni már javában sürög-forog. Kék otthonkájában és piros kötényében a csirkeudvarhoz siet. Kezében zöld vödör, benne kukoricadara. Meggörnyedve teletölti a csirkék etetőjét, majd vizet hóz a kútról. Visszaérve, körülnéz a tyúkólban. Kését fenve nézegeti a jószágokat. Szúrós tekintete megakad egy kövérkés, fehér tollú madáron. A kotlósban szinte megáll a levegő, az asszony szeme közben már egy másik, vörös példányon. A hangulat fokozódik. Vajon melyik tyúk marad életben? A húsos fehér vagy a csontos vörös? A reklám után kiderül.
Petőfi Rádió*: mi tudjuk mi lesz jó falura'.
*: Tetszőleges rádiónévvel helyettesíthető.
Akinek meg nem inge..