RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#50853  Szerző: Gabeedj

Az mr 2ben valóban vannak műsorok és ez nélkül nagyon hiányos lenne.Ebben igazatok van,hogy van próbálkozás a műsorok irányába és ez nekem tetszik is.Akusztik,dj szett stb..Mondjuk jó lenne ha ezek korábban lennének,mert igény az lenne rá,főleg este 8 -tól legalább 10- ig,hogy azok is be tudjanak kapcsolódni akik korán kelnek!
 #50849  Szerző: LuciFerko

egy időben este 8-tól voltak a mixek!
 #50848  Szerző: csokie

Na látod, ez egy jogos kérdés: ki tud fent maradni meghallgatni egy MR2 Akusztikot este 11-től éjfélig, ha másnap mennie kell dolgozni/suliba?
 #50846  Szerző: djlacee

De miért olyan rohadt későn van minden műsor? Lehetne pl a MR2 dj szett 22:00-tól
 #50845  Szerző: csokie

Hát nem egészen állítanám, hogy "csak egy zenelejátszó rádió". Elég sok műsoruk, programjaik vannak. Akusztik az nagyrészt jó szokott lenni, a HS7, Hollywoodoo stb. koncertjei nagyon jók voltak, jó pár koncertjük megvan. Az MR Szimfonik & HS7 közös dal az egyszerűen fenomenális. Kultúr fitnessz, Bombafilm, én ezeket is megszoktam hallgatni, 1-2 perc duma aztán megint zene, nem úgy mint a Cafén, hogy 20 percig is el tudnak beszélgetni egy adott témán.

Minden nagyobb magyar fesztiválon volt MR2 színpad, azt se felejtsük el.
Szóval igyekszik az MR hogy a fiatalokhoz szóljon, és lesz ez még jobb is.
 #50843  Szerző: Gabeedj

Én is ezt írtam!Bár valóban kell egy kis reform,hogy ne zene lejátszó legyen az Mr,de talán majd ez is sikerülni fog.Az viszont szégyen így is,hogy a két ker helyett inkább őket hallgatom,holott csak zenelejátszó adó!Horváth Gergő nálam uton vezetés közbe vagy amúgy viszi a prímet!
 #50832  Szerző: SzD

csokie írta:Reggeli sáv tényleg jó Horváth Gergővel; nem a vihogás megy a semmin 6tól 10ig.
És abban a sávban a zenék is tényleg jók. Suliban mindig azt szoktam hallgatni... :)
 #50831  Szerző: csokie

Hát pedig én munka közben, és útközben is hallgatom. Lehet nem eléggé. :D Reggeli sáv tényleg jó Horváth Gergővel; nem a vihogás megy a semmin 6tól 10ig.
 #50822  Szerző: ravasz

csokie írta:Csak az lenne a legjobb, hogyha több ilyen ismertebb előadó lenne, és az elmúlt 3 év sikereit is visszarotálnák a listába.
Tök igazad van, de nem vagy elég szemfüles. Az MR2 reggel és napközben pont ilyen. :)
 #50809  Szerző: Ghee

Azért az MR2 és a két "nagy" kereskedelmi nem ugyanaz a kategória. Előbbi inkább "zenelejátszó közszolgálati rádió", a másik kategória pedig kereskedelmi és tényleg rádió szeretne lenni, ha nagy lesz. ;)
  • 1
  • 564
  • 565
  • 566
  • 567
  • 568
  • 625