RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#42533  Szerző: mgabor

az van, hogy meghallgattam ma reggel a Heaven Street Seven és az MR szimfonikusok közös felvételének premierjét, és már ez így régóta érik bennem, hogy elpanaszoljam, hogy az új Petőfi könnyűzenei felvételei ocsmányul szólnak, de ez most külön betette a nagykaput... egy túlkompresszált massza, ami szimfonikus zenekari felvételnél külön gáz. de már az akusztikoktól se voltam elájulva.
úgy tudom, régen a zenészek fél heréjüket adták volna egy MR 8-as stúdiós felvételért, mostanra meg egy jobb házidemó minőségét éri el...
 #41938  Szerző: wuderscher

Igen, de ez egy másik fórumba való téma.
 #41937  Szerző: djlacee

Reméljük marad így, vagy jobb lesz, mindenesetre a MR-nek inkább a 4 -es és 5 -ös programjával kellene kezdeni valamit.
 #41936  Szerző: wuderscher

Remélem, (reméljük) hogy marad így, ahogy van. Én kedvelem ezt a rádiót. :yes:
 #41919  Szerző: Pasa

Pl.:
13.45: Időjárás- és vízállásjelentés
:hehe:
 #41913  Szerző: LuciFerko

Most komolyan kérdem: szerintetek mi lesz az MR2 jövője?
 #41682  Szerző: LewyDee

rsite írta:
LuciFerko írta:rsite arra célzott, hogy nehogy elmenjen személyeskedés irányába a dolog.
Pontosan. Nem az cseszte a csőrömet, hogy Kondor Katalinról van szó, hanem ennek tálalása. "Fidesznéni".

A pártok nevét ha nem említitek, az már elégséges.

Üdvözlettel.
vicc az h. nekem le se esett ki lehet az a személy, na mindegy. Köszönöm a választ. ez így tiszta és teljesen érthető, egyet értek.

Lewy
 #41630  Szerző: markfelt

LuciFerko írta:rsite arra célzott, hogy nehogy elmenjen személyeskedés irányába a dolog.
Pontosan. Nem az cseszte a csőrömet, hogy Kondor Katalinról van szó, hanem ennek tálalása. "Fidesznéni".

A pártok nevét ha nem említitek, az már elégséges.

Üdvözlettel.
  • 1
  • 573
  • 574
  • 575
  • 576
  • 577
  • 626