RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#40290  Szerző: Gyurii91

96.7 Komádi tudja valaki minek üzemel???

-1W teljesítmény.. :csukottszem:
 #38222  Szerző: Nightman01

Amit hallottál,az az MR2 Dj szett lesz..
 #38219  Szerző: csirkebogár

Nem tudjátok mi van az MR2-vel? Éjfél óta 50-es 60-as évek amerikai Slágerei szólnak. Tisztára Oldies/SztárFm feeling :) Mondjuk nekem tetszik, csak fura ezen az adón.
 #34187  Szerző: Zoey

Jó meghallani egy-egy eltűnt hangot egy új rádión. Most pl. Tölgyi Krisztát az MR2 híreiben, csak itt már nem Kriszta, hanem Krisztina, de gondolom, ugyanarról a személyről van szó :D
Tulajdonképpen Kőváry Anettel cserélt helyet, ami a frekvenciákat illeti.
 #30763  Szerző: erogen

Lesznek valaha a Petőfi adón műsorok újra? :cry: Kedvenc Rádióm volt régen, de sikeresen lecsupaszították....
 #29983  Szerző: Pasa

AM 540-en mindenképpen vissza kellene állítani a 2 MW-os kakaót a nap 24 órájában! Ezen menne az MR1 Kossuth, mert így a legfőbb közszolgálati és információs adás a teljes magyarságot elérné (sőt éjjel a külföldön dolgozókat és üdülőket is). Erre nem pazarlás az adófizetők pénze.
(bocs az OFF-ért)
 #29981  Szerző: rsite1

olyan szempontból, hogy pl a balatonon nem lehet hallgatni rendesen fm-en :)
 #29953  Szerző: djlacee

mgabor írta:a mostani MR1 URH hálózat szerintem egy rakás szerencsétlenség,
Már mint milyen szempontból? Hogy sok kicsi adó van? Igaz, jó tropó esetén én is tudom 8-9 frekin fogni :shock:
De ez mind semmi ehhez képest:
http://www.fmscan.org/net.php?r=f&m=s&i ... o+%D63&rg=
263 működő adó :lol: és egy csomó ilyen bolhafing teljesítményű. Jó igaz, hegyek meg minden, de hát akkor is :shock:
 #29952  Szerző: mgabor

a mostani MR1 URH hálózat szerintem egy rakás szerencsétlenség, meg az is botrány lenne, ha 540-en egy gyakorlatilag hallgathatatlan adás menne...
 #29930  Szerző: centerweb

árpi írta:Ha én ülnék az elnöki székben ( :twisted: ) akkor így formálnámá át a dolgokat:

- mostani MR2 hálózat: MR1, jelenlegi tartalommal, jelenlegi formában
- mostani MR3 hálózat: ami most
- mostani MR1 FM hálózat: MR2, 24 órás regionális adás régiónként, hasonlóan ausztriához, pl. Radio Karnten, Radio Steiermarkt, stb, de egységes arculattal és viszonylag sok (kommersz) zenével
- MR4 + MR6 hálózat (+ csökkentett teljesítményű MR1 AM 540) parlament + nemzetiségi adások

ez így annak az elképzelésnek is eleget tenne,amit a kormány tervez állítólag, a neo malmára hajtva a ,,vizet"
Ez így tök jó, 5!
  • 1
  • 574
  • 575
  • 576
  • 577
  • 578
  • 625