RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#29893  Szerző: Vendég

Ha én ülnék az elnöki székben ( :twisted: ) akkor így formálnámá át a dolgokat:

- mostani MR2 hálózat: MR1, jelenlegi tartalommal, jelenlegi formában
- mostani MR3 hálózat: ami most
- mostani MR1 FM hálózat: MR2, 24 órás regionális adás régiónként, hasonlóan ausztriához, pl. Radio Karnten, Radio Steiermarkt, stb, de egységes arculattal és viszonylag sok (kommersz) zenével
- MR4 + MR6 hálózat (+ csökkentett teljesítményű MR1 AM 540) parlament + nemzetiségi adások

ez így annak az elképzelésnek is eleget tenne,amit a kormány tervez állítólag, a neo malmára hajtva a ,,vizet"
 #29889  Szerző: mgabor

ezzel a zenei kínálattal lehetne egy tartalmasabb politikamentes, populáris kultúrával és életmóddal foglalkozó adó az MR2, mint azt már leírtam, 20-40-ig célozva, és probléma megoldva :)

a frekvenciakészletet meg akár fel lehetne úgy osztani, hogy:

1.) Kossuth solti adó, és ahol szükséges a lefedettség miatt, a mostani regionális középhullámú adók: MR1
2.) Mostani MR2-hálózat: MR1, napi 1-3 óra regionális magazinnal és regionális hírblokkokkal
3.) Mostani MR3 hálózat: MR2
4.) Kossuth URH és regionális URH adókból a megyeszékhelyeken és jelentősebb városokban sugárzó adókat megtartva: MR3
 #29879  Szerző: hdshouter

djlacee írta:vagy MR5, mivel annak értelme nem sok, de a számozása mégiscsak előbbre van.
jó, értem :D
 #29878  Szerző: djlacee

hdshouter írta:Az MR5 az Országgyűléseket közvetíti, az már foglalt, de az MR7-et, én is támogatnám, ha tényleg ide kerülnénk!
vagy MR5, mivel annak értelme nem sok, de a számozása mégiscsak előbbre van.
 #29877  Szerző: hdshouter

djlacee írta:vagy MR5
Az MR5 az Országgyűléseket közvetíti, az már foglalt, de az MR7-et, én is támogatnám, ha tényleg ide kerülnénk!
 #29867  Szerző: djlacee

Bár MR2 párti vagyok, megszűnése esetére is kiötlöttem valamit. Az MR6-okat kell egységesíteni, mindegyiknek ugyan akkor, ugyan annyi adásideje lenne, illetve pályáznának új URH frekikre (pl Győr, stb...) Nos, nem lenne 24 órás az adás, az MR6 műsorának vége után kezdődne az MR7, amely a mostani MR2-Petőfi utódja lenne, zeneileg, akár műsorilag is ... (vagy MR5, mivel annak értelme nem sok, de a számozása mégiscsak előbbre van.) A mostani MR2 helyén pedig egy új, minden igényt kielégítő rádió indulna (ugyanezzel a névvel), tematikus zenei műsorokkal (pl retro óra, top40, stb...)
 #29836  Szerző: Pasa

mgabor írta:vagy 25-30% olyanhoz, aki még x év után is képes minden nap meghallgatni az eddát meg balázs fecót, és irtózik attól, hogy egy kicsit is gondolkodásra késztesse valami tartalom a rádióban
És ismét a diszkriminatív hozzáállás...
Én x év után is képes vagyok minden nap meghallgatni az Eddát meg Balázs Fecót, mégsem irtózok attól, hogy egy kicsit is gondolkodásra késztessen valami tartalom a rádióban. Tudod, ilyenkor átkapcsolok a Kossuthra, Infóra vagy az EPER-re (ha a belben parkolok éppen). De sok öltönyös üzletember kéri, hogy kapcsoljak pl. a Slágerre vagy Sztár FM-re, ők akkor nem célközönség ezek szerint egy igényes hirdetőnek? Ez a Neo - vagy mi - is kénytelen lesz beállni a sorba, ha élni akar.
 #29809  Szerző: LuciFerko

Chriss írta:hát ebben mélyen nem értünk egyet és te is tudod, miért!
egy országos rádió nem engedheti meg magának, hogy döntő százalékban réteg legyen!
piaci szempontból biztosan nem életképes és esetlegesen ilyen hallgatottsági mutatók mellett az egész országos jelleg létjogosultságát kérdőjelezi meg!
mint ahogy naponta megkérdőjeleződik ez az MR2 esetében is!
:(
és akkor hogy lehet, hogy Ausztriában az FM4, Szlovákiában a Radio_FM, Romániába pedig a KissFM/VibeFM/OneFM vígan megél?:)
 #29805  Szerző: SzD

Chriss írta:hát ebben mélyen nem értünk egyet és te is tudod, miért!
egy országos rádió nem engedheti meg magának, hogy döntő százalékban réteg legyen!
Így van. Biztos nem lesz olyan, mint a Danubius, vagy a Sláger, de azért olyan sem lesz, mint a Petőfi. Nem kell a radiocaféból kiindulni. Többször nyilatkozta azt Kádár T., hogy nem fogják lemásolni a café zenei arculatát.
 #29804  Szerző: Chriss

hát ebben mélyen nem értünk egyet és te is tudod, miért!
piaci szempontból biztosan nem életképes és esetlegesen ilyen hallgatottsági mutatók mellett az egész országos jelleg létjogosultságát kérdőjelezi meg!
mint ahogy naponta megkérdőjeleződik ez az MR2 esetében is!
:(
  • 1
  • 575
  • 576
  • 577
  • 578
  • 579
  • 625