RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#174660  Szerző: mlaszlo

BMáté írta: 2018.03.03. 21:09 Szerintem ez mind megtörtént volna már, ha nagyon akarták volna. A Music FM szerződése kevesebb, mint egy év múlva (2019. 02. 07-én) lejár, feltéve persze, ha nem kapják meg a +5 évet. Hálózatépítésre egyébként is a 89,5 MHz sokkal inkább való.
A 89.5-re szerintem még sokat kellene várni. Szinte biztosan bíróságra vinné a Music FM, ha nem kapná meg a hosszabbítást. Mire lemegy egy ilyen tárgyalás, évek telhetnek el, ahogy az országos kereskedelmi frekvencia csomagnál is. Utána ha az lezárul, ki kell még írni pályázatra, ami megint jó néhány hónap, kérdés ki pályázik, lesz-e esetleg ott is fellebbezés.
 #174659  Szerző: Tomi76

A rádió facebook oldalán van egy hallgató által linkelt videó, amelyben a tisztelt Balázs trió poénkodva, konkrétan leparasztozza a kiskunfélegyházi és kiskunhalasi hallgatókat. És ezen még jókat röhögnek is. Persze este még volt kemény komment áradat a térségi hallgatók részéről, teljesen jogosan. Ma reggelre csak a videó maradt, a kommentek törölve lettek. Gratulálok! Büszkék lehetnek magukra! :vomit:
 #174657  Szerző: BMáté

mlaszlo írta: 2018.03.01. 20:29 A mostani terjeszkedés ellenére is maradtak még a 96.4 körül vételi lyukak, amiket érdemes lenne befoltozni. Pl. a 93.4-es frekvencia (amin a Dabas rádió fogható) segítene a fővárosi és a szolnoki-kecskeméti frekvenciák közötti lyuk lefedésére. Elég jó adottságú frekvencia. De ugyanígy segítene Pest-megye DNy-i részén a 101.3-as frekvencia is, amelyet korábban említettem, amin az Érd FM megy. Ez szintén egy jó adottságú frekvencia a térségében, elég nagy területet le lehet vele fedni, ahol most a 96.4 csak gyengén jön.

Most, hogy a Mária Rádió ideiglenes engedéllyel tovább szólhat Veszprémben, érdemes lenne élni ezzel a lehetőséggel a 105.7 esetében is, amíg nem lesz újrapályáztatva a frekvencia. Nagy hiba lenne egy turisztikailag is kiemelt régiót elhagyni, ráadásul pont a nyári szezon előtt.
Szerintem ez mind megtörtént volna már, ha nagyon akarták volna. A Music FM szerződése kevesebb, mint egy év múlva (2019. 02. 07-én) lejár, feltéve persze, ha nem kapják meg a +5 évet. Hálózatépítésre egyébként is a 89,5 MHz sokkal inkább való.
 #174654  Szerző: mlaszlo

Tomi76 írta: 2018.03.02. 16:34 Viszont megemlítetted a Dabas rádiót is. Azzal mi a bajod?
Azzal nincs probléma, csak a vételi lyukak lefedése miatt említettem.
 #174650  Szerző: Tomi76

Viszont megemlítetted a Dabas rádiót is. Azzal mi a bajod?
 #174649  Szerző: mlaszlo

Sakál írta: 2018.03.02. 11:21
Tomi76 írta: 2018.03.02. 06:55
mlaszlo írta: 2018.03.01. 20:29 A mostani terjeszkedés ellenére is maradtak még a 96.4 körül vételi lyukak, amiket érdemes lenne befoltozni. Pl. a 93.4-es frekvencia (amin a Dabas rádió fogható) segítene a fővárosi és a szolnoki-kecskeméti frekvenciák közötti lyuk lefedésére. Elég jó adottságú frekvencia. De ugyanígy segítene Pest-megye DNy-i részén a 101.3-as frekvencia is, amelyet korábban említettem, amin az Érd FM megy. Ez szintén egy jó adottságú frekvencia a térségében, elég nagy területet le lehet vele fedni, ahol most a 96.4 csak gyengén jön.
Hány helyi rádiónak kellene még megszűnnie? 😬
+1
Hajrá Rádió 1! :troll:
emlászló világéletében nagy fan volt :D
Ez nem fanatikusság, de olyan helyi rádiónak, mint pl. az Érd FM-nek, nem sok értelme van. A zenei kínálat borzasztó, az elvont alternatív zenéktől, a pop zenén át, a dance-ig van minden, ahogy éppen sikerül. Nincs koncepció, hogy kihez is akarnak szólni. A műsorok érdektelenek, semmi élet nincs a rádióban. A népszerűségét mutatja, hogy kereskedelmi létére amióta elindult egy darab reklám nem volt rajta (kivéve a saját promóciókat). Élő műsor alig van, a legtöbb előre rögzített konzerv. Helyi hírek sincs, csak az MTI-től átvett. Nem jelenik meg sehol a rádió, sem helyi rendezvényeken, sem helyi reklámfelületeken.
Az olyan helyi rádióért, mint pl. a Sopron rádió vagy a Kék Duna, olyanért kár. De egy Érd FM színvonalú rádióért szerintem senki nem potyogtatna könnyeket.
 #174648  Szerző: Sakál

Tomi76 írta: 2018.03.02. 06:55
+1
Hajrá Rádió 1! :troll:
emlászló világéletében nagy fan volt :D
 #174646  Szerző: Tomi76

#174645  Szerző: mlaszlo

A mostani terjeszkedés ellenére is maradtak még a 96.4 körül vételi lyukak, amiket érdemes lenne befoltozni. Pl. a 93.4-es frekvencia (amin a Dabas rádió fogható) segítene a fővárosi és a szolnoki-kecskeméti frekvenciák közötti lyuk lefedésére. Elég jó adottságú frekvencia. De ugyanígy segítene Pest-megye DNy-i részén a 101.3-as frekvencia is, amelyet korábban említettem, amin az Érd FM megy. Ez szintén egy jó adottságú frekvencia a térségében, elég nagy területet le lehet vele fedni, ahol most a 96.4 csak gyengén jön.

Most, hogy a Mária Rádió ideiglenes engedéllyel tovább szólhat Veszprémben, érdemes lenne élni ezzel a lehetőséggel a 105.7 esetében is, amíg nem lesz újrapályáztatva a frekvencia. Nagy hiba lenne egy turisztikailag is kiemelt régiót elhagyni, ráadásul pont a nyári szezon előtt.
 #174615  Szerző: BMáté

RadioFan írta: 2018.02.25. 13:42 Így van. Amikor még régen az R1-é volt azt hiszem 2 kw-tal ment, ráadásul nem is zavarja semmi, mint a 103,8-at a Sláger.
Viszont a 101,8-ra pályázók közül ki akarna hálózatba kapcsolódni?
Pályázók:
1. Regionális Rádió Kft. (Krskó Tibor érdekeltségébe tartozik, Andy Vajna "házon belüli" versenytársai)
2. VLNC FM Rádió Kft. (számomra ismeretlen)
3. Veszprém Rádió Kft. (Méz Rádió)
4. TURUL MÉDIA Kft. (Forrás Rádió)

Ezek közül talán a második?!
  • 1
  • 576
  • 577
  • 578
  • 579
  • 580
  • 1021