hdshouter írta:mgabor írta:attól, hogy te nem hallgatod, mindenhol nagyobb a hallgatottsága, mint az MR2-nek...
amúgy keresve se találsz olyan embert itt a fórumon, aki nálam jobban vágyik az újra, de az MR2 zenei kínálata szerintem azért elég szűkös és ismétlődő, tartalmilag meg nulla az egész rádió, az meg egy külön vicc, hogy még csak felhívni se lehet őket, vagy egy sms-t küldeni nekik, annyira csak szól bele a világba...
Értem, és valószínűleg igazad van. Igazából teljesen mindegy, azokkal amiket az MR2-vel kapcsolatban írtál le, egyetértek, viszont akkor jó lenne valami olyan rádió, ami jobban össze van rakva tartalmilag, és hasonló zenékkel szólna, mint az MR2.
az tény, én is ezt szajkózom egy ideje.
mondjuk sok mindent el tudnék képzelni a Petőfire,
reggel mondjuk egy interaktív élő műsor életmód-témákkal, kulturális információkkal, 6-9-ig,
aztán 16 óráig sok zene rövid zenei hírekkel, kulturális ajánlókkal,
16 órától aztán megint élő, interaktív műsorok,
mondjuk 16-17-ig mindenféle közlekedést érintő témák (mint régen a Csúcsforgalom),
17-19-ig egy teljesen a hallgatói interaktivitásra építő, aktuális (politikán kívül eső) témákat feldolgozó műsor (mint régen a Petőfi délelőtt),
19-20-ig naponta más tematikájú műsor (tudomány, film, zenészportrék, kulturális országjárás, satöbbi),
20-22-ig DJ mix vagy stúdiókoncert,
22-23-ig húzósabb témájú magazinok (esélyegyenlőség, drog, lelki/szekszuális problémák, stb.

- mint régen a Más-sáv),
23 órától tematikus zenei válogatások.
visszavéve tehát egy csomó mindent a régi Petőfiből, de hangvételben mondjuk a 20-35 közti korosztálynak értékelhetően, továbbra is szem előtt tartva a zenét, de nem ennyire lekorlátozva a megszólalásokat.
lehet, hogy hülyeség, lehet, hogy nem is annyira