RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#29745  Szerző: VidámSrác

mgabor írta:
djlacee írta:Pedig egy országos TOP40 rádió nagyon hiányzik (Rádió 1 nem az :hehe: )
szerintem meg egy jelentősebb zenei ízlésjavulás hiányzik ennek az országnak... :)
a kettő pedig nem feltétlenül üti egymást ;)
 #29697  Szerző: mgabor

djlacee írta:Pedig egy országos TOP40 rádió nagyon hiányzik (Rádió 1 nem az :hehe: )
szerintem meg egy jelentősebb zenei ízlésjavulás hiányzik ennek az országnak... :)
 #29696  Szerző: djlacee

Pedig egy országos TOP40 rádió nagyon hiányzik (Rádió 1 nem az :hehe: )
 #29695  Szerző: mgabor

árpi írta:Ez a neo vagy neon vagy beo vagy leo fm vagy mi is mr2 lesz zeneileg,tutttti. :D

Úgyhogy nem kell félni az mr2 fanoknak.
annyiban, hogy az MR2 zenei szerkesztője Izil, a Neo-é meg valószínűleg Nesta lesz, és hát mindketten az EstFM-ben nevelkedtek :)
 #29682  Szerző: Vendég

SzD írta:Annál kicsit populárisabb lesz szerintem.
Szerintem meg lesz annyi eszük, hogy értelmesebben építik fel, napszakok szerint a zenei óráikat és lesz populáris és kevésbé populáris időszak is. Nem úgy mint az MR2, ami egy 3000-res winamplista shufflézva és repeatolva... :S
 #29680  Szerző: SzD

Annál kicsit populárisabb lesz szerintem.
 #29679  Szerző: Vendég

Ez a neo vagy neon vagy beo vagy leo fm vagy mi is mr2 lesz zeneileg,tutttti. :D

Úgyhogy nem kell félni az mr2 fanoknak.
 #29678  Szerző: Mauro

djlacee írta:Bocs hogy így fejezem ki magam, de az beb_szna

Hát be.
 #29669  Szerző: mgabor

ebben a formában kár is erőltetni az MR2-t.
szükség lenne ugyanakkor egy politikamentes, szórakoztató MR adóra, amiben megjelenik témaként a populáris kultúra, tudomány, életmód, sport, társadalmi kérdések (fenntartható fejlődés, esélyegyenlőség), egy fogyasztható, de populáristól eltérő zenei kínálattal.
de most az is elképzelhető, hogy az FM1 vissza fog vágni a Magyar Rádiónak, és megcsinálja... viszont ettől függetlenül egy más szemlélettel belevághat a Magyar Rádió is, mert ez elvitathatatlanul közszolgálati feladat lenne, és infrastruktúra dolgában talán jobban is állnak.
 #29662  Szerző: djlacee

Bocs hogy így fejezem ki magam, de az beb_szna
  • 1
  • 577
  • 578
  • 579
  • 580
  • 581
  • 625