mgabor írta:a kettő pedig nem feltétlenül üti egymástdjlacee írta:Pedig egy országos TOP40 rádió nagyon hiányzik (Rádió 1 nem azszerintem meg egy jelentősebb zenei ízlésjavulás hiányzik ennek az országnak...)

mgabor írta:a kettő pedig nem feltétlenül üti egymástdjlacee írta:Pedig egy országos TOP40 rádió nagyon hiányzik (Rádió 1 nem azszerintem meg egy jelentősebb zenei ízlésjavulás hiányzik ennek az országnak...)
djlacee írta:Pedig egy országos TOP40 rádió nagyon hiányzik (Rádió 1 nem azszerintem meg egy jelentősebb zenei ízlésjavulás hiányzik ennek az országnak...)
árpi írta:Ez a neo vagy neon vagy beo vagy leo fm vagy mi is mr2 lesz zeneileg,tutttti.annyiban, hogy az MR2 zenei szerkesztője Izil, a Neo-é meg valószínűleg Nesta lesz, és hát mindketten az EstFM-ben nevelkedtek
Úgyhogy nem kell félni az mr2 fanoknak.
SzD írta:Annál kicsit populárisabb lesz szerintem.Szerintem meg lesz annyi eszük, hogy értelmesebben építik fel, napszakok szerint a zenei óráikat és lesz populáris és kevésbé populáris időszak is. Nem úgy mint az MR2, ami egy 3000-res winamplista shufflézva és repeatolva...
djlacee írta:Bocs hogy így fejezem ki magam, de az beb_szna