RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#174553  Szerző: Promenád

Marcii írta: 2018.02.23. 21:10
adam1400 írta:A tatabányai,veszprémi,kaposvári,fehérvári és pécsi pályázatoknál mikor lesz kihirdetve a nyertes? tudom pereskedés miatt most leállitották.
De Fehérváron van már frekvencia,oda minek pályáztak?
Remélem a pécsi frekit nem a Pannonia Rádiónak avanzsált Pécs Rádió nyeri meg, mert azok szakmailag nullák. Bár , a rádió vezetője büszke rá, hogy Szerver Páltól tanult... bocsánat, hogy ha esetleg nem egészen a témához való dolgot írtam le.
 #174550  Szerző: Marcii

adam1400 írta:A tatabányai,veszprémi,kaposvári,fehérvári és pécsi pályázatoknál mikor lesz kihirdetve a nyertes? tudom pereskedés miatt most leállitották.
De Fehérváron van már frekvencia,oda minek pályáztak?
 #174547  Szerző: Wolfman

A veszprémi pályázattal az előző ülésen foglalkoztak, ha jól emlékszem.
 #174542  Szerző: Tomi76

Kovi02 írta:88.2-n nemrég az R1-es spotban "Kiskunmajsa első számú rádiójaként" emlegették az R1-t Ezt úgy,hogy nincs másik helyi,ami ott fogható,igazán fontosnak tartom megemlíteni. :D
:D
 #174541  Szerző: Kovi02

88.2-n nemrég az R1-es spotban "Kiskunmajsa első számú rádiójaként" emlegették az R1-t Ezt úgy,hogy nincs másik helyi,ami ott fogható,igazán fontosnak tartom megemlíteni. :D
 #174540  Szerző: adam1400

A tatabányai,veszprémi,kaposvári,fehérvári és pécsi pályázatoknál mikor lesz kihirdetve a nyertes? tudom pereskedés miatt most leállitották.
 #174536  Szerző: noartist

Most is megy, nincs bent senki, aki ezeket kihallja? Oké, hogy halkan, de egy fülhallgatóban kihallatszik a bed.

Hol az a híres-nagy igényesség? A másik fikázása helyett ezekre (is) illene figyelni. Ha már...
 #174522  Szerző: Marcii

noartist írta:Külön életet él a bed Balázsék alatt. Néha abszolút nincs a megszólalások alatt, néha simán megy a reklámblokk alatt is, ma pedig egy zene elején is észrevettem még (egy reklám-és hírblokkot követően!).
Egyszerű a magyarázat.Balázs túlválata magát.Erre már nem tud odafigyelni.Amit ő csinál,azt már én se tudnám válalni.Persze tény,hogy a hangtechnikusa odafigyelhetne.
 #174515  Szerző: noartist

Külön életet él a bed Balázsék alatt. Néha abszolút nincs a megszólalások alatt, néha simán megy a reklámblokk alatt is, ma pedig egy zene elején is észrevettem még (egy reklám-és hírblokkot követően!).
 #174494  Szerző: Marcii

A 91.9 az R6 miatt volt rossz?
  • 1
  • 578
  • 579
  • 580
  • 581
  • 582
  • 1021