Megújult az Express weboldala! http://www.radioexpress.eu/ Szerintem jó lett 

nyikolaj írta:Nem tudom,hogy észrevettétek-e,hogy minden kocsma,v üzlettulajdonos kurva gazdag,még a legkisebb településen is.Nem véletlen.Ha már 10 milkás kocsikkal rendelkeznek,meg kacsalábon forgo házakkal,az a 10-15 M mi az nekik ami egy rádiohoz kell.Csak azt furcsálom,hogy az ilyen embereknek meg sem fordul a fejükbe a rádiozás.(félnek,hogy nem érné meg?)hát, nekem vannak kocsmát üzemeltető ismerőseim, de elég csórók
nyikolaj írta:Addig idegesit ez a miskolci rádios piac,hogy összedobok egy kerrádiot Miskolcon.hát... én már előbb nyitnék kocsmát, klubot vagy sertéstelepet...
nyikolaj írta:Addig idegesit ez a miskolci rádios piac,hogy összedobok egy kerrádiot Miskolcon.Szurkolunk neked.
nyikolaj írta:És jol van ez igy?Ez még mindig semmi.Akkor ne reklámozzák a hülye rózsaszin táblájukon a trafipax telefonszámaikat.És ha hétvégén történik valami az utakon?Ki van ott a studioban?Senki.Egyébként is egy normális rádioban igen is legyen műsor.Még ha hétvége is van.Az egykori Gaga,és a többi megyeszékhely rádiojánál miért van(volt-Gaga)műsor?Talán mert ott szántak pénzt a hétvégi műsorokra is, és nem a költségtakarékosság volt a rádióban leggyakrabban elhangzó szavak egyike.