RADIOSITE Fórum

• Közösségi közlekedés

#118599  Szerző: tomee87

donder írta:
jeek írta:
Több mint 3 és fél éve foglalkozom munkám során az utasokkal és csak magam leellenőrzéseként, kérdezzem már meg, hogy havonta mennyi pénzt fizetsz a BKV szolgáltatásaiért? Vagy vonaljeggyel utaztál/utazol néhanapján?
(nekem van tippem, ami szerintem helyes is, csak direkt nem írom le, mert magam akarom vele leellenőrizni :D )
Kérlek szépen, vettem BKV bérletet... (Nem szokásom bliccelni...) :ayfkm:
Nem bliccelésre gondoltam.
Tudni kell, hogy az utaspanaszok, fikázások többsége olyan emberektől jön, akik irreálisan magas utazási kedvezményeket vesznek igénybe. Teljes áron utazóktól ritka az ilyen méretű és minőségű fikázás. (pedig tőlük jobban elvárható lenne, mert sokat fizetnek a szolgáltatásért).
Szerintem Te sem véletlenül nem irtál bérlet árat. Biztos vagyok benne, hogy nem 10500Ft-os bérleted van. Én egy diák bérletre tippelek, de a felháborodásod átolvasva megkockáztatom, hogy inkább az a "bérlet" egy ún. MÁK kártya, amivel BKV-n egy Ft-ot se kell fizetni az utazásért...
 #118597  Szerző: mlaszlo

donder írta: Na feltöltöttem: http://www.youtube.com/watch?v=DoMcVq8fZrM
Az unaudiogén hangomért szíves elnézéseteket kérem! Köszönöm!
A sofőrhöz azért mentem fel mert mikor vizsgálta hogy mi van, a motor még mindig ment!!

Tekerjetek bele, a lényeg az elején és a vége felé van... (nem tudtam megvágni itt ezen a gépen)
Nem védem a BKV-t, de azt azért tudni kell, hogy ez egy volt arculatos kocsi a 7-es buszcsaládról. A gyors 7-173-on pedig hajtották ezeket a kocsikat rendesen, így azért nem kell meglepődni ilyen hibákon.
A sofőr egyébként elég türelmes volt, hogy így engedett videózni.
 #118594  Szerző: donder

jeek írta:
donder írta: Igen, bocsánat elírtam! 61-es. (videón is látszik (most töltöm fel))
Na feltöltöttem: http://www.youtube.com/watch?v=DoMcVq8fZrM
A sofőrhöz azért mentem fel mert mikor vizsgálta hogy mi van, a motor még mindig ment!!

Tekerjetek bele, a lényeg az elején és a vége felé van... (nem tudtam megvágni itt ezen a gépen)
Több mint 3 és fél éve foglalkozom munkám során az utasokkal és csak magam leellenőrzéseként, kérdezzem már meg, hogy havonta mennyi pénzt fizetsz a BKV szolgáltatásaiért? Vagy vonaljeggyel utaztál/utazol néhanapján?
(nekem van tippem, ami szerintem helyes is, csak direkt nem írom le, mert magam akarom vele leellenőrizni :D )
Kérlek szépen, vettem BKV bérletet... (Nem szokásom bliccelni...) :ayfkm:
 #118588  Szerző: tomee87

donder írta: Igen, bocsánat elírtam! 61-es. (videón is látszik (most töltöm fel))

#118578  Szerző: donder

mlaszlo írta:
donder írta: Valamelyik nap délután indulnék Budakeszire a 22-es busszal amikor látom hogy a 63V pótlóbusz olajrendszere elszállt. Az olaj elkezdett csöpögni... akarom mondani ömleni... Videó készült.
63V pótlóbusz? Tudtommal nincs 63-as jelzéssel se villamos, se troli amit pótolni lehetne. Vagy a hétvégi 61-es villamospótlásra gondolsz Budagyöngyétől Hűvösvölgy felé?

Donder:
Igen, bocsánat elírtam! 61-es. (videón is látszik (most töltöm fel))

#118569  Szerző: markfelt

adminisztrator írta:i <3 u máv rovat:
http://tablet.hvg.hu/itthon/20130717_A_ ... sett_a_von

jeeeeeeeeek!
bővebb info: befogott a desiron a fék, se előre, se hátra, mindezt nyílt pályán, kemping útátjáróján. így a kempingezők ott ragadtak, a vonal vonatai is otthon maradtak, meg a desirot sem tudták elvontatni, külön mozdonnyal se. muhaha.

de már megoldódott a probléma.
 #118561  Szerző: mlaszlo

donder írta: Valamelyik nap délután indulnék Budakeszire a 22-es busszal amikor látom hogy a 63V pótlóbusz olajrendszere elszállt. Az olaj elkezdett csöpögni... akarom mondani ömleni... Videó készült.
63V pótlóbusz? Tudtommal nincs 63-as jelzéssel se villamos, se troli amit pótolni lehetne. Vagy a hétvégi 61-es villamospótlásra gondolsz Budagyöngyétől Hűvösvölgy felé?

Donder:
Igen, bocsánat elírtam! 61-es. (videón is látszik (most töltöm fel))
 #118557  Szerző: donder

I <3 U BKV első rovata:

Valamelyik nap délután indulnék Budakeszire a 22-es busszal amikor látom hogy a 61V pótlóbusz olajrendszere elszállt. Az olaj elkezdett csöpögni... akarom mondani ömleni... Videó készült.

I <3 U BKV második rovata:

222-es busszal megyek megyek ma Budakeszi felé amikor a Dénes utca előtt, két megálló között lerobban ez a drága Ikarus (BPO-741). Egy: Az árokba tudtunk leszállni, két idős hölgyet kellett leemelni. természetesen a sofőr nem segített..
Mikor mindenki leszállt, nyitott ajtóval (pedig azok működtek) ELINDUL, és otthagy minket.
Na.. rohanok visszafelé (lejtőn le) hogy megállítsam a 22A-s Citaro-t. Ha nem szólok neki akkor nem várja meg a futókat... legalább 10 ember nem tudott felszállni (mert mégis elindult) pedig hely bőven volt. (mentségére szolgáljon hogy kedves volt és a többséget bevárta) Aztán a Dénes utca után közli a hangosbemondón hogy '"most szóltak neki hogy át kell írnia a 22A-t 222-re" A busz fele leszállt a legközelebbi megállóba. (Ámbátor aki a 222-vel akart menni az meg ott maradt a Dénes utca előtt...)

A BPO-741-est azóta (se) láttam...
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 219