RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#29210  Szerző: VidámSrác

Zoey írta:Az MR részeként érdekes lenne szerintem. MR7 Danubius Rádió??? Furán hangzik...
:lol: :lol: mondjuk frekije úgy se lenne... :sealed:
 #29209  Szerző: Zoey

A Danubius online-ról:
"DE AZÉRT DANUBIUS AZ ÉN RÁDIÓM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BANUBIUS AZ ÉN RÁDIÓM DANUBIUS AZ ÉN RÁDIÓM..."

Azért figyelitek ezt a szót: Banubius... :)
Az MR részeként érdekes lenne szerintem. MR7 Danubius Rádió??? Furán hangzik...
 #29206  Szerző: VidámSrác

mgabor írta:
orrhang írta:Szerintem nincs ez meg lefutva....
Bar az a felvetes -nem tudom sajna mar kitol szarmazik - hogy a Danu-mint a Magyar Radio kereskedelmi jellegu adoja eljen tovabb a MR egyik frekvenciajan erdekes lehet es jarhato ut is.

Szerintem.....
Aggályosnak tartanám, hogy a - részben épp a kereskedelmi média befizetéseiből élő - Magyar Rádió indítson újra kereskedelmi adást, mert túl nagy lenne az előnye a magántulajdonú rádiókhoz képest
igen és azt hiszem, hogy éppen a médiatörvény rendelkezései miatt kellett annak idején kiszervezni a danubiust a magyar rádióból.
 #29200  Szerző: mgabor

orrhang írta:Szerintem nincs ez meg lefutva....
Bar az a felvetes -nem tudom sajna mar kitol szarmazik - hogy a Danu-mint a Magyar Radio kereskedelmi jellegu adoja eljen tovabb a MR egyik frekvenciajan erdekes lehet es jarhato ut is.

Szerintem.....
Aggályosnak tartanám, hogy a - részben épp a kereskedelmi média befizetéseiből élő - Magyar Rádió indítson újra kereskedelmi adást, mert túl nagy lenne az előnye a magántulajdonú rádiókhoz képest (alapból rendelkezik a szükséges infrastruktúrával, kiszolgálószemélyzettel, állami pénzen). Oké, hogy ez külföldön működik, de ott mindig is ez volt a piaci helyzet, itt meg miután megszűnt ez a felállás, egyáltalán nem lenne fair visszahozni, a többi piaci szereplővel szemben.
 #29139  Szerző: orrhang

Szerintem nincs ez meg lefutva....

Szerintem.....
 #29119  Szerző: Mauro

Kíváncsi leszek azért hány embernek fog hiányozni Sláger és Danubius. Mert ugye ízlések és pofonok.
 #28608  Szerző: SzD

Jó, akkor legyen idézőjelben. :) Lényeg a lényeg... :boldog:
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 109