djlacee írta:Hála annak hogy nem jön a 100.5-ön a Danubius, van egy új vételem: 100.6 __CITY__Osztrák?
(bocs az OFF-ért!)
djlacee írta:Hála annak hogy nem jön a 100.5-ön a Danubius, van egy új vételem: 100.6 __CITY__Osztrák?
Szabi írta:Tényleg nem vicces és az a leggázabb, hogy senkit nem lehet elérni az AH-tól... Valószínűleg az van, amit Mgabor az utolsó mondatában írt.Én már semmit nem tartok lehetetlennek... Mindenesetre mikor a 70-es években tűz volt Szentesen, egy napon belül akkor is ment a tartalékadóról és összebarkácsolt "toronyról" a műsor.
Pasa írta:Ezt az általad idézett nem épp szalonképes dolgot nem én írtam, az is az Indexről beidézett hozzászólásból való. Mondjuk szerintem sem vicces, poénos ez az egész sztori, nagyon bízom benne, hogy komolyabb baj nincs. Én már semmit nem tartok lehetetlennek.ir6okide írta:Szerintetek ez olyan kibaszott viccelődésre okot adó dolog?????Nem, nem ad okot viccelődésre, ehhez képest viccnek tartom azt, amit ott valaki feltételezett, mégpedig hogy "illetéktelenek egy csoportja megtámadta és elfoglalta a tévétornyot", meg hogy hadüzenet Szlovákia ellen. Szerintem az illető is viccelt...
ir6okide írta:Szerintetek ez olyan kibaszott viccelődésre okot adó dolog?????Nem, nem ad okot viccelődésre, ehhez képest viccnek tartom azt, amit ott valaki feltételezett, mégpedig hogy "illetéktelenek egy csoportja megtámadta és elfoglalta a tévétornyot", meg hogy hadüzenet Szlovákia ellen. Szerintem az illető is viccelt...
Pasa írta:Jaja, az Indexen én is olvastam. Az poénkodás, nincs realitása, de hogy mi történhetett, elképzelésem sincs.Nem feltétlenül, azért van ott több ember is, pl én meg aki nyitotta azt a topikot aki szeretné tudni az igazságot!