RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#24720  Szerző: Pasa

djlacee írta:Hála annak hogy nem jön a 100.5-ön a Danubius, van egy új vételem: 100.6 __CITY__
Osztrák?
(bocs az OFF-ért!)
 #24719  Szerző: djlacee

Hála annak hogy nem jön a 100.5-ön a Danubius, van egy új vételem: 100.6 __CITY__
 #24718  Szerző: SzD

Maga a tény, hogy nem sugároznak az adott rádiók, és erről nem mondanak semmit, tényleg nem vicces. Mert hát mi poén van benne?
Nade az, hogy minden egyes dologban a legrosszabbat kell látni, meg a média is folyamatosan pánikot kelt...végülis ez sem vicces, inkább csak kínomban röhögök rajta. :ninja:
Ha valakinek valamiről nincs információja, akkor kitalál valamit, lehetőleg olyat, hogy az minél nagyobbat "üssön". A média ugyanezt csinálja. Aztán terjed a hír, mint a mondák, és a végére teljesen más lesz belőle...de ezt nem hiszem, hogy részleteznem kellene, mindenki tudja, hogyan megy ez.

De nem baj, terjesszük csak, hogy nagy bajok vannak Magyarországon. Úgysincs elég más, valós probléma ebben a nyomorék országban. Fokozzuk még a helyezetet. :yes:
 #24716  Szerző: ir6okide

Szabi írta:Tényleg nem vicces és az a leggázabb, hogy senkit nem lehet elérni az AH-tól... Valószínűleg az van, amit Mgabor az utolsó mondatában írt.
Én már semmit nem tartok lehetetlennek... Mindenesetre mikor a 70-es években tűz volt Szentesen, egy napon belül akkor is ment a tartalékadóról és összebarkácsolt "toronyról" a műsor.
Ennél nagyobb gond csak az lehet, ha felrobbant, vagy összedőlt az egész kóceráj... Esetleg télleg elfoglalták a tornyot... :)

Tóth Andriskát próbáltátok hívni? Ott a mobilszáma az AH minden sajtóközleményének a végén. Valami kommunikációs főember.
 #24715  Szerző: ir6okide

Pasa írta:
ir6okide írta:Szerintetek ez olyan kibaszott viccelődésre okot adó dolog?????
Nem, nem ad okot viccelődésre, ehhez képest viccnek tartom azt, amit ott valaki feltételezett, mégpedig hogy "illetéktelenek egy csoportja megtámadta és elfoglalta a tévétornyot", meg hogy hadüzenet Szlovákia ellen. Szerintem az illető is viccelt...
Ezt az általad idézett nem épp szalonképes dolgot nem én írtam, az is az Indexről beidézett hozzászólásból való. Mondjuk szerintem sem vicces, poénos ez az egész sztori, nagyon bízom benne, hogy komolyabb baj nincs. Én már semmit nem tartok lehetetlennek.
 #24714  Szerző: MrG

Tényleg nem vicces és az a leggázabb, hogy senkit nem lehet elérni az AH-tól... Valószínűleg az van, amit Mgabor az utolsó mondatában írt.
 #24713  Szerző: Pasa

ir6okide írta:Szerintetek ez olyan kibaszott viccelődésre okot adó dolog?????
Nem, nem ad okot viccelődésre, ehhez képest viccnek tartom azt, amit ott valaki feltételezett, mégpedig hogy "illetéktelenek egy csoportja megtámadta és elfoglalta a tévétornyot", meg hogy hadüzenet Szlovákia ellen. Szerintem az illető is viccelt...
 #24712  Szerző: SzD

Baszki, rettegek, hogy itt a világvége. Jönnek a csecsenek (nem tudom, miért pont őket írtam. Olyan veszélyesenk hangzik :D), hogy leigázzanak minket? És azzal kezdik, hogy kiiktatják a rádiókat, hogy majd közöljék, hogy végünk? :yes: :fuckyou:
 #24711  Szerző: ir6okide

Pasa írta:Jaja, az Indexen én is olvastam. Az poénkodás, nincs realitása, de hogy mi történhetett, elképzelésem sincs.
Nem feltétlenül, azért van ott több ember is, pl én meg aki nyitotta azt a topikot aki szeretné tudni az igazságot!

adamn válasz | megnéz | könyvjelző 2009.08.22 18:29:03 © (22)
Egyébként aki poénkodásnak használja ezt a topikot, az húzzon el a jó büdös fenébe innen!
Ez egy komoly dolog! Nem kicsit nagyon!
5 országos rádió nem szól péntek este óta Magyarország egyik legnagyobb hatósugarú adóállomásáról, a rádióállomások elől is titkolja az AH, hogy mi a gond, AH illetékest, diszpécsert, stb lehetetlen elérni, egy másik tévétornyot fel tudtam hívni, azt mondta az ott dolgozó faszi, hogy inkább nem mond semmit, mert félti az állását.

Szerintetek ez olyan kibaszott viccelődésre okot adó dolog?????
 #24710  Szerző: mgabor

Mi értelme szándékosan lekapcsolni, amikor még kismillió forrásból hozzáférhetsz információkhoz? Akár csak Solt 540, oszt kész.
Elfoglalni pláne hülyeség, gondolom, ha odamész egy ilyen adóállomáshoz, már ott elkezdődik a szopás, hogy hogy és mit juttass az adó bemenetére :) és akkor közlöd a mondandód a Balaton-felvidékkel, aki pont leszarja, mert már egy napja nem kapcsolta be a rádiót, úgyis csak sistereg? :) és akkor a tévéadókhoz, amit kábé tízszer annyian néznének, mint ahányan rádiót hallgatnának, nem nyúlsz? :)

Az információadás hiányossága meg... az is lehet akár, hogy annyira ciki a dolog, és annyira felkészületlenségből fakad, hogy szégyellik az ügyfeleknek is elmondani, és teammunkában keresik most a kifogást, hogy hogy ne legyen kurva nagy kötbér a vége :)
  • 1
  • 586
  • 587
  • 588
  • 589
  • 590
  • 625