RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#24710  Szerző: mgabor

Mi értelme szándékosan lekapcsolni, amikor még kismillió forrásból hozzáférhetsz információkhoz? Akár csak Solt 540, oszt kész.
Elfoglalni pláne hülyeség, gondolom, ha odamész egy ilyen adóállomáshoz, már ott elkezdődik a szopás, hogy hogy és mit juttass az adó bemenetére :) és akkor közlöd a mondandód a Balaton-felvidékkel, aki pont leszarja, mert már egy napja nem kapcsolta be a rádiót, úgyis csak sistereg? :) és akkor a tévéadókhoz, amit kábé tízszer annyian néznének, mint ahányan rádiót hallgatnának, nem nyúlsz? :)

Az információadás hiányossága meg... az is lehet akár, hogy annyira ciki a dolog, és annyira felkészületlenségből fakad, hogy szégyellik az ügyfeleknek is elmondani, és teammunkában keresik most a kifogást, hogy hogy ne legyen kurva nagy kötbér a vége :)
 #24709  Szerző: MrG

mgabor írta:höhö.
amúgy tényleg nagyon durva lehet, táp nem valószínű, mert a tévé megy, mikró talán megintcsak nem, mert gondolom, rádióra ugyanazt az átvitelt használják, mint tévéhez, ha adóhiba volna, csak van már tartalék, hogy ennyi idő alatt cseréljenek, szél vagy villámcsapás miatti sérülés nem valószínű, mert tiszta idő volt, amikor elment... hát akkor mi a tosz?
Kabhegyen 2 torony van, egy magasabb fémszerkezetű és egy alacsonyabb, beton. A TV2-RTL + DVB-T adások tudtommal a kicsiről mennek, valamint a 102.3 MR1 is, az M1 és a többi rádió meg a fémtoronyról... régen hallottam már hogy ez így van, szóval lehet, hogy nincs igazam.

Namost ez alapján az is ki van zárva, hogy az egyik torony murdelt meg, mivel az MR1 tegnap és ma délelőtt még ment, most már nem, az M1 meg folyamatosan jó (úgy nézem nem is tartalék). Ez alapján úgy gondolom tűz sem volt, mivel az az, ami simán tudna ekkora kárt okozni, ha nem oltják el időben. Tehét rejtély. :gülü:
 #24708  Szerző: SzD

Valaki valamiért direkt lekapcsolta volna? :sleep:

Na mindegy...majd kiderül. Vagy: :sealed:
 #24707  Szerző: mgabor

esetleg ha pl. szétégtek kábelek, azt lehet necces hirtelen cserélni antennától adóig...
 #24706  Szerző: mgabor

höhö.
amúgy tényleg nagyon durva lehet, táp nem valószínű, mert a tévé megy, mikró talán megintcsak nem, mert gondolom, rádióra ugyanazt az átvitelt használják, mint tévéhez, ha adóhiba volna, csak van már tartalék, hogy ennyi idő alatt cseréljenek, szél vagy villámcsapás miatti sérülés nem valószínű, mert tiszta idő volt, amikor elment... hát akkor mi a tosz?
 #24705  Szerző: Pasa

Jaja, az Indexen én is olvastam. Az poénkodás, nincs realitása, de hogy mi történhetett, elképzelésem sincs.
 #24704  Szerző: MrG

Pasa írta:Lehet, hogy nem is műszaki hiba...? Mert azt nem titkolnák szerintem, olyasmi néha előfordulhat.
Egy index fórumban azt írják, hogy a szélsőjobb foglalta el, meg hogy a szlovákok itt jelentik be a hadüzenetet, meg terrortámadás érte. :)

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9194526
 #24702  Szerző: Pasa

Lehet, hogy nem is műszaki hiba...? Mert azt nem titkolnák szerintem, olyasmi néha előfordulhat.
 #24700  Szerző: MrG

Valami nagy gebasz van ott fent, nem elérhető senki az AH-ból és állítólag a nekik fizető műsorszolgáltatóknak sem nyilatkoznak semmit.
 #24697  Szerző: mgabor

kurvára unatkoztok már a hosszú hétvégén, az a baj :)
  • 1
  • 588
  • 589
  • 590
  • 591
  • 592
  • 626