RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#200830  Szerző: Snake05

Reggel, Balázsék előtt valami minősíthetetlen shakira dal ment sivákos powerintróval. Remélem, csak véletlenül került oda és nem lett rotációs.
 #200797  Szerző: Pihe8

Szerintem csak szabadságon van.
Ha követed Vili oldalait láthatod ezen a héten element "nyaralni" amerikába.
 #200796  Szerző: robert11

Sziasztok!
Szombaton a nyíregyházin 13 órakor már nem Balogh Vili van? Mert nem őt hallottam a bejelentkezésnél. Vagy hétvégén csak vasárnap van Vili? Volt mikor szombaton is ő volt bár vasárnap ott is van valami magazin ahol Demeter Dia van legalább is még tavaly előtt nyáron ő volt. Rég hallottam már Lost frekvencies reality című számát jó hogy elővették nekem tetszik ez a régi irányzat ha már újabbak ugyan úgy fordulnak elő mint korábban, akkor legalább a régiek legyenek változatosabbak és most ezt eltalálták.
 #200791  Szerző: nyikolaj

Valmar, Halott pénz, Dr BRS állandóan megy!
 #200776  Szerző: p0tyi

Én inkább ügyesnek nevezném. A hányinger a médiatörvény.
 #200774  Szerző: Andris

Ennek a rádiónak tényleg semmit nem kell csinálnia? Vasárnap is írni akartam h egy darab hírblokk nincs, ma már az hallom h 1 perces hírek vannak... ez milyen a versenyelőny a többi rádióval szemben de most komolyan??? magyar zene kb semmi, az is mixbe van, mert kb miattuk van az h a dj mix is magyar zene, komolyan hányinger.....
 #200771  Szerző: asr27

robert11 írta: 2023.10.04. 13:35 Déli mix? Na ez fura!
Nincs mix, déltől egyig is ugyanazok az unalmas, agyonjátszott zenék mennek, amik rotációban. Nem mixel DJ, nem Dance/House zene szól.
Ennek semmi köze a mixhez.
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 1022