RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #97189  Szerző: csokie

Ment a PÜ.
 #97186  Szerző: szemilan

csokie írta:
Pasa írta:Nesze, a Klubrádióban a "buzik" szexuális életét taglalják pünkösd hétfőn délelőtt fél 11-kor! Van ennél lejjebb???
:x
Múltkor pont erre világítottam rá, de kedves szemilan felhasználó törölte a kommentemet.
Csak akkor törlünk kommentet, ha az szabályba ütközik. Pontosan mi volt az? Ha kérhetem PÜ-ben, ne OFF-oljuk tele a fórumot.
 #97183  Szerző: csokie

Pasa írta:Nesze, a Klubrádióban a "buzik" szexuális életét taglalják pünkösd hétfőn délelőtt fél 11-kor! Van ennél lejjebb???
:x
Múltkor pont erre világítottam rá, de kedves szemilan felhasználó törölte a kommentemet.
 #97175  Szerző: Glenn

:sealed:
 #96904  Szerző: Máté

Én a Debrecenibe 2 éve hallgattam bele utoljára.Már akkor sem szólt valami szépen.A Legdúrvább szerintem az Esztergomi 98.1.Annyira túl van modulálva,hogy már élvezhetetlen (főleg fülhallgatón hallgatva). :D
 #96901  Szerző: LazlowHUN

Másnak is feltűnt milyen 'jó minőségben' szól Debrecenben? Kb. mintha egy 15kbps stream lenne, ráadásul iszonyatosan zörög is.
 #96891  Szerző: Ivoa

Mandarin írta:
Ivoa írta:
mimi írta:Már hogy nem írta alá a lapokat a Klub sem?
A R1 ezt a hibát nem követte el. Egy ember írja az összes pályázatukat, és ezekből már párat (pl. a szentesit) elbírálták egy adott pontszámmal. Ha ott aláírták, valószínűleg itt is.
Remelem, nem az az ember, aki az Autoradionak is, mert ha jól hallottam, akkor ott is egy mindent tudó a rádiós berkekben ismert es tapasztalt szakember vállalta ezt a nemes munkát nem kevés pénzért. De ahogy a sajtóból értesülni lehetett, egy hatodikos szintjén lett megírva a tökéletesnek ígért munka, ráadásul úgy, hogy garantálta a tökéletességet, most meg mossa kezeit, állítólag a pénzt sem akarja vissza adni.
Azért a R1-et ne tegyük egy lapra az Autórádióval. Meg úgy más, működő adókkal. :P
 #96888  Szerző: Mandarin

Ivoa írta:
mimi írta:Már hogy nem írta alá a lapokat a Klub sem?
A R1 ezt a hibát nem követte el. Egy ember írja az összes pályázatukat, és ezekből már párat (pl. a szentesit) elbírálták egy adott pontszámmal. Ha ott aláírták, valószínűleg itt is.
Remelem, nem az az ember, aki az Autoradionak is, mert ha jól hallottam, akkor ott is egy mindent tudó a rádiós berkekben ismert es tapasztalt szakember vállalta ezt a nemes munkát nem kevés pénzért. De ahogy a sajtóból értesülni lehetett, egy hatodikos szintjén lett megírva a tökéletesnek ígért munka, ráadásul úgy, hogy garantálta a tökéletességet, most meg mossa kezeit, állítólag a pénzt sem akarja vissza adni.
 #96845  Szerző: Ivoa

mimi írta:
Ivoa írta:A R1 ezt a hibát nem követte el. Egy ember írja az összes pályázatukat, és ezekből már párat (pl. a szentesit) elbírálták egy adott pontszámmal. Ha ott aláírták, valószínűleg itt is.
De kérdem, hogy a Klub elkövette? Erről én nem tudok.
Igen, eskü alatt vallotta a Klub ügyvédje a bíróságon, hogy ezt tényleg elkövették.
 #96842  Szerző: mimi

Ivoa írta:A R1 ezt a hibát nem követte el. Egy ember írja az összes pályázatukat, és ezekből már párat (pl. a szentesit) elbírálták egy adott pontszámmal. Ha ott aláírták, valószínűleg itt is.
De kérdem, hogy a Klub elkövette? Erről én nem tudok.
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 137