RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#174163  Szerző: Pedro1984

Tomi76 írta:
lalu84 írta:Nállam Berekfürdőn konyharádión az egri 100.7 fm 7 elnyomja
Bocsi az OFF-ért, de Berekfürdőn bejön az FM7? Milyen minőségben? Ez meglepetés nekem. Vajon Karcagon is bejön?
Én Püspökladányban is fogtam FM7-et míg a 100.6-on el nem indult a R1, kis elemes konyharádión kitéve az ablakba (Panelház, Földszinti lakás, Észak-Nyugati kilátással) zajosan jött napközben, este már tisztán legtöbbször.
 #174162  Szerző: RadioFan

Tomi76 írta:
tomee írta:Jóóó ötlet ez az "álomesküvő" játék. Még sosem hallottam ezt máshol. :D
Most akkor, hogy is van ez? Lefikázom a konkurens rádiót de lenyúlom egy korábbi ötletét?
Komolyan ilyen szintre nem süllyedhet egy rádió. Még a fikázós spot még azt mondom hagyján, hallhattunk ilyenből 2012 előtt is bőven, de hogy ne tekintsünk olyan messzire, ‘17 közepéig ment a muzikbogyózás is. De hogy már komolyan azt kell hangoztatni hogy az apám kakasa és még a Petőfire mondani hogy copify rádió amikor az R1 nyúl le ötleteket…hányok ettől a bandától.
 #174160  Szerző: Tomi76

tomee írta:Jóóó ötlet ez az "álomesküvő" játék. Még sosem hallottam ezt máshol. :D
Most akkor, hogy is van ez? Lefikázom a konkurens rádiót de lenyúlom egy korábbi ötletét?
 #174158  Szerző: Tomi76

lalu84 írta:Nállam Berekfürdőn konyharádión az egri 100.7 fm 7 elnyomja
Bocsi az OFF-ért, de Berekfürdőn bejön az FM7? Milyen minőségben? Ez meglepetés nekem. Vajon Karcagon is bejön?
 #174154  Szerző: Marcii

Őszintén remélem,hogy ennek a mocskolódásnak előbb-utóbb feljelentés lesz a vége akármelyik féltől.
 #174153  Szerző: tomee

Jóóó ötlet ez az "álomesküvő" játék. Még sosem hallottam ezt máshol. :D
 #174152  Szerző: lalu84

Nállam Berekfürdőn konyharádión az egri 100.7 fm 7 elnyomja, régen jól jött az Aqua rádió meg az utódja mielőtt megszűnt.
 #174148  Szerző: Gr3g0ry

Volt szerencsém hallgatni élőben ezt a ominózus spotot...
 #174144  Szerző: Tomi76

Mikkamakka írta:Dejó, akkor Debrecenben és Szoboszlón ha ügyesen vált csatornát a hallgató 5 percen belül kétszer is hallhatja a Havannát. Majd ha bekapcsolódik a 98.9 is akkor háromszor is! :sick:
Ne hagyd ki az Ocean Drive-ot se. :D
 #174143  Szerző: Mikkamakka

Pedro1984 írta:Hajdúszoboszló 100.6 is elindult ma délután. :party:
Dejó, akkor Debrecenben és Szoboszlón ha ügyesen vált csatornát a hallgató 5 percen belül kétszer is hallhatja a Havannát. Majd ha bekapcsolódik a 98.9 is akkor háromszor is! :sick:
  • 1
  • 589
  • 590
  • 591
  • 592
  • 593
  • 1021