RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#24708  Szerző: SzD

Valaki valamiért direkt lekapcsolta volna? :sleep:

Na mindegy...majd kiderül. Vagy: :sealed:
 #24707  Szerző: mgabor

esetleg ha pl. szétégtek kábelek, azt lehet necces hirtelen cserélni antennától adóig...
 #24706  Szerző: mgabor

höhö.
amúgy tényleg nagyon durva lehet, táp nem valószínű, mert a tévé megy, mikró talán megintcsak nem, mert gondolom, rádióra ugyanazt az átvitelt használják, mint tévéhez, ha adóhiba volna, csak van már tartalék, hogy ennyi idő alatt cseréljenek, szél vagy villámcsapás miatti sérülés nem valószínű, mert tiszta idő volt, amikor elment... hát akkor mi a tosz?
 #24705  Szerző: Pasa

Jaja, az Indexen én is olvastam. Az poénkodás, nincs realitása, de hogy mi történhetett, elképzelésem sincs.
 #24704  Szerző: MrG

Pasa írta:Lehet, hogy nem is műszaki hiba...? Mert azt nem titkolnák szerintem, olyasmi néha előfordulhat.
Egy index fórumban azt írják, hogy a szélsőjobb foglalta el, meg hogy a szlovákok itt jelentik be a hadüzenetet, meg terrortámadás érte. :)

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9194526
 #24702  Szerző: Pasa

Lehet, hogy nem is műszaki hiba...? Mert azt nem titkolnák szerintem, olyasmi néha előfordulhat.
 #24700  Szerző: MrG

Valami nagy gebasz van ott fent, nem elérhető senki az AH-ból és állítólag a nekik fizető műsorszolgáltatóknak sem nyilatkoznak semmit.
 #24697  Szerző: mgabor

kurvára unatkoztok már a hosszú hétvégén, az a baj :)
 #24696  Szerző: rsite1

RXon írta:
Szabi írta:Csak hogy teljes legyen a kép: már az MR1 sem szól. :yes: Tévék mennek? Sajnos nem tudok ránézni.
Az MR1 szol.Legalabbis most.De jaj,ez nem az MR1 topic!Mit fogok kapni ezert...:D
befejeznéd már? kibaszottul unalmas vagy.
 #24694  Szerző: RXon

Szabi írta:Csak hogy teljes legyen a kép: már az MR1 sem szól. :yes: Tévék mennek? Sajnos nem tudok ránézni.
Az MR1 szol.Legalabbis most.De jaj,ez nem az MR1 topic!Mit fogok kapni ezert...:D
  • 1
  • 589
  • 590
  • 591
  • 592
  • 593
  • 627