RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#23170  Szerző: Zsolt

Mauro írta:ORTT: nem közszolgálati a Petőfi Rádió

http://barikad.hu/node/33440

BBC-nek vannak tematikus zenei adói is. Nem mindenhol csupa hülyék vannak médiahatóságnál. Csak nálunk.
Azért a BBC1-et kéretik nem egy lapon emlegetni a Petőfivel. A többi BBC zenei adó meg csak DAB-on van, az meg kit érdekel...
 #23156  Szerző: Mauro

ORTT: nem közszolgálati a Petőfi Rádió

http://barikad.hu/node/33440

BBC-nek vannak tematikus zenei adói is. Nem mindenhol csupa hülyék vannak médiahatóságnál. Csak nálunk.
 #23041  Szerző: Zolee(ractive)

Valaki mondja meg, hogy az miért jó, hogy kiküldik a munkatársat a fesztiválokra KAMERÁVAL? Csinálnak összefoglalókat, interjúkat, ezekből összevágnak teljesen jó videókat, amiket feltesznek a Youtube-ra és egyúttal belinkelik az oldalukra. Valóban ez lenne egy RÁDIÓ feladata? Igazából lehet ilyeneket csinálni, ha már a nap 24 órája annyira be van táblázva műsorokkal, hogy oda nem fér, meg a hanganyag mellé ők még plusz képet is akarnak szolgáltatni, mert annyira jók. Csakhogy az adásban lényegében semmi jele nincs, hogy ők járnak a fesztiválokon. Ez kinek és miért jó? Pénzügyi oka nem lehet, mert jelen vannak a rendezvényeken. Azt gondolják, hogy ez nem érdekli a hallgatóságot? Vagy tévésekből áll a stáb? De ez sem lehet, mert Leirer Tímea, Szabó Tamás, stb. határozottan rádiós múlttal rendelkeznek. Érthetetlen ez az egész.
 #23024  Szerző: Zoey

Az MR2-nél csupán azt hiányolom, hogy a műsorvezetők szerepe olyan csekély, hogy szinte semmit nem csinálnak, csak bemondanak egy óra alatt 5 dalcímet, és ennyi. Persze ha meg sok a duma, az a baj, és engem ez a "dumanélküliség" nem is zavar, csak azt nem értem, ehhez minek kell műsorvezető... Jó, vannak műsorok, amikben több a szerepük, amik neve nem úgy kezdődik, hogy "Zene...-hoz" :) Amúgy ezt hallgatom, mert a zenék bejönnek.
 #23014  Szerző: MrG

Egyébként ha már ennyire sok pénzük van, akkor csinálhatnának valami normális weboldalt a rádióiknak.
 #22073  Szerző: Pasa

Zoey írta:ha jónak találom a zenéket, akkor az sem zavar, hogy ismételnek. És szerintem az is jó, hogy nincs felesleges szövegelés.
Ebben maximálisan egyetértek veled! Igaz, én ezt nem a Petőfin, hanem a Sztár FM-en tapasztalom, és tetszik.
 #22072  Szerző: Zoey

Szerintem nem olyan meglepő, hogy ismételnek, hiszen minden rádióadó ismétel, nem is keveset. Az mr2 is az újakat játssza többet, hiszen itt is vannak újdonságok, friss zenék. Nem hiszem, hogy kisebb a zenei archívumuk, mint más adóké, persze ez akkor derülhetne ki, ha lenne itt is Kívánságműsor. Nekem megfelel, egylőre nem unom, pedig már lassan 2 hónapja csak ez szól. Mindenhol vannak ismétlések, és ha jónak találom a zenéket, akkor az sem zavar, hogy ismételnek. És szerintem az is jó, hogy nincs felesleges szövegelés. Persze mindenkinek más a befutó. Nekem most ők azok.
 #22052  Szerző: Szelerailway

"Én írtóra szeretem az MR2-t hallgatni, mostanában már csak ezt szoktam. Nagyon bejönnek ezek a zenék, amiket kizárólag csak itt hallhatok! Széles rétegek ízlését elégítik ki, ugyanakkor a divatslágerek is megtalálhatóak kínálatukban..."

Remélem,ha folyamatosan hallgatod,feltűnt az is,hogy milyen szűk a zenei kínálat és,hogy naponta többször is ismételnek.Csodálom,hogy még nem unod.Ha majd hosszabb ideje hallgatod rájössz,hogy igazam van.A Petőfi egy sima mp3 lejátszó lett,műsor nélkül,mely a zenei világ hihetetlen kis szegmensét mutatja be,sűrűn ismételve.Mindez arra jó,hogy alig kerül pénzbe kb. 10 emberrel megoldható a primetime selector mindent elvégez.A legutóbbi elnöki interjúból kiderül,hogy nem is terveznek rá továbbra sem semmit,így minél több pénzt meg lehet spórolni,lassan európai szinten is,kirívó prémiumokra,persze mindezt közpénzből.
 #22043  Szerző: Mipi

Csütörtök éjfél után kocsikáztam és az éjféli mixet haégattam. Majd beszartam olyan k.rva jó zene ment. Karányi volt a dj és ilyen super marios -hangok is voltak benne. Pfff nagyon jó zene volt.
 #22041  Szerző: Zoey

Én írtóra szeretem az MR2-t hallgatni, mostanában már csak ezt szoktam. Nagyon bejönnek ezek a zenék, amiket kizárólag csak itt hallhatok! Széles rétegek ízlését elégítik ki, ugyanakkor a divatslágerek is megtalálhatóak kínálatukban... Na ez elég szlogen stílusú volt, majd eladom nekik a dumám, ha megfizetik :)
De tényleg nagyon bejön, viszont furcsa számomra, hogy a műsorvezetés és az egész nap abból áll, hogy semmi duma szinte, a műsorvezetők óránként 5-6-szor fekonferálják a dalt, és ennyi. Kicsit kevés, de lehet, a hallgatóik pont ezért választják őket, mert nincs felesleges szövegelés. Nagyon kevés tematikus műsor ugyan van, de tulajdonképpen tényleg ebből áll csak a műsorvezetés, nem?
  • 1
  • 591
  • 592
  • 593
  • 594
  • 595
  • 625