RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#21024  Szerző: Chriss

értem én, erre megy a világ...
de egyet azért nem kell érteni vele...
 #21022  Szerző: mg

Ha egy kereskedelmi rádió (vagy akár egy Petőfi) tehetségeket alkalmaz, és hagyja őket kibontakozni is, azok előbb-utóbb népszerűek lesznek a hallgatók körében. Ezek a műsorvezetők aztán erre hivatkozva netán több pénzt is szeretnének kapni a munkájukért. Ekkor vagy ki kell nekik ezt fizetni, vagy lelépnek más rádióhoz, ahol megkapják, és szarba kerül az adott rádió, hogy hogyan is pótolja őket. Egyszerűbb ezt megelőzni, ha a műsorvezetők csereszabatosak.
 #21018  Szerző: Chriss

nyilván nem ebbe a topic-ba szántam, csak benne volt az előző gondolatsorban!
a BB párost meg azért említettem, mert ők vannak úgy sztárolva, mint igazi rádiósok és rajtuk kívül senki ebben az országban! pont azt írtam, hogy ekkora pénzből eltartott állami rádióban nincsenek radio personality-k, csak szürke egerek, míg régen a bemondók is ismert embereknek számítottak, mert tudtak a Kossuth-on híreket olvasni (de hogy!!!) vagy az állami televízióban műsort ismertetni! tökéletesen beszéltek, volt megjelenésük, orgánumuk stb! ott is volt 1-2 gyenge, de nem ez volt a jellemző, hanem a TUDÁS!!!

manapság minden szar fontosabb, mint a tudás!
és igazatok van, amikor azt írjátok, xy többre lenne képes, de nem lehet vagy sosem derül ki, mert nem hagyják, nem kell sehova, stb...
 #21017  Szerző: orrhang

Tehetségekhez hozzászólva - bár nem ebbe a topicba való - én nagyon sokkal találkoztam,de valamiért nem kellenek a nagyobb rádióknak. Hallottam olyan párost is, akik jobbak voltak ,mint az említett B-B páros és gondolom 10-ed annyi költségvetésből hosszú időn át. Hogy mért nem lettek felkarolva? Az jó kérdés!
 #21015  Szerző: MrBrightside

Horváth Gergely szerintem is nagyon jó. Nem kell leragadni Boros&Bochkor-nál. Most is vannak tehetségek, csak sajnos ebben a mostani MR2-ben nem tudnak kibontakozni. Élő műsorokat!
 #21014  Szerző: orrhang

egyetértek. nem tudom én mennyire számítok fiatalnak a 27 évemmel, de engem elvesztettek, mint hallgatót, mert mióta megváltozott azóta próbálom kerülni.
 #21012  Szerző: LuciFerko

Mindenesetre nekem hiányzik a régi Petőfi... A délelőtti műsor nagyon jó útitárs volt pl...
 #21010  Szerző: SzD

Én nem tudom felfogni azt, ami pl. az MR2-nél is van. Attól lesz valaki (jó) rádiós, hogy eltudja mondani, hogy mi a játékkérdés, milyen zene jön, mennyi az idő, és hogy reklám, vagy hírek következnek (...vagy még ennyit se?!) :unott: Ezért, hogy egy órában -meghatározott- dolgokról beszélnek 3-4 percet összesen, én nem fizetnék semmit. Ennek ellenére nagyon jól meglehet élni ebből a "rádiózásból".

Mivel még "csak" 17 éves vagyok, ezért a régebbi rádiósokról nem tudok nyilatkozni, de nagyon úgy érzem, hogy ez a szakma felhígul(t).
 #21005  Szerző: mg

személyiségek épp akadnának, csak hol bontakozzanak ki...
de kapásból a Horváth Gergely is sokkal többre hivatott
 #20992  Szerző: Chriss

live írta:
MrBrightside írta:Ez a BBC-nél tökéletesen működik, mi viszont még fényévekre vagyunk tőle.
Csak hát az sok pííízbe kerül...
az MR állami milliárdokból gazdálkodik, maximális a pénzherdálás és a pazarlás!!!
egyik nagy rádiónak sincs akkora költségvetése, mint a MR-nak! ebből csak a Petőfi kb 7%-os országos hallgatottságon áll! kár beléjük, mert ennyi pénzből akár rádiót is lehetne csinálni... (tudással, tehetséggel, hozzáértéssel... értem ez alatt, hogy egy hírolvasó tudjon olvasni, egy műsorvezető tudjon beszélni 2-3 percet is, ha kell, mert ettől lesz szakember és nem egy ócska favágó vagyis tucat droid, akit bármikor cserélnek egy másik arctalan balfaszra - bocsánat - ilyen se íze, se bűze emberekre... azért van abban valami riasztó, hogy rádiósok közül max a Boros-Bochkor páros ismert, simán elférnének ebben az országban rádiós személyiségek Kossuth-Petőfi, vidéki megyeszékhely szinten is!!! miért nincsenek???)
  • 1
  • 594
  • 595
  • 596
  • 597
  • 598
  • 625