RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#20838  Szerző: centerweb

Népszerűek? Igen.
A Radio_FM-et egy időben meg akarták szüntetni a népszerűtlensége miatt. Amikor volt az arculatválátás meg frekvencia tologatás. Egyébként a hallgatottsága jelenleg 1.8%..Úgyhogy az túlzás hogy népszerű.

http://www.radia.sk/pocuvanost/radia/fm/slovensko.html
 #20837  Szerző: LuciFerko

a Radio_FM szerintem is nagyon ottvan! :) Meg tetszik hogy sok tematikus műsor van Drum&Basstól elkezdve a kőkemény metálig.
 #20836  Szerző: Zolee(ractive)

Szerintem úgysem fogjuk tudni meggyőzni egymást! :) Beszéljenek helyettem inkább a tények: a szlovák közszolgálati zenei adó, a Radio_FM és az osztrák közszolgálati zenei adó, az FM4 milyen zenéket játszanak? Van rajtuk Britney Spears, ami körülbelül egy Lolának felel meg. Nincs. (De mondhattam volna Hilary Duffot, vagy bármit, ossza be mindenki magának) Van rajtuk Sugababes, Beyonce, Lady Gaga? Nincs, nincs, nincs. Sőt, ők még George Michaelt, Eminemet, és hasonlókat sem játszanak, míg az MR2 igen. Most kezdték? Nem. Népszerűek? Igen. Na, itt megint oda értünk, hogy de ők műsorokat is adnak. Igen, valóban, és innentől nem is nagyon szabadna egy kalap alá venni őket az MR2-vel, mert míg ők valódi rádiózást művelnek, az MR2-nél nem igazán. Viszont zenei szempontból hasonlóak az MR2-höz, sőt, igazából jobbak is, mert ők nem kevernek bele populárist hallgatócsalogatás végett.
 #20833  Szerző: giallarosa

mg írta:
giallarosa írta:
hdshouter írta:állandóan a szerelemről, meg "jaj összetörték a szívem" "jajj a fiúm elhagyott", stb. dumákkal
Azért ez így elég nagy általánosítás....
tényleg az, mert szoktak még arról is néha, hogy vedd el, ami jár, te leszel a nyerő, te vagy a legjobb :)
höhhö.. :)
 #20821  Szerző: mg

giallarosa írta:
hdshouter írta:állandóan a szerelemről, meg "jaj összetörték a szívem" "jajj a fiúm elhagyott", stb. dumákkal
tényleg az, mert szoktak még arról is néha, hogy vedd el, ami jár, te leszel a nyerő, te vagy a legjobb :)
 #20818  Szerző: Luigi

egyébként, ha már előhoztad a fesztiválokat, akkor miért nem hallani a Petőfi rádióban a Szigeten évről-évre nagy sikerrel szereplő Korda György - Balázs Klári párost vagy akár Uhrin Benedeket?
Pedig a Sziget egy fesztivál-féle lenne, ha nem is túl jelentős :)
Az MR2-Petőfi jelenlegi formájában - az én véleményem szerint: :vomit:
 #20817  Szerző: Luigi

"egy-két-há -kurva anyád, négy-öt-hat - szopd le a faszt"/Belga/

ez tényleg annyira érték???? mivel jobb mint Lola?
 #20816  Szerző: hdshouter

giallarosa írta:
Ezt konkrétan Lolára értettem, de általában ha megnézed a mai számokat, mindig ez a téma, vagy a lázadás. Vagy ezen fogalmak szinonímái.
 #20815  Szerző: giallarosa

#20806  Szerző: hdshouter

Valahol az Idézet írójának igaza volt... Nekem meg a f... szóval a fülem kivan ezzel a sok nyálgép együttessel/előadóval... Lola? pfff.... ugyan már. Én személy szerint értelmesebbnek tartok egy gazdag szókincsű, kicsit a modern hangzástól eltérő emberibb zenekari "élőzenét", mint ezt hogy állandóan a szerelemről, meg "jaj összetörték a szívem" "jajj a fiúm elhagyott", stb. dumákkal. Személy szerint öröm látni, hogy most már kezd egy kicsit ráállni a fiatalság a nem túl ismert, underground-abb zenékre! Én mondom nektek érték! (ha nem is mind, mert pl. a 30Y-t speciel én sem kedvelem) de mondjuk Vad Fruttik, Zagar, PASO, Irie Maffia, Emil.RuleZ, Belga, Brains, stb.! Ja, bocs a QUIMBY-t kihagytam, pedig ha valamit jó és igényes zenének lehet mondani, hát az az sztem. Hoznak egy kis kultúrát!
...és hát MG azt hiszem rátapintott a lényegre a Desperado-s hasonlattal. :)
  • 1
  • 597
  • 598
  • 599
  • 600
  • 601
  • 625