RADIOSITE Fórum

• DIGI (Digi Sport, Film Now, Digi World, Digi Life, Music Channel stb.)

#105827  Szerző: Glenn

adminisztrator írta:A DVB-T amúgy nem zavar be?
Az nem, ami nem is csoda, mert tized annyi teljesítménnyel adják.
 #105826  Szerző: tomee87

Pasa írta:
LuciFerko írta:Szerintem gond van az árnyékolással.
Ekkora térerőknél nem nagyon védhető ki a zavar. Nem véletlen, hogy ezeket a csatornákat mindig is kihagyták a kábelen. Amúgy alig csíkos, nem zavaró, de mégis butaság ez.
Hivatalosan kábelen nincs előírás, hogy ne lehessen adni olyan frekin, amin földi analóg jel is sugározva van az adott helyen. Normál esetben a kábelhálózat teljesen árnyékolt. Hiba, általában a házhálózaton szokott jelentkezni (sokszor előfizetői barkácsolás miatt). Nálunk a TV Paprika kábelen az UHF50-en jön, míg analógon a Zemplén TV rezgeti az étert az UHF50-en, úgy, hogy egy darab dróttal is jön, mégse csíkos soha a TV Paprika :)
adminisztrator írta:A DVB-T amúgy nem zavar be?
Analógot biztos, hogy nem, digitálist meg azért, nem mert más a szabvány (DVB-C).
 #105822  Szerző: Glenn

LuciFerko írta:Szerintem gond van az árnyékolással.
Ekkora térerőknél nem nagyon védhető ki a zavar. Nem véletlen, hogy ezeket a csatornákat mindig is kihagyták a kábelen. Amúgy alig csíkos, nem zavaró, de mégis butaság ez.
 #105821  Szerző: LuciFerko

Pasa írta:
adminisztrator írta:Nekem rendben vannak. Nézd digitálison ha tudod. :)
Digitálison természetesen hibátlan. Analógon viszont Budapesten baromság volt erre a két csatornára tenni.
Szerintem gond van az árnyékolással.
 #105820  Szerző: Glenn

adminisztrator írta:Nekem rendben vannak. Nézd digitálison ha tudod. :)
Digitálison természetesen hibátlan. Analógon viszont Budapesten baromság volt erre a két csatornára tenni.
 #105815  Szerző: markfelt

Pasa írta:
adminisztrator írta:Miután kivették, 3 napra rá visszakerült... "előfizetői nyomásra". Novembertől viszont valszeg megint kikerül. :D
Aha, tehát fából vaskarika. Szép csíkos mindkettő. :x
Nekem rendben vannak. Nézd digitálison ha tudod. :)
 #105814  Szerző: Glenn

adminisztrator írta:Miután kivették, 3 napra rá visszakerült... "előfizetői nyomásra". Novembertől viszont valszeg megint kikerül. :D
Aha, tehát fából vaskarika. Szép csíkos mindkettő. :x
 #105813  Szerző: markfelt

Pasa írta:Jé, mit találtam analógon? Az egy hónapja a kínálatból kivett TLC és ID megvan, de az UHF 24. és 41. csatornán. Ez azért érdekes, mert azon kívül, hogy elvileg nem szerepel a két adó a kínálatban, ezen a két csatornán szép kis zavart okoz az RTL Klub és az M1 földfelszíni adása. Most ilyenkor mi van? :o
Miután kivették, 3 napra rá visszakerült... "előfizetői nyomásra". Novembertől viszont valszeg megint kikerül. :D
 #105811  Szerző: Glenn

Jé, mit találtam analógon? Az egy hónapja a kínálatból kivett TLC és ID megvan, de az UHF 24. és 41. csatornán. Ez azért érdekes, mert azon kívül, hogy elvileg nem szerepel a két adó a kínálatban, ezen a két csatornán szép kis zavart okoz az RTL Klub és az M1 földfelszíni adása. Most ilyenkor mi van? :o
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 36