RADIOSITE Fórum

• Amit soha nem játszanék le...

#188399  Szerző: shadoe

Wellhello - Bárhová. Ez nem sláger! Töltelékszámnak is rossz! Most már ha ez az együttes elfüttyenti magát, akkor az összes baromságát ezerrel kell játszani? Pff... :S
 #188266  Szerző: shadoe

Szerintem lassan ideje lenne megszabadulni a "Dance Monkey"-"Ride It"-"Roses" szentháromságtól és el is felejteni őket végleg.
 #188154  Szerző: Mezőőr

RadioFan írta: 2020.08.17. 21:50 Ezt a borzalmat...
Értem, hogy saját zene és ők csinálták, de múltkor 8 és 9 között az R1-re tévedtem, és az agybaj kerülgetett.
A Discoshit régebben jó volt, még amikor az Ozone-on voltak, és péntek-szombaton a Best FM IS adta, mindig hallgattam őket. Akkor még 20-24-ig voltak, és fel tudták tölteni mind a négy órát jó, részben saját dalokkal, és a dumálós rész is érdekes volt, filmekről, fociról, stb. . Most meg abban a napi egy órában hetekig ugyanaz a lótúró playlist megy, a dumálós rész pedig a Balázsék színvonalú röhögcsélésből áll ki. Nincs mese, kiöregedtek, csak nem tudom, hogy miért nem küldik már nyugdíjba őket.
 #188151  Szerző: Mezőőr

Pihe8 írta: 2020.08.16. 21:48 Pamkutya Testvérem
Kasza Tibi Ez Annyira Te..
Szerintem mindkettő a jó magyar zenék sorát gazdagítja, bár Kasza megosztó személyiség, meg elég sok szar zenéje van, de ez jól sikerült. A Pamkutya srácok szerintem nagyon sokat fejlődtek, megérdemlik, hogy játsszák őket.
 #188119  Szerző: shadoe

The Weeknd "In Your Eyes". Lője már le valaki ezt a számot!!!
Nagyon szeretem, és lejátszanám, de nem óránként hatszor az összes rádióban! :S
 #187910  Szerző: shadoe

Dr BRS/Varga Viktor/Biga - Koccintós. És csókoltatom az Aktív Rádiót, akik szerint ezt a förmedvényt minden áldott szombat délután le kell játszani.
 #186242  Szerző: shadoe

Pink-összest. Mert olyan Isten nincs, hogy ezt a nőt legalább egy napra ki lehessen kerülni a rádiókból.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 30