Marko51 írta:Na akkor tegyük tisztába a dolgokat!
Az indulás környékén én nem tudom volt-e pénzügyi gond.
Viszont a Gerilla rádiót már 1x megbüntették, mert nem teljesíti a vállalt dolgokat!
De megkerestem nektek! Itt a [ur=http://www.mediatanacs.hu/jegyzokonyvek ... 83646.pdfl]link[/url] és olvassátok végig!
Roger írta:Kedves Tamás!
Tudod az a helyzet, hogy pletykák már a rádió indulásakor és utána is voltak, annak anyagi körülményeit illetően.
mlaszlo írta:Zenei téren elég érdekes ez a rádió, itt aztán tényleg sok minden megfordul, éjjel kicsit belehallgattam és nagyot néztem, 1 óra körül komoly zene ment rajtaszombat kivételével 20:00-06:00 Jazz zenék mennek, ha jól emlékszem az indulása óta. Közműsor szolgáltató!
Valamit kellett vállalni.
Egyébként szerintem üde színfoltja újvárosnak és a környékének is. Van amin kellene változtatni,van ami nem tetszik, de ez már nem az én hatásköröm.
mlaszlo írta:Hü Akkor bocsánat, nem szoktam éjjel hallgatni, pont ezért.Roger írta: szombat kivételével 20:00-06:00 Jazz zenék mennek, ha jól emlékszem az indulása óta. Közműsor szolgáltató!Most éjjel hallgattam és nem jazz, hanem komolyzene ment. Én elfogadom, hogy valamit vállalni kellett, de azért kicsit nagy a kontraszt a komoly és a napközbeni zenei kínálat között.
Roger írta:Kedves Tamás!
Tudod az a helyzet, hogy pletykák már a rádió indulásakor és utána is voltak, annak anyagi körülményeit illetően.
mlaszlo írta:Zenei téren elég érdekes ez a rádió, itt aztán tényleg sok minden megfordul, éjjel kicsit belehallgattam és nagyot néztem, 1 óra körül komoly zene ment rajtaszombat kivételével 20:00-06:00 Jazz zenék mennek, ha jól emlékszem az indulása óta. Közműsor szolgáltató!
Egyébként szerintem üde színfoltja újvárosnak és a környékének is. Van amin kellene változtatni,van ami nem tetszik, de ez már nem az én hatásköröm.
Roger írta: szombat kivételével 20:00-06:00 Jazz zenék mennek, ha jól emlékszem az indulása óta. Közműsor szolgáltató!Most éjjel hallgattam és nem jazz, hanem komolyzene ment. Én elfogadom, hogy valamit vállalni kellett, de azért kicsit nagy a kontraszt a komoly és a napközbeni zenei kínálat között.
Roger írta:szombat kivételével 20:00-06:00 Jazz zenék mennek, ha jól emlékszem az indulása óta. Közműsor szolgáltató!Visszatérő tévhit, hogy le lehet tudni a közszolgálati kötelezettséget azzal, ha este jazz-t adnak. Nem.