kondalyuk írta:A folyamatos csökkenés véleményem szerint azért van, mert a 2021-es váltást egyrészt nem dobták meg egy off-air marketingkampánnyal, és magát az új alternatív CHR formatot sem hagyták kiforrni, hogy megtalálja a hallgatói bázist, mint anno az MR2-korszak esetében, ami az akkori piaci kínálatba szépen beékelődött.
Próbáltak a fiataloknak szólni, de semmivel nem tudták megszólítani őket (pedig külföldről nem csak a szignálparkot lehetett volna megszerezni, hanem néhány szakértőt is), és az ebből adódó kapkodás és állandó variálás, végül a "rádió1esítés" teljesen legyalulta a hallgatottságot, aminek a koporsójába az utolsó szöget a magyar zenés "dankósítás" ütöttbe be.
Nem tudom, hogy erről a szintről van-e még visszaút...a Petőfit, mint brandet, teljesen tönkretették.
Hozzányúltak, arculatot cseréltek többször is, de szarabbnál szarabb lett.
Nem értenek hozzá.
A "nagyon zene!" szlogen működése alatt volt betonbiztos hallgatótábora a Sláger és Danubius rádiónak, tökéletes konkurencia volt a Petőfi a The Killers és Péterfy Bori, Odett és Kaukázus számokkal a két országosban túlnyomórészt pop és teddfelakezedmerténmásvagyok szarokkal. A fiatalokat nevelte, a zenei ízlést formálta, tágította a zenei ismeretet (máig hálás vagyok érte)
Amikor változtak a viszonyok, akkor a hallgatottsága azért volt nagyobb, mert szarabb volt és az alteres hallgatókat kinullázta, viszont a popfosok ide kerültek, amíg a másik rádiók megszűntek és nem volt más. Azért később öngól, hogy visszatértek az alterhez, mire befutott, heti szintű arculat és zenei irabyzat cserével módszeresen agyonverték. De ha jobban belegondolunk, a "nagyon zene!" óta csak vergődik, szenvedés hallgatni de szerintem ezt bent csinálni is agyhalál lehet. Tragédia, hogy feneketlen kútként tízmillárdok mennek erre a szűklátókörű, fideszközeli előadók és kegyencek dalaival teletömött, amúgy igénytelen és baromi szűk, hallgathatatlan szemétre. Számomra irritáló a nélküled meg a nem tudom milyen csujjogatós szarok tóth gabitól meg valami vallási zene is volt. Hát ez szerintem nindennek a legalja... kár érte.
Mindenesetre elmondom újra: Nem értenek hozzá.