Déli mix? Na ez fura!
Musicfm volt így hogy már a végén éjjel nappal mix ment azt lehet mondani mert volt a madeinhungaryban is, délután is, és még este is.
Balogh Vili maj dfelkomferálja a djk-et. Top500 óta nem hallgattam a rádiót de hallottam én is a változásokról.
Olvasva az itteni bejegyzéseket, történtek akkor változások zenei téren kíváncsi leszek a további változásokra.
Ava Max győzelme meglepett én nem hittem volna hogy ő lesz az első de így most akkor hallhatunk majd tőle olyan számokat is, amelyeket az r1 még soha sem adott le ezekre is kíváncsi leszek majd.
Tuti hogy a Petőfi átalakulás játszott közre az r1 változásában is az a meglátásom. Fura hogy az r1 mondjuk nem cserél időnként szignálokat és állomáshangot sem de ami a szignálokat illeti megfigyeltem hogy nem úg y van már mint régen a 90es években a juvin danubiuson ott elég gyakran cseréltek szignálokat bár a többire is jellemző volt a későbbi években amelyek még bejöttek.
Állomás hangként Bogit mondjuk kár lenne lecserélni vagy ami az állomás hangokat illeti Balogh anikó lenne jó még ha visszajönne vagy Szénási Kata akár mint műsorvezetőként is. Ő ez is az is volt korábban.
Női állomáshangra lennék kíváncsi hogy most ki van Bogi mellet tmert őt nem tudtam megfejteni. Valaki azt mondta vagy a vikipédián írták hogy Széles Iza
Petőfinek már volt egy csomó állomás hangja míg Bogi már 2001 óta van sőt szerintem már 98ban is ő lehetett. 2001ben tuti ő volt mert én akkor kezdtem el hallgatni jobban az r1et.
Akkor hangzottak el ilyenek is: Hogy újra 30 perc reklám nélkül a rádió1en. Meg rádió1 hitsmusic ezeket mind Bogi mondta be meg a matricajáték ahol egy planput autórádiót lehetett nyerni ha kiraktad a kocsidra kiragasztotttad a matricá té sha megállítottak, akkor mondanod kellett a szlogent. Volt hogy osztogatták a hungárián a rádió1es matricákat emlékszem még minket is megállítottak út közben de a játékba nem kerültünk be soha a faterommal. Sok jó élmény volt amikről már írtam is egy évekkel ez előtti bejegyzésemben meg sok jó megszólalás.