RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#190113  Szerző: Derrick

Lorenzo18 írta: 2021.02.08. 15:37
Derrick írta: 2021.02.08. 15:34 Nagyon gyorsan vissza kellene hozni Bertókot, mert ennek nem lesz jó vége . Nagy az a bizonyos kabát....
Ezzel pontosan mire akarsz utalni? :mellow:
Arra hogy az egész rádió rossz irányba tart, nyilvánvalóan hiányzik a szakmai vezetés. Nagyon úgy tűnik egy rádiós szakember maradt az országban, az pedig ha tetszik, ha nem Fly.
 #190112  Szerző: Lorenzo18

Derrick írta: 2021.02.08. 15:34 Nagyon gyorsan vissza kellene hozni Bertókot, mert ennek nem lesz jó vége . Nagy az a bizonyos kabát....
Ezzel pontosan mire akarsz utalni? :mellow:
 #190111  Szerző: Derrick

Nagyon gyorsan vissza kellene hozni Bertókot, mert ennek nem lesz jó vége . Nagy az a bizonyos kabát....
 #190109  Szerző: Béci09

Itt vannak az új elemek, amikkel én találkoztam: https://youtu.be/Cebv6bSSA7E
A változásokról röviden: A felhívások annak a csajnak a hangján hallhatók, aki az őszi arculatváltás óta a bochkoros "hírek után" kickoffban már beszélt (tudja valaki a nevét?). Az óraindítókban már Kautzky hangja van, ezen kívül itt is lettek "konfos" óraindítók, azaz a dumás és az éneklős rész között a műsorvezető pár másodpercben bekonferálja az órát, ilyen van pl. a 99.5 Best-en is tavaly nyár óta. A music menu-ket is lecserélték, ott is Kautzky beszél, viszont érdekes módon a végén a szlogent meghagyták Vass hangján. A sweeperek továbbra is a régiek, de ha jól értelmezem, amit Lorenzo írt, akkor a bochkorban már azokat is lecserélték Kautzky-elemekre.
...
Változatlan az álláspontom abban a tekintetben, hogy rohadtul szakmaiatlan dolognak tartom ezt a felemás arculatot, ráadásul a music menu-ből ítélve jó sokáig fog tartani ez az állapot... Tiszta 103.9 Best feeling, bocs hogy mindig azzal példálózok, de aki hallgatta az elmúlt hónapokban, tudja, hogy mire gondolok...

104.6 Best en van valami változás?
 #190107  Szerző: Lorenzo18

Ma reggel megtörtént egy kisebb változás, a reklám spot-ot egy női hang mondja be, a hírek megmaradt még Gáborral. illetve az összes Bochkoros szignált már Armandtól lehet hallani. :D Egy az egyben Slágeres feeling. :yeah:
 #190099  Szerző: Garfield

OFF:
Rickykeee23 írta: 2021.02.06. 11:28 Jó pár éve hallgatom, és Gábor hangjával nem igazán hallottam új elemet.
Készültek új elemek, csak nem annyira feltűnők a változások. Legutóbb a kívánságműsoros sweeperek nagy részét cserélték le (kb. egy éve, ha jól emlékszem), de érdekes módon ma többször is mentek "régi" kívánságműsoros szignálok is, amiket azóta nem halottam, mióta az újakat bevezették. Úgy tűnik, hogy egyre több régi dolgot hoznak vissza, pl. pár hete az RDS-be is kiírják a közlekedési híreket, mint ahogy régen. Nem lennék meglepődve, ha egyszer csak visszatérne a "Társtaláló" vagy az "Internetes slágerlista" :yeah: Egyébként akár hónapokig-évekig is ellehetne a Best FM a jelenlegi arculattal, de lehet hogy majd le fogják cserélni, meglátjuk...

ON: Örülök Armandnak én is, passzol az orgánuma a Retrohoz. Azt, hogy hogy fogják bevezetni az új elemeket, nyilván nem tudja még senki, de ha jól sejtem, jövő hét vége felé lesz valamilyen valentin napi játék, aminek a szpotját már Kautzky fogja narrálni, ezért mutatták be pénteken, hogy ő lesz az új állomáshang.
 #190092  Szerző: tomee

Én nem tudom, hallgattam a reggeli műsort, de sehol sem mondták, hogy holnaptól Armand lesz. Ismerve a rádió hozzáállását a dolgokhoz, ez is olyan tessék-lássék módon lesz megoldva mint eddig szinte minden.

Nemrég visszahallgattam régi Sláger rádiós anyagokat Youtube-on, és egész egyszerűen az a benyomásom, hogy mostanra az egész kereskedelmi rádiózásnak a szellemiségét felejtették el azok, akik annak idején a Slágert sikerre vitték.

Próbálják leutánozni a régi dolgokat, de egyszerűen mindig az jön ki, hogy "jó, hát kicsit sárga, savanyú, de a miénk". A Sláger topic-ban is ment rácsoldálkozás, hogy a slágerlista szponzorációs név alatt fut.... Jézusom.... Ezek a dolgok 10-15 éve még alapvetően így működtek...
 #190090  Szerző: Rickykeee23

Én is vártam, hogy lesz ma valami "nagy durranás", de nem lett. Én sem hallottam még Armand hangját. Egyet értek veled abban, hogy a Best Fm-nek teljesen felesleges új hangot keresnie. Jó pár éve hallgatom, és Gábor hangjával nem igazán hallottam új elemet. A Retro-nál viszont más a helyzet. Szerintem szépen lassan le lesz cserélve rendesen Armand hangjára a szignálpark. Most még talán szolidalitásból tartogatják. De gondoljunk csak bele.. A cél az, hogy a Retro Rádió full Sláger Rádió legyen. Ehhez pedig már csak Armand hangja kellett. Az is megvan. Szóval hetek/hónapok kérdése és le is cserélődött. Ki van ez találva szerintem.
 #190089  Szerző: Béci09

Kár volt s nagy felhajtásért, mert eddig összesen 0 db Kautzky elem hangzott el. Gondolom, hogy az időszakos promókat és szignálokat fogja narrálni, a többi marad a régi, amíg csak lehet. Ebből azt is ki lehet következtetni, hogy a Best fm-en is maradnak a Vass elemek, mert ott az ilyen időszakos cuccokat egyébként is a műsorvezetők narrálják (pl. https://www.youtube.com/watch?v=FbsDuYd_D0s ). Ez egyébként a Retrora is jobb megoldás lett volna, nem kéne fizetni Kautzkyt azért a pár elemért.
 #190086  Szerző: Béci09

Rickykeee23 írta: 2021.02.05. 12:42 Biztosan fogunk találkozni még jó ideig Gábor hangjával. (Nem tudom hogyan fog ez kinézni, de holnap kiderül)
Ezt nem én feltételezem. Olvasgattam a Retro Facebook oldalán és az egyik hallgató hozzászólására válaszolt Banita. Idézem: "Sokáig hallhatjátok még Vass Gábor hangját is, nem tűnik el a rádióból. ❤ /Banita"
Szerintem nem szerencsés ez a megoldás, elég zavaró tud lenni, olyan, mint ha két különböző rádiót hallgatnál. A nyíregyi Best is ezt csinálja december óta, párhuzamosan mennek az egyedi és a "központi" elemek, eltérő állomáshanggal, szlogennel, stb. marhára zavaró tud lenni.
Rickykeee23 írta: 2021.02.05. 12:42 Igen, kicsit érdekes, hogy a Danubiusnak és a Retronak is ugyanaz az állomáshangja. De csak azért mert Danubius a neve. Ha nem lett volna név váltás, és Non Stop marad a neve, akkor szerintem fel sem tűnne. Meg ugye a Retro és az ismert debreceni Best FM-nek is ugyanúgy Gábor volt a hangja. Belefér.
Nem mondtam, hogy baj, csak azt, hogy érdekes. Eleve furcsa Kautzky hangján hallani azt, hogy "Danubius Rádió", de majd megszokom.
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 212