RadioFan írta:Kovi02 írta:Sakál írta:Ugyanazt a playlistet kapja meg minden helyi stúdió, az lehet, hogy pár perces elcsúszások vannak a különböző frekiken, de ugyanúgy központi szerkesztésű zeneileg a helyi sáv is, mint a többi időszak. Nem feltételezem, láttam, hogy így van.
Hétvégén voltam Veszprémben,ott jött a 103,8 105,7 96,4 94,1 106,5 és a 10-14 sávban ugyanaz a playlist ment,mondjuk 10-20 perces csúszások is voltak benne.
A 96,4 és a 106,5 Veszprémig elér? Nekem ott az autóban egyiket sem volt esélyem fogni. Megjegyzem, a 96,4 Fehérvár belvárosában teljesen elhal, de a 8-ason kifelé még hallani belőle valamit.
OFF:
A város magasabb pontjain a seeker is megállt rajta,ahogy több más Bp.-i adón is pl. 92,1 vagy 94,2 de az összes Széchenyi-hegyen lévő is szólt.
Szerintem a győri adó is jönne ott,mert a 100,1 is jött.
Dunaföldvár meg amúgy is nagyot szól,a 8-as úton Várpalota és Veszprém között RDS is lejött,ugyaninnen a 104,1 is szólt,csak erősen keveredett a Kronehittel.
(Veszprém környéke amúgy is tele van rádióval,jönnek a győri,soproni,néhol budapesti helyi adók,szlovák/osztrák nagyadók,Maribor a szlovének közül,de jön pl. a horvát Papuk nagyadója is,ennek ellenére pl. a városból sugárzó adók délnek nem mennek 15km-t sem)
A Rádió 1 pedig kítűnően hallgatható a 105,7-en,ahol meg nem szól az,ott jön a 103,8 egy átlag vevővel is.