RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#174038  Szerző: Tomi76

nyikolaj írta:Amikor még csak néhány város,köztük az ex Ozon-os frekik csatlakoztak,akkor még a R1 honlapján külön online stremjük volt.Igaz nem sokáig, mert azonnal tovább terjeszkedtek, de a lényeg az,hogy akkor direkt hallgattam streamen a különböző frekiket a délelőtti órákba,és a plyaylist nem volt közös.(csúszássl se)Azóta nyílván változhatott.
Igen,azóta változott.
 #174036  Szerző: Kovi02

RadioFan írta:
Kovi02 írta:
Sakál írta:Ugyanazt a playlistet kapja meg minden helyi stúdió, az lehet, hogy pár perces elcsúszások vannak a különböző frekiken, de ugyanúgy központi szerkesztésű zeneileg a helyi sáv is, mint a többi időszak. Nem feltételezem, láttam, hogy így van.
Hétvégén voltam Veszprémben,ott jött a 103,8 105,7 96,4 94,1 106,5 és a 10-14 sávban ugyanaz a playlist ment,mondjuk 10-20 perces csúszások is voltak benne.
A 96,4 és a 106,5 Veszprémig elér? Nekem ott az autóban egyiket sem volt esélyem fogni. Megjegyzem, a 96,4 Fehérvár belvárosában teljesen elhal, de a 8-ason kifelé még hallani belőle valamit.
OFF:
A város magasabb pontjain a seeker is megállt rajta,ahogy több más Bp.-i adón is pl. 92,1 vagy 94,2 de az összes Széchenyi-hegyen lévő is szólt.
Szerintem a győri adó is jönne ott,mert a 100,1 is jött.
Dunaföldvár meg amúgy is nagyot szól,a 8-as úton Várpalota és Veszprém között RDS is lejött,ugyaninnen a 104,1 is szólt,csak erősen keveredett a Kronehittel.
(Veszprém környéke amúgy is tele van rádióval,jönnek a győri,soproni,néhol budapesti helyi adók,szlovák/osztrák nagyadók,Maribor a szlovének közül,de jön pl. a horvát Papuk nagyadója is,ennek ellenére pl. a városból sugárzó adók délnek nem mennek 15km-t sem)

A Rádió 1 pedig kítűnően hallgatható a 105,7-en,ahol meg nem szól az,ott jön a 103,8 egy átlag vevővel is.
 #174035  Szerző: nyikolaj

Amikor még csak néhány város,köztük az ex Ozon-os frekik csatlakoztak,akkor még a R1 honlapján külön online stremjük volt.Igaz nem sokáig, mert azonnal tovább terjeszkedtek, de a lényeg az,hogy akkor direkt hallgattam streamen a különböző frekiket a délelőtti órákba,és a plyaylist nem volt közös.(csúszássl se)Azóta nyílván változhatott.
 #174034  Szerző: RadioFan

Kovi02 írta:
Sakál írta:
nyikolaj írta:Ne hülyéskedjünk már. Miért menne u.az a zene mindenhol a délelőtti sávban? Minden vidéki frekin helyi tartalom, ill helyi műsor van.. és nyílván a zenét is a helyi stúdióban szerkesztik.Aki megszeretne győzödni róla,hallgasson különböző frekiket délelőtti sávban.
Ugyanazt a playlistet kapja meg minden helyi stúdió, az lehet, hogy pár perces elcsúszások vannak a különböző frekiken, de ugyanúgy központi szerkesztésű zeneileg a helyi sáv is, mint a többi időszak. Nem feltételezem, láttam, hogy így van.
Hétvégén voltam Veszprémben,ott jött a 103,8 105,7 96,4 94,1 106,5 és a 10-14 sávban ugyanaz a playlist ment,mondjuk 10-20 perces csúszások is voltak benne.
A 96,4 és a 106,5 Veszprémig elér? Nekem ott az autóban egyiket sem volt esélyem fogni. Megjegyzem, a 96,4 Fehérvár belvárosában teljesen elhal, de a 8-ason kifelé még hallani belőle valamit.
 #174033  Szerző: Kovi02

Sakál írta:
nyikolaj írta:Ne hülyéskedjünk már. Miért menne u.az a zene mindenhol a délelőtti sávban? Minden vidéki frekin helyi tartalom, ill helyi műsor van.. és nyílván a zenét is a helyi stúdióban szerkesztik.Aki megszeretne győzödni róla,hallgasson különböző frekiket délelőtti sávban.
Ugyanazt a playlistet kapja meg minden helyi stúdió, az lehet, hogy pár perces elcsúszások vannak a különböző frekiken, de ugyanúgy központi szerkesztésű zeneileg a helyi sáv is, mint a többi időszak. Nem feltételezem, láttam, hogy így van.
 #174032  Szerző: Sakál

#174031  Szerző: adika4444

Már nem emlékszem pontosan ki említette, de tegnap este személyesen hallottam és így én is meg tudom erősíteni.
A reklámkitöltő DNCE - Cake By The Ocean tényleg jól meg van vágva a közepén, elég jól hallható ahogyan ugrik egy nagyot.
 #174030  Szerző: Tomi76

Én belehallgattam többe is kíváncsiságból a 10:00 utáni időszakban. Az általam megfigyelt egri, nyíregyházi, debreceni és zalaegerszegi adón is egy az egyben ugyanaz volt a playlist mint a pestin, annyi különbséggel, hogy a 96.4-hez képest egy teljes zeneszámmal voltak lemaradva, de ez a helyi tartalmak miatt van. Direkt váltogattam a rádiók között, és figyeltem a különbséget illetve hasonlóságot. Szóval a helyi sávokban valóban vannak helyi hírek, műsorok, reklámok, de a zenei lista ugyanaz mint a fővárosi adón, csupán mint mondtam néhány perces csúszással. Talán csak a pécsi tér el de azt nem hallgattam.
 #174029  Szerző: nyikolaj

Ne hülyéskedjünk már. Miért menne u.az a zene mindenhol a délelőtti sávban? Minden vidéki frekin helyi tartalom, ill helyi műsor van.. és nyílván a zenét is a helyi stúdióban szerkesztik.Aki megszeretne győzödni róla,hallgasson különböző frekiket délelőtti sávban.
 #174027  Szerző: nyikolaj

A Copfy rádió gondolom a Petőfi.. Anikó a muzikus a Music fm.
  • 1
  • 599
  • 600
  • 601
  • 602
  • 603
  • 1027