RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#20425  Szerző: mg

a probléma, hogy az én pénzemből ugyan ne már egy mp3 lejátszót szíveskedjenek üzemeltetni országos lefedettségen. mert hogy egy kereskedelmi azt csinálja, az oké, de más országokban a közszolgálati rádiók szórakoztató csatornái kicsit többet szoktak. (BBC1, FM4, Radio_FM...)
 #20418  Szerző: LewyDee

sztyepan írta:
"Lehet, hogy rohadtdul veszteséges és most rohadtul nyereséges, de abszolút unfair módon! Egyszerűen visszaél a helyzetével... a többi rádió kárára."
És akkor mi van? Szar kereskedelmi nyelje le vagy alkosson alternatívát. A kerrádiónak az a lényege h. olyan műsort ill. zenét zenét sugározzon amire hallgatottságot produkál, ha ez nem sikerül akkor meg éhen hal. Ez a piac! Az állam és az adófizetők nehogy már az állam kárára illetve a mi kárunkra szapuljuk a mi rádióinkat. Mivel mi tartjuk fenn. Nem is értem mi ebben az unfair. Más országokban nem adnak ennyi teret a kereskedelmieknek mégis megélnek, és ott még a köztvknek is van nézettsége mert nem hagytak akkora teret a kereskedelmieknek mint nálunk h. az összes jó szakembert riportert lenyúlják az állami intézményekből. Miről is beszélünk?
 #20365  Szerző: mg

sztyepan írta:És ehhez mit szóltok?
a rengeteg ismétlésről még nem is beszélve
 #20364  Szerző: sztyepan

Lehet, hogy rohadtdul veszteséges és most rohadtul nyereséges, de abszolút unfair módon! Egyszerűen visszaél a helyzetével... a többi rádió kárára. Ezért morgolódok csak itten egymagamban. :blush: :shock:

Such úr meg tegye csak el a 40 misijét, "megdolgozott" érte a bamba fejével... :wailing:

Remélem ennek a dolognak még lesz visszhangja...

http://nol.hu/belfold/a_petofi_kevesebb ... s_a_slager

És ehhez mit szóltok?
 #20359  Szerző: mg

sztyepan írta:http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=277496

Ja hogy erre megy ki a játék... rohadna meg! :sick: :x :torgyan:
addig oké, hogy a Magyar Rádió rohadtul veszteséges volt, ahhoz képest meg közepesen szar és rettenetesen őskövület. Such javított valamit a helyzeten, de félmunkát végzett, beérte a veszteségek lefaragásával.
Amiket meg kellett volna lépni:
- mr6-oknak ebben a formában nincs értelmük, önálló körzeti frekiket megszüntetni, kisebb helyre költöztetni a szerkesztőségeket, a regionális műsorokat az mr1 URH adóin és a volt körzeti KH adókon adni, a sportközvetítéseket az mr1 KH adóin;
- mr1-ről a hangjátékokat az mr3-ra, vallási műsorokat az mr4-re tenni;
- mr5 helyett a parlamentet is az mr4-en adni;
- mr3-on jazzt hangsúlyosabbá tenni;
- mr2-n valami látszatát kelteni, hogy nem automata robotok
 #20355  Szerző: LewyDee

sztyepan írta:http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=277496

Ja hogy erre megy ki a játék... rohadna meg! :sick: :x :torgyan:
én azt hiszem hogy a Rádió eddigi legsikeresebb elnöke. Régen volt nyereséges az MR. És ha benne van a szerződésében akkor igenis jár neki a pénz. Más kérdés a válság és a többi. Sztem az lenne az etikus ha később venné fel.
 #20349  Szerző: Zolee(ractive)

Pont ma tekergettem, és azon gondolkodtam, hogy talán az egyetlen rádió, amelyik tudja, hogyan kell túlélni a rádiózás válságát, az a Juventus. Kibővítették a zenetárat, tehát nem a ronggyájátszás jellemző már rájuk, továbbá nagy hangsúlyt fektetnek az interaktivításra, szinte minden egyes megszólalásban olvasnak be 15-20 smst különböző apropóból, és majdnem minden megszólalásban adnak be 1-2 telefonálót is. Maga az egész műsorstruktúra, a műsorcímek az interaktivításról szól, és valóban, ez az a dolog, amit az mp3 lejátszó nem tud, és soha nem is fog tudni. Az MR2 gondolom mivel állami, ellustálkodhat bátran, viszont a Sláger és a Danubius nem tudom, meddig működik még ilyen katasztrófális formában... :vomit:
 #20348  Szerző: mg

egyébként az igazi pénzpazarlás meg az mr6-ok, ahogy most működnek...
 #20341  Szerző: sztyepan

A bíróság kifogásolta azt is, hogy a határozat egyetlen napra állapítja meg a szabályszegést, miközben az iratokból az derült ki, hogy több hónapnyi műsort vizsgáltak; az ítélet helyt adott a közmédium azon érvelésének, hogy nem egyes adókon, hanem a műsorszolgáltatás összességében kell az intézménynek megfelelnie a sokszínűség követelményének.
Köszönöm szépen és más műsorszolgáltatónak mióta lehet egy vételkörzetben 4 adója egyszerre? Így könnyű teljesíteni a sokszínűséget és a közszolgálati minimumot.

Eszem-..szom megáll.... :shoot: :shoot: :shoot: :punch: :punch: :punch: :fuckyou: :fuckyou: :fuckyou: :vomit: :vomit: :vomit:
  • 1
  • 602
  • 603
  • 604
  • 605
  • 606
  • 625