RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#173082  Szerző: Pedro1984

joe írta:
Pedro1984 írta:Itt Püspökladányban semmi nem jön belőle, talán a Hajdúszoboszlói elér majd ide :roll:
Püspökladányban a 95,0 is vehető, a városon keresztül autózva (észak-dél) csak néhány helyen zajosodik be. Amúgy a 94,7-et itt Békésen is veszem, bár jóval gyengébb, mint a 95,0 Debrecenből, pedig Derecske kb. 15 km-rel közelebb van. Joe

A 94,7 régebben jött türhetően, mikor még City rádió volt meg a többi ezen a frekin, Panelban földszinten egy átlagos mini hifi-vel, semmi tetőantenna csak egy szál drót.
Lehetséges hogy nem megy most olyan teljesítménnyel az adó mint régen?
A 95,0 mindig is elég zajosan volt vehető vagy sehogy.
A Tiszafüredi freki is jobban jön itt (hasonló a távolság mint Debrecen) de még az se tisztán.
 #173074  Szerző: joe

Pedro1984 írta:Itt Püspökladányban semmi nem jön belőle, talán a Hajdúszoboszlói elér majd ide :roll:
Püspökladányban a 95,0 is vehető, a városon keresztül autózva (észak-dél) csak néhány helyen zajosodik be. Amúgy a 94,7-et itt Békésen is veszem, bár jóval gyengébb, mint a 95,0 Debrecenből, pedig Derecske kb. 15 km-rel közelebb van. Joe
 #173058  Szerző: tams90

adam1400 írta:Ákos mondta mind2 hétvégi nap reggel, hogy most először ébredhetnek velem Derecskén is.
Remek akkor ott már megy.
 #173057  Szerző: adam1400

Ákos mondta mind2 hétvégi nap reggel, hogy most először ébredhetnek velem Derecskén is.
 #173047  Szerző: tams90

Pedro1984 írta:
adam1400 írta:
donder írta:Lehet tudni, hogy az elnyert frekvenciák közül a Hajdú-Bihariak mikor indulnak be, továbbá a 93,3-as hajdúnánási BestFM freki mikor fog váltani?
( :( )
Derecskén már szólnak éjfél óta :)
Itt Püspökladányban semmi nem jön belőle, talán a Hajdúszoboszlói elér majd ide :roll:
Nem tudom semmi hír nincs felőle hogy Derecskén szól-e. Lehet Hétfőn indulnak el egyszerre. Vagy már idén nem ki tudja :)
 #173044  Szerző: Tomi76

tomee írta:Változó, de már én is tapasztaltam, hogy néha egész sikerül eltalálni a zenéket, és olyankor valóban nem a szokásos 10-15 dal pörög egyfolytában.
Nos, hogy ne csak mindig negatívan írjak a rádióról, ezt én is megerősítem. Van ilyen időszak is valóban. A jó múltkor a kocsiban átnyomtam a Rádió 1-re és kellemesen nyugtáztam, hogy abban az órában egymás után kellemesebbnél kellemesebb meglepetések értek, ami a zenéket illeti. Kifejezetten üdítő volt. De aztán jött a következő óra és aztán a nap további 70 %-ban újra azok a "slágerek" sorakoztak egymás után amelyek általában mennek. Szóval ha sikerül elcsípni egy jó periódust akkor jó, de addig hallgasd meg újra és újra a Cheap Thrills-t, az Ocean Drive-ot a Tuesday-t stb. stb. De talán előbb-utóbb változik ez is mert amúgy az tény, hogy Vajna és Balázsék ide vagy oda, a rádió csapata nagyon profi.
 #173041  Szerző: tomee

Változó, de már én is tapasztaltam, hogy néha egész sikerül eltalálni a zenéket, és olyankor valóban nem a szokásos 10-15 dal pörög egyfolytában.
 #173038  Szerző: Tomi76

noartist írta:Szerintem elindultak egy jó irányba, és bár az maradt, hogy van pár zene, ami rengetegszer megy, de ez a formátum sajátossága, és egyáltalán nem olyan zavaró mértékű, mint volt régebben.
Hát az elmúlt egy órában Duke Dumont- Ocean Drive, Lost Frequencies-Reality, Imany-Don't Be So Shy, Major Lazer- Cold Water, Rag'n' Bone Man-Human, Alan Walker- Faded...
 #173032  Szerző: Pedro1984

adam1400 írta:
donder írta:Lehet tudni, hogy az elnyert frekvenciák közül a Hajdú-Bihariak mikor indulnak be, továbbá a 93,3-as hajdúnánási BestFM freki mikor fog váltani?
Itt Püspökladányban semmi nem jön belőle, talán a Hajdúszoboszlói elér majd ide :roll:
 #173022  Szerző: donder

adam1400 írta:
Mondanám, hogy örülök neki... :hehe:
  • 1
  • 606
  • 607
  • 608
  • 609
  • 610
  • 1021