Reggel 5 és 6 óra között nincs a R1 en helyi müsorvezető és nincsenek magyar zenei lejátszások sem.
Snake05 írta: ↑2023.09.29. 12:18 A lista viszont szokás szerint elég színvonalas, remélem most már rotáció frissítés/bővítés is lesz, pláne ha a Petőfinek tényleg vége, innentől gyakorlatilag bármit megtehet a R1.Szerintem is. Linkin Park, Jason Derulo, Christina Aguilera, Enrique Iglesias, Kygo, Taio Cruz, ráadásul nem is az agyonjászott számaikkal, ez nagyon az én világom. A jó ég tudja, mikor hallgattam utoljára ennyit a Rádió 1-et (most visszaminősítettem a nulláról), ma viszont egész nap.
Snake05 írta: ↑2023.09.29. 12:18 A helyi műsorok nagy része elég összeszedetlen, szerintem a csipet csapat nagy része ma szembesült vele, hogy top 500 van. A lista viszont szokás szerint elég színvonalas, remélem most már rotáció frissítés/bővítés is lesz, pláne ha a Petőfinek tényleg vége, innentől gyakorlatilag bármit megtehet a R1.Vajon a Rádió1-en lesz valami változás a Petőfi megszűnésének hatására?
Snake05 írta: ↑2023.09.28. 18:24 Off: David Guetta bácsi sem a régi már, konkrétan a Facebookon hirdeti a több mint egy éves I'm good dalát. Nyugdíjazhatná magát lassan.És David Guetta ugye folyamatosan jelen van a Rádió 0 kínálatában, míg Robin Schulz, Alan Walker, Joel Corry, Regard, Ofenbach, HRVY, Diplo, Alesso, Alok és Pnau zenéire rá se bagóznak. Dunát lehetne rekeszteni azokkal az electro/dance zenékkel, amik az utóbbi 2 évben jelentek meg, ráadásul még állati jók is voltak, és szíveskedett nem játszani ez a nyomoronc rádió.