kukac írta:hvg.hu: "Rádióvita Békéscsabán: Vajna ellen döntött a bíróság"Lehet, hogy a végén mégis megegyeznek majd. Viszont ebben az esetben nem tudom, mi lesz a 104-gyel.
Lehet átnevezni a Vajna-féle Rádió1-et Békéscsabán valami másra...
kukac írta:hvg.hu: "Rádióvita Békéscsabán: Vajna ellen döntött a bíróság"Lehet, hogy a végén mégis megegyeznek majd. Viszont ebben az esetben nem tudom, mi lesz a 104-gyel.
Lehet átnevezni a Vajna-féle Rádió1-et Békéscsabán valami másra...
Tomi76 írta:Amikor először láttam a top 10-et, rögtön az ugrott be, hogy ez gyakorlatilag a Rádió 1 listája és így eléggé fals ez a felmérés. Így pedig teljesen felesleges is volt.A 3. és 10. helyezetten kívül meg minden szerepelhetne egy 2016-os listán is.(sőt,a fele még 2015-ösön is) A helyi rádiók azért ennél frissebbek szoktak lenni.
adam1400 írta:Nehéz újat mondani egy Rádió 1-expertnek, de akkor talán lehet: a hálózatos műsor alatt nincs "dalcímkiírás".zenefalo írta:Bekapcsoltam az R1-t, éppen egy régi Roxy-s klasszikus ment, Alex Gaudino - Destination Calabria. A Mostszol.hu-ra nézve a statisztikában ez nem látszott, de az utána kezdődő Mi Gente c.track már kiíródott. Ezek szerint nem 100%-ban lehet erről az oldalról tájékozódni a dalok játszási listáját illetően.Mert az reklámkitöltő zene. Azok mindig régebbiek. Ezeket sose jelzi ki, illetve a Rádió 1 Pécs a Mostszólon esetleg kiírja.
zenefalo írta:Bekapcsoltam az R1-t, éppen egy régi Roxy-s klasszikus ment, Alex Gaudino - Destination Calabria. A Mostszol.hu-ra nézve a statisztikában ez nem látszott, de az utána kezdődő Mi Gente c.track már kiíródott. Ezek szerint nem 100%-ban lehet erről az oldalról tájékozódni a dalok játszási listáját illetően.Vagy nem küldött metaadatokat.
zenefalo írta:Bekapcsoltam az R1-t, éppen egy régi Roxy-s klasszikus ment, Alex Gaudino - Destination Calabria. A Mostszol.hu-ra nézve a statisztikában ez nem látszott, de az utána kezdődő Mi Gente c.track már kiíródott. Ezek szerint nem 100%-ban lehet erről az oldalról tájékozódni a dalok játszási listáját illetően.Mert az reklámkitöltő zene. Azok mindig régebbiek. Ezeket sose jelzi ki, illetve a Rádió 1 Pécs a Mostszólon esetleg kiírja.