mg írta:ja, van neki csíkoszászlója meg nagymagyarországpólója.Tehát akinek van ilyenje, az nem normális?
de a suhancosban normális, ott nem üt ki rajta

mg írta:ja, van neki csíkoszászlója meg nagymagyarországpólója.Tehát akinek van ilyenje, az nem normális?
de a suhancosban normális, ott nem üt ki rajta
mg írta:Hát majd bele hallgatok Youtube-on többi számába.Mauro írta:Echo TV-n volt nemzeti rockkal foglalkozó műsör abba volt. Ismerős olt csávó ezért rákerestem neten és ott írták, hogy Petőfi állítólag adja számait. Korában tényleg volt valami száma amit VIVA is adott. Most nemzetibe nyomja?ja, van neki csíkoszászlója meg nagymagyarországpólója.
de a suhancosban normális, ott nem üt ki rajtaszemély szerint én szeretem is a suhancost, úgyhogy asszem ő az első minősíthető zenésze ennek a körnek
Mauro írta:Echo TV-n volt nemzeti rockkal foglalkozó műsör abba volt. Ismerős olt csávó ezért rákerestem neten és ott írták, hogy Petőfi állítólag adja számait. Korában tényleg volt valami száma amit VIVA is adott. Most nemzetibe nyomja?ja, van neki csíkoszászlója meg nagymagyarországpólója.
Attis írta:kecskeméti rappergyerek, féligmeddig undergroundban nyomult, aztán a suhancossal befutott.Mauro írta:Petőfi tényleg szokott adni FankaDeli számokat?Az meg ki???
Mauro írta:Petőfi tényleg szokott adni FankaDeli számokat?Az meg ki???
mg írta:Most hallottam csak érdekelt, hogy tényleg ad ilyen zenét.Mauro írta:Petőfi tényleg szokott adni FankaDeli számokat?suhancost. mer'?
Mauro írta:Petőfi tényleg szokott adni FankaDeli számokat?suhancost. mer'?