Robert nem mondott hülyeséget, ki tudja, mikor frissül az egyik rádió a fejlesztési miniszter városában. 
Biztosan megegyeznek valahogy.

Biztosan megegyeznek valahogy.

robert11 írta:Tomi76 kérdésedre válaszolva több mint valószínű főleg ha el indul még a hajdúszoboszlói is.Köszönöm a választ!
amit ugye nem értek mért kell még az is hisz Szoboszlón a debreceni is fogható szerintem a mostani frekin is úgy mint annó a 92 3 ami már Püspökladány környékén is jött.
Arra lennék még kíváncsi hogy vajon a szoboszlói medddig jön majd Debrecenben is lehet majd biztos azt is hallgatni így ott mondhatni 2 rádió1 lesz.
Ugyanakkor ha elmegy a debreceni freki, akkor utána még tudod hallgatni a igaz ott sisteregve abban a térségben a 91 1 nyíregyházit legalbáább is régen úgy volt mamin meg is lepődtem.
Sőt a rádiópont egy elindulása előtt is volt alkalmam a nyíregyházit hallgatni és visszafelé jövet meg nemtaláltam a rádió1et csak pont1 jött mire megtudtam valahol igen a vikipédián olvastam hogy a rádió1ből rádió pont 1 lett.
Ki tudja lehet még Kisvárdán is lesz egyszer r1 én most már mindent el tudok képzelni.
zsofi75 írta:Szia Frekivadasz! Köszi a tájékoztatót, én ezek szerint gödörben vagyok?ezt nem is tudtamSzeged van ott
Nightman írta:Ha lehetne most offolnám az előző hsz-eim,Szeged megjelent az éterben,nem is akármilyen minőségben..Szeged még itt is jön(~85-90 km - egyszerű rádióval akár tisztán is).
Eger 1kw
Szeged 1kw
Szép..