RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#171190  Szerző: Kovi02

thenewdeam0n írta: Amikor vidéken járok én is elég sokmindent tapasztalok azok közül amiket itt írtak a fórumozók, leginkább az ex-Ozone frekiken. A 105.7 pl. egyenesen borzasztó. Nyáron nem egy vendéglátóhelyről hallottam a Balatonnál, hogy akadozva szól a Rádió 1. Mintha egy 1 mp-s szünet lenne bevágva minden 3mp közé. Egyébként anno sokszor jeleztem e-mailben. Aztán, hogy ért-e valamit, azt nem tudom :)
Nemrég voltam Veszprémben,belehallgattam és rendesen szól,mondjuk a hangminőség nem a legjobb. A 105,7 az mindig ilyen volt,még az O3-as időszakból is vannak bejegyzések,hogy sűrűb akad. Az Ex-Alisca frekiken 107,5 106,5 jól megy.
 #171189  Szerző: thenewdeam0n

gyattis írta:
kukac írta:
gyattis írta:
Köszi szépen, hogy mindenféle konkrétum nélkül, időpontok, frekvenciák megnevezése nélkül, pontos hibamegjelölés nélkül leírtad ezt. Ilyen módon bármit írhattál volna még.
Ne az legyen már a hibás, aki jelzi a problémát! Van ennek felelőse, dolgozzon csak meg a pénzéért!
Én spec. soha nem tapasztaltam az itt olvasottakat, és meg kell valljam elég közel állok az emlegetett adásvezérlőhöz.

Más kérdés, hohy ha valaki valami állít, akkor azt hitelesen támassza is alá. A bíróságon is annak van bizonyítási kötelezettsége, aki valamivel vádol.

És én itt most nem kigyűjtött aircheckeket várok, nem belinkelt mp3-at (pedig az igen sokat segítene) hanem minimum egy időpontot (hónap, nap, délelőtt, délután), műsor megnevezést, mikor és mit tapasztalt pontosan, mit is hallott?

Mert általános vádaskodást bárki tud írni, én is... pl. hogy "kukac rabszolgákat alkalmaz a rádiójában"; meg hogy "kukac nem fizeti ki hónapok óta az alkalmazottait"; de ezt ugye illene tudnom bizonyítani. Nem tudom, így nem is igaz.
Amikor vidéken járok én is elég sokmindent tapasztalok azok közül amiket itt írtak a fórumozók, leginkább az ex-Ozone frekiken. A 105.7 pl. egyenesen borzasztó. Nyáron nem egy vendéglátóhelyről hallottam a Balatonnál, hogy akadozva szól a Rádió 1. Mintha egy 1 mp-s szünet lenne bevágva minden 3mp közé. Egyébként anno sokszor jeleztem e-mailben. Aztán, hogy ért-e valamit, azt nem tudom :)
 #171188  Szerző: gyattis

kukac írta:
gyattis írta:
Köszi szépen, hogy mindenféle konkrétum nélkül, időpontok, frekvenciák megnevezése nélkül, pontos hibamegjelölés nélkül leírtad ezt. Ilyen módon bármit írhattál volna még.
Ne az legyen már a hibás, aki jelzi a problémát! Van ennek felelőse, dolgozzon csak meg a pénzéért!
Én spec. soha nem tapasztaltam az itt olvasottakat, és meg kell valljam elég közel állok az emlegetett adásvezérlőhöz.

Más kérdés, hohy ha valaki valami állít, akkor azt hitelesen támassza is alá. A bíróságon is annak van bizonyítási kötelezettsége, aki valamivel vádol.

És én itt most nem kigyűjtött aircheckeket várok, nem belinkelt mp3-at (pedig az igen sokat segítene) hanem minimum egy időpontot (hónap, nap, délelőtt, délután), műsor megnevezést, mikor és mit tapasztalt pontosan, mit is hallott?

Mert általános vádaskodást bárki tud írni, én is... pl. hogy "kukac rabszolgákat alkalmaz a rádiójában"; meg hogy "kukac nem fizeti ki hónapok óta az alkalmazottait"; de ezt ugye illene tudnom bizonyítani. Nem tudom, így nem is igaz.
 #171182  Szerző: kukac

gyattis írta:
 #171181  Szerző: gyattis

broadcaster írta:
pocsolya írta:
noartist írta:11:18 - Despacito
12:02 - Despacito
A zenei igazgató lehetne figyelmes annyira, hogy nem rakja be 11-kor, miközben tudja, hogy a Top 50 ezzel fog indulni.
Az ember néha hibázik.

A Z100-en meg van, hogy 35 percen belül ismétlődik egy dal, és ez koncepció.
Kicsit elkanyarodva..:

Számomra eléggé problémás az, hogy manapság minden egyes hibát be lehet tudni a koncepció részeként és még el is lehet adni a világ legjobb döntéseként. Nálunk olykor pl. össze-vissza megy a R1 adásgépe. Valamikor a hírblokk csúszik össze a zenével, máskor a műsorvezető egyik mondatába vág bele az igazi nagybetűs mai sláger. Hallatszik, hogy senki sincs a stúdióban. (konzerv raktár) Ez viszont biztos nem a koncepció része. Vannak dolgok amikre odafenn oda kellene figyelni. Már ha valaki a saját maga munkájára igényes.
 #171162  Szerző: pocsolya

Ez melyik adó? Lehet, ha ide leírod, foglalkoznak vele.
 #171161  Szerző: broadcaster

pocsolya írta:
A zenei igazgató lehetne figyelmes annyira, hogy nem rakja be 11-kor, miközben tudja, hogy a Top 50 ezzel fog indulni.
Az ember néha hibázik.

Kicsit elkanyarodva..:

Számomra eléggé problémás az, hogy manapság minden egyes hibát be lehet tudni a koncepció részeként és még el is lehet adni a világ legjobb döntéseként. Nálunk olykor pl. össze-vissza megy a R1 adásgépe. Valamikor a hírblokk csúszik össze a zenével, máskor a műsorvezető egyik mondatába vág bele az igazi nagybetűs mai sláger. Hallatszik, hogy senki sincs a stúdióban. (konzerv raktár) Ez viszont biztos nem a koncepció része. Vannak dolgok amikre odafenn oda kellene figyelni. Már ha valaki a saját maga munkájára igényes.
 #171146  Szerző: pocsolya

Az ember néha hibázik.

#171143  Szerző: LG

Egy 10 évvel ezelőtti adáslebony is károgott, ha meghatározott időn belüli dalismétlésről volt szó
 #171142  Szerző: kukac

RadioFan írta:
Meg arra is oda lehetne figyelni, hogy ami 5-6 között megy a mixben, azt ne tegyék már be négy után könyörgöm…
...na megint témánál vagyunk...
  • 1
  • 635
  • 636
  • 637
  • 638
  • 639
  • 1021