van sok telefonunk is
különben meg tutira tudom,hogy nem véletlen szakad meg mer párszor direkt megkértem egyik ismim, hogy hívjon fel és lám érdekes neki mindig sikerült veled beszélnie. mi beteges ezen?

adam1400 írta:ja és arról még nem is beszéltem ákos, hogy felveszed a telefont és meghallod én vagyok és leteszed pedig dalt akarok kérni,ilyet tényleg nem tehetsz meg, és ezt nem fogom annyibahagyni,de most hogy szabin vagy kihasználom, hogy lacitól kérek zenét.Sajnos mostanában sokat megszakad a vonal!
adam1400 írta:ezt nem fogom annyibahagyni,de most hogy szabin vagy kihasználom, hogy lacitól kérek zenét.
adam1400 írta:mimi: nem tudom ki vagy,de ne szólj bele! azt se tudod miről van szó és,hogy ki vagyok.próbálkozz sokszor, hátha egyszer sikerül
ákos: szerinted,hogy írjam meg neked privátba ha letiltasz,letörölsz stb. ?
adam1400 írta:ja és arról még nem is beszéltem ákos, hogy felveszed a telefont és meghallod én vagyok és leteszed pedig dalt akarok kérni,ilyet tényleg nem tehetsz meg, és ezt nem fogom annyibahagyni,de most hogy szabin vagy kihasználom, hogy lacitól kérek zenét.ez kicsit beteges, de szórakoztató. csak így tovább. dolgozzon a rádiós.. (gonoszan vigyorgok)
akos9277 írta:Kérlek, hogy a személyes üzeneteket a későbbiekben privátban küld!Láthatóan Facebook-on sem mindig tartja tiszteletben a privát szférához való jogot. Hogy szándékosan vagy sem, nem tudom...
akos9277 írta:Az Ozone oldalához pedig azért nincsen hozzáférésed, mert magad a rádió "belső köreibe" tartozónak kiadva a tőlünk nyilvános üzenőfalon kérdezőknek állítottál valótlanságokat, persze privát üzenetben. Ha jól emlékszem, hasonló dolgok történtek az R1 rajongói oldalán is...Láttam, így történt.
mimi írta:nyilván mert olyan visszafogott vagy és nem csesztetsz senkit hülyeségekkel agyvérzésig
akos9277 írta:Ádám, gondolom te lassan fejből megírnád a 7x 24 órás, 8000 soros nmhh logunkat!Csak copy+paste-elni kell a kommentjeit, és kiegészíteni bennük a tinilányok netes írogatására jellemző "rövidítéseket" (am, vok stb.)