RADIOSITE Fórum

• Dankó Rádió

#108548  Szerző: asimov

Az elozo komment utan leleptem itthonrol es nemreg ertem haza, aztan valamikor idokozben lett RDS is (DANKO) es a HRT2 mar nem zavar be, sot ellenkezoleg, most a Danko zavar bele picit a HRT 2-be.
rmihaly76 írta:Hallasra itt is jobban jon a Klub-nal. Nalam a HRT-2 (98.5) valtozo intenzitassal, neha mintha kicsit "belezorogne"
Amugy van egy kis tropo is, sok helyen megall a kereso.
 #108538  Szerző: csokie

Fennec írta:
LuciFerko írta:PTY? RT? Fehérváron vagyok, és ivászat van. :D
Kép
45838(dec)=B30E(hex)
Szia. Jelly bean os a telod? Hogy lehet rá rádiót varázsolni? Vagy melyik rommal vagy gapps csomaggal? Üdv. Csokie
 #108529  Szerző: asimov

Hallasra itt is jobban jon a Klub-nal. Nalam a HRT-2 (98.5) valtozo intenzitassal, neha mintha kicsit "belezorogne"
Amugy van egy kis tropo is, sok helyen megall a kereso.
LuciFerko írta: Itt 36-38 dB-vel jön V polárban. A Klubrádió 30-31-el. Szóval ez olyan ~5-10 kW. Sokkal erősebb, mint a Cafe volt. Az 31-32 dB volt.
 #108528  Szerző: LuciFerko

LewyDee írta:
Permi írta:
mlaszlo írta:Így már érthető, nem csak a műsor, hanem maga a rádió is reggel 6-kor indul:
http://index.hu/kultur/2012/12/21/holna ... ol_a_nota/
MR-Danko az RDSben ill. RTben az aktuális számcím. Erősebben jön mint a kis rádiók (jazzy és tsai), de kb fele akkora a térerő, mint a nagyok esetén (Kossuth és tsai). Nagyjából Juventus-szal megegyező lehet kb. :boldog:
Juvénál jóval erősebb nálam 70+ dB-vel jön V-ben is meg H-ban is. A Széchényi hegyi adók közül csak a nagyok jönnek ekkora powerrel, összehasonlításképp a juve térereje nálam: V: 63dB H: 48dB
Itt 36-38 dB-vel jön V polárban. A Klubrádió 30-31-el. Szóval ez olyan ~5-10 kW. Sokkal erősebb, mint a Cafe volt. Az 31-32 dB volt.
 #108527  Szerző: LuciFerko

a PTY "Culture" lett. (98.6)
 #108520  Szerző: tomee87

adminisztrator írta:
LewyDee írta: A 102.3. Az MR2-Petőfi Rádió országos frekvenciacsomagjának része.
Elvileg csak volt. A tokaji frekvencián kell szólnia a Petőfinek.
Így van! Reggel 10-től már biztos, hogy a Dankó szól a 102,3-on _DANKO_ RDS PS-el, illetve már tegnap este 7 után is MR-Danko RDS-el ment a freki, de még a Petőfi szólt a 102,3-on.
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 81