RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#200323  Szerző: Derrick

shadoe írta: 2023.08.23. 22:15 Nem akartam ezzel vitát generálni, de már elnézést, mióta van gond azzal, ha a R1 topikjában Sivák tevékenységét méltatom? Nekem TETSZETT az a korszak, szerettem hallgatni, ahogy olvasom, más is. A mostani meg nem jön be. Most akkor temessem el magam, és ne szólaljak meg, más meg élje ki a sivákfóbiáját gátlástalanul?
Itt egy illető Sivákot egy krumplibogárhoz hasonlította, azzal nem volt gond, akkor azzal se legyen, hogy indirekt megfogalmaztam, két éve pocsék a rádió zenei választéka. Tituszt is szedtük mi már szét sokszor, de nem süllyedtünk egy szint alá, és nem írtunk róla olyanokat, hogy kolorádóbogárhoz hasonló pusztítást végez.
Egyébként ha valaki ad nekem egy OBJEKTÍV és korrekt választ arra, hogy Sivák idejében volt nagyobb a zenei változatosság és a kínálat ezen az adón vagy most, azt megköszönném! És az pontot is tenne a parttalan vita végére, nem is értem, minek esszük egymást egy ilyen zéró értékű és értelmű rádió miatt. Nem ér annyit az egész!
Nyugi van , és szeretet. Meg csalánlé.
 #200322  Szerző: Kovi02

shadoe írta: 2023.08.23. 19:04 Sivák legalább csinált valamit azért, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás ne Albánia felé tartson, hanem mondjuk Európa felé!
Az albán kereskedelmi rádió sokkal a hazai és -szubjektív véleményem szerint- néhány nyugati rádiós piac előtt járnak zenei kínálat,programming és arculat terén. Mielőtt ilyeneket írsz,azért hallgass bele az adott ország kínálatába. :D
(pl: https://www.topalbaniaradio.com/ vagy https://clubfm.al/ )
 #200321  Szerző: shadoe

Nem akartam ezzel vitát generálni, de már elnézést, mióta van gond azzal, ha a R1 topikjában Sivák tevékenységét méltatom? Nekem TETSZETT az a korszak, szerettem hallgatni, ahogy olvasom, más is. A mostani meg nem jön be. Most akkor temessem el magam, és ne szólaljak meg, más meg élje ki a sivákfóbiáját gátlástalanul?
Itt egy illető Sivákot egy krumplibogárhoz hasonlította, azzal nem volt gond, akkor azzal se legyen, hogy indirekt megfogalmaztam, két éve pocsék a rádió zenei választéka. Tituszt is szedtük mi már szét sokszor, de nem süllyedtünk egy szint alá, és nem írtunk róla olyanokat, hogy kolorádóbogárhoz hasonló pusztítást végez.
Egyébként ha valaki ad nekem egy OBJEKTÍV és korrekt választ arra, hogy Sivák idejében volt nagyobb a zenei változatosság és a kínálat ezen az adón vagy most, azt megköszönném! És az pontot is tenne a parttalan vita végére, nem is értem, minek esszük egymást egy ilyen zéró értékű és értelmű rádió miatt. Nem ér annyit az egész!
 #200319  Szerző: Derrick

Sivák legalább csinált valamit azért, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás ne Albánia és Észak-Korea felé tartson, hanem mondjuk Európa felé! Vagy meneteljünk előre a phenjani úton, mert ez hoz neked megfelelő statisztikát és ettől vagy elégedett, mert akkor már ééértem...

Ecsém, neked nem itt lenne a helyed hanem a sóderklubban :D Legalább egy szar nap után így este röhögtem egy jót. Shadoe, ha másra nem is , de erre jó vagy !
 #200318  Szerző: asr27

Csak egy példát mondok, ami nálad simán jön DAB+ -on: ENERGY, fényévekkel jobb, mint a R1.
 #200317  Szerző: djlacee

Mennyi rádiós szakember lett itt hirtelen, el vagyok képedve.
 #200316  Szerző: asr27

shadoe írta:
Derrick írta: 2023.08.23. 07:31
Pedig az milyen jó volt , és a hallgatottság is ! Az életben nem volt olyan melyen mint akkor .
Az egy trendi, európai színvonalú rádió volt, maradjunk ennyiben. Túltoljátok ezt a hallgatottság-dumát. Pedig egy ilyen torz piacon, ami nincs is, a hallgatottságot isteníteni, ez téves következtetésekre is vezet. (De ha a hallgatottság itt egy legyőzhetetlen axióma, és azonkívül más nem is létezik a világon, ott volt a Music Fm a maga 600 ezres facebookos követőtáborával.)
Egyébként meg majd ha ez a negyvenlemezes közröhejes koncepció is megbukik - mert úgyis meg fog -, akkor is hozzuk elő majd a témát.
Az is megér egy misét, hogy kik hülyítették le az igényeket 30 év alatt Mo.-n úgy, hogy minőség nem egyenlő hallgatottság, miközben jópár európai ország röhögne azon, ami itt rádiózás címszóval megy (és ahol a jelen R1-es magyar találmány szénné égne) .
Sivák legalább csinált valamit azért, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás ne Albánia és Észak-Korea felé tartson, hanem mondjuk Európa felé! Vagy meneteljünk előre a phenjani úton, mert ez hoz neked megfelelő statisztikát és ettől vagy elégedett, mert akkor már ééértem...
A legnagyobb teljességgel egyetértek minden mondatoddal. :yes:
 #200315  Szerző: shadoe

Derrick írta: 2023.08.23. 07:31
Pedig az milyen jó volt , és a hallgatottság is ! Az életben nem volt olyan melyen mint akkor .
Az egy trendi, európai színvonalú rádió volt, maradjunk ennyiben. Túltoljátok ezt a hallgatottság-dumát. Pedig egy ilyen torz piacon, ami nincs is, a hallgatottságot isteníteni, ez téves következtetésekre is vezet. (De ha a hallgatottság itt egy legyőzhetetlen axióma, és azonkívül más nem is létezik a világon, ott volt a Music Fm a maga 600 ezres facebookos követőtáborával.)
Egyébként meg majd ha ez a negyvenlemezes közröhejes koncepció is megbukik - mert úgyis meg fog -, akkor is hozzuk elő majd a témát.
Az is megér egy misét, hogy kik hülyítették le az igényeket 30 év alatt Mo.-n úgy, hogy minőség nem egyenlő hallgatottság, miközben jópár európai ország röhögne azon, ami itt rádiózás címszóval megy (és ahol a jelen R1-es magyar találmány szénné égne) .
 #200314  Szerző: Derrick

shadoe írta: 2023.08.18. 22:49 Nem a politikának és a katonásdinak kéne betennie a saras lábát ide (is), hanem normális zenei kínálatnak, ami 2 éve nincs.
 #200289  Szerző: shadoe

Nem a politikának és a katonásdinak kéne betennie a saras lábát ide (is), hanem normális zenei kínálatnak, ami 2 éve nincs.
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 1022