RADIOSITE Fórum

• Külföldi rádiók

#134462  Szerző: DRoland

Egyelőre tetszik az Anténa Rock! Metallica-One, Aerosmith-Crazy, Nickelblack-Photograph, Europe-Carrie, Depeche Mode-Personal Jesus, Nirvana - Smells Like Teen Spirit, AC/DC-Moneytalks és Big Gun, Queen-We are the champions, Linkin Park-In the end, Rolling Stones-Start me up, Bon Jovi-It's my life ezek mentek az elmúlt kb 40 percben :yeah: Itthonra is kellene ilyen rádió!
Változások: PTY: Rock M, mostmár működik a TA riasztás is.
 #134425  Szerző: djlacee

Van még a Rádio Aligátor is, talán akkor annak most end lesz?
 #134424  Szerző: hd

LuciFerko írta:
hd írta:
DRoland írta:Pár napja felfedeztem, hogy az Anténán Jemnés szignálok is mennek vagy mintha reklámoznák. Pár szám után meg ismét mentek a megszokottak. Próbáltam utána keresni mi is lehet valójában. Találtam két érdekességet is itt és itt. Mondjuk ezzel nem lettem sokkal okosabb, főleg, hogy nem tudok szlovákul és a Google fordító se volt nagyon a segítségemre :D
Az világos, hogy október elsején indul az Anténa Rock, ha jól értelmeztem a fenti két linket, akkor a jelenlegi Anténa alakul át és talán azért reklámozhatják a Jemnét, mert október 1-től már csak ott lehet olyan zenét hallgatni, mint ami most is megy. Még a Viva is ilyen volt, de ők ugye már rég nem sugároznak országosan, őket említik a második linken, vagyis, hogy elvileg azért nem szólnak országosan vagy bármi más azon a hálózaton, mert elvileg bírósági eljárás alatt lehet a jogosultság.
Valaki esetleg tudja mi készülődik északi szomszédainknál? Egyébként kíváncsian várom azt a rock zenei rádiót! :yeah:
Az Anténa hiába volt jó, a kitűzött hallgatottsági célokat nem teljesítette, még a 2%-ot is csak alulról súrolta. Nyáron megvette egy cég, akié a Rádio Jemné is. Ők úgy döntöttek, hogy nem kísérleteznek tovább a jelenlegi koncepcióval, hanem végeztetnek egy piackutatást a TNS-sel. A felmérés eredménye az lett, hogy a rockban még van lehetőség. Igaz, ezzel kevesebb, de (talán) lojálisabb embert tudnak megcélozni, és ez akár még jó is lehet nekik, mert a top 5-be nem, vagy csak nagyon nehezen tudnának betörni. Az új rádió összerakásánál nem bíztak semmit a véletlenre: a weboldal, az off-air arculat, és a bevezető reklámkampány elkészítésére felkértek pár helyi szinten ismert céget, a szignálparkot a Pure Jingles csinálja, a programminggal kapcsolatban Francis Currie-vel konzultáltak. Szeptember elején még zenét teszteltek, október elsején pedig már indulnak is. Addig a frekvenciákon felváltva promózzák a Jemnét, és a szerdán induló új formátumot. Szerintem idáig szép történet, meglátjuk, hogy a folytatás is az lesz-e. Mindenesetre az Anténa hitrádiót sajnálom.

A Rocková Republikával tudnak versenyezni? az már elég ismert.
Bennem is felmerult, hogy nem tul kicsi-e a szlovak piac ennyi rock radionak. Minden bizonnyal az, de majd a verseny eldonti, hogy melyikuk marad eletben. Az Antena Rock annyi elonnyel indul, hogy orszagos lefedettsege lesz, es - az elojelekbol kiindulva - még a Rockova Republikanal is mainstreamebb rockot fog jatszani, soft- es pop-rockkal vegyitve. Multhet szerdan este kb felora erejeig mas szamcimek porogtek a streamjukon, mint ami valoban adasban szolt, gondolom teszteltek valamit, akkor ilyen volt a felhozatal:

20:12 Chicago - Hard To Say I'm Sorry
20:16 Savage Garden - Truly Madly Deeply
20:21 Alice Cooper - Poison
20:26 Boston - More Than A Feeling
20:30 Bon Jovi - Bad Medicine
20:36 Doors - Riders On The Storm
20:44 Dio - Holy Driver
20:48 Cranberries - Zombie
20:56 AC/DC - Thunderstruck

Szerntem holnaptol is valami hasonlora lehet szamitani. Majdnem mint a roman Rock FM, ami egyebkent sikeres.
 #134419  Szerző: LuciFerko

hd írta:
DRoland írta:Pár napja felfedeztem, hogy az Anténán Jemnés szignálok is mennek vagy mintha reklámoznák. Pár szám után meg ismét mentek a megszokottak. Próbáltam utána keresni mi is lehet valójában. Találtam két érdekességet is itt és itt. Mondjuk ezzel nem lettem sokkal okosabb, főleg, hogy nem tudok szlovákul és a Google fordító se volt nagyon a segítségemre :D
Az világos, hogy október elsején indul az Anténa Rock, ha jól értelmeztem a fenti két linket, akkor a jelenlegi Anténa alakul át és talán azért reklámozhatják a Jemnét, mert október 1-től már csak ott lehet olyan zenét hallgatni, mint ami most is megy. Még a Viva is ilyen volt, de ők ugye már rég nem sugároznak országosan, őket említik a második linken, vagyis, hogy elvileg azért nem szólnak országosan vagy bármi más azon a hálózaton, mert elvileg bírósági eljárás alatt lehet a jogosultság.
Valaki esetleg tudja mi készülődik északi szomszédainknál? Egyébként kíváncsian várom azt a rock zenei rádiót! :yeah:
Az Anténa hiába volt jó, a kitűzött hallgatottsági célokat nem teljesítette, még a 2%-ot is csak alulról súrolta. Nyáron megvette egy cég, akié a Rádio Jemné is. Ők úgy döntöttek, hogy nem kísérleteznek tovább a jelenlegi koncepcióval, hanem végeztetnek egy piackutatást a TNS-sel. A felmérés eredménye az lett, hogy a rockban még van lehetőség. Igaz, ezzel kevesebb, de (talán) lojálisabb embert tudnak megcélozni, és ez akár még jó is lehet nekik, mert a top 5-be nem, vagy csak nagyon nehezen tudnának betörni. Az új rádió összerakásánál nem bíztak semmit a véletlenre: a weboldal, az off-air arculat, és a bevezető reklámkampány elkészítésére felkértek pár helyi szinten ismert céget, a szignálparkot a Pure Jingles csinálja, a programminggal kapcsolatban Francis Currie-vel konzultáltak. Szeptember elején még zenét teszteltek, október elsején pedig már indulnak is. Addig a frekvenciákon felváltva promózzák a Jemnét, és a szerdán induló új formátumot. Szerintem idáig szép történet, meglátjuk, hogy a folytatás is az lesz-e. Mindenesetre az Anténa hitrádiót sajnálom.

A Rocková Republikával tudnak versenyezni? az már elég ismert.
 #134417  Szerző: hd

#134398  Szerző: djlacee

Igen, Október 1-től az Anténa Hitrádio - Anténa Rock néven folytatja, és igen, próbálják átterelni a rockban nem érdekelt hallgatókat a Jemnére
 #134397  Szerző: DRoland

Pár napja felfedeztem, hogy az Anténán Jemnés szignálok is mennek vagy mintha reklámoznák. Pár szám után meg ismét mentek a megszokottak. Próbáltam utána keresni mi is lehet valójában. Találtam két érdekességet is itt és itt. Mondjuk ezzel nem lettem sokkal okosabb, főleg, hogy nem tudok szlovákul és a Google fordító se volt nagyon a segítségemre :D
 #134009  Szerző: DRoland

djlacee írta:Tehát az Anténa?
Arra gondoltam igen :-)
 #133985  Szerző: djlacee

Tehát az Anténa?
 #133984  Szerző: DRoland

Ma reggel 7 és 8 között az Antenna eléggé akadozott, biztos a stúdió jele nem jutott el rendesen az adókig, 88.8-on és 97.6-on is hallatszott. Pár másodpercig szól, kimaradt pár másodperc és így tovább.
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 151