RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#200097  Szerző: 007

Annak idején, 2010-ben a Petőfire "menekültem" Wolf Kati csodálatosan szerelmes számától, a "Szerelem, miért múlsz?" című gyönyőrtől... Ma pedig újra ott tartunk, hogy 5 éven keresztül aktívan rotációban volt, 2 évig véletlenül sem ment, majd újra napi rotációba került. Ki érti ezt?
:oops: :ayfkm:
 #200019  Szerző: Promenád

007 írta: 2023.07.21. 19:22 Szegeden kicsit megtépázta a vihar, kimaradt a többi államival és a Retro rádióval együtt. De most jelenleg jó.
Vagy belecsapott az adótoronyba a villám. Azon csodálkozok, hogy a helyi kereskedelmi, - ami egy 24 emeletes házon csücsül - annak nem kell semmi karbantartás és több éve megy non-stop.
 #200002  Szerző: shadoe

Patrik09 írta: 2023.07.24. 15:02
Engem most sokkal jobban zavar ez az Ed Sheeran imádat. Du. 4 óra van és reggel 7 óta már 4x volt.. Volt hogy alig több mint 2 óra különbséggel..
De a szombat sem volt semmi:
7:05 Eyes closed, 7:34 Castle On The Hill :S :lool:
Szerintem is az MR2 korszak volt a legjobb. :(
A végéről kezdve: igazad van, az MR2 korszak az örök nyerő nálam is.
Ed Sheeran: A R1-nél pont fordítva van. Ott kitakarították tőle a South Of The Border, a Shivers, az Overpass Graffity és a Bam Bam c. számokat, pedig kb. 2 éve ezeket játszotta a rádió (igaz, csak 2 hétig).
Ebből is látszik, hogy az országos rádiók egyszerűen képtelen eltalálni a helyes irányt, az arany középutat. Szélsőséges, túlzó a zenei szerkesztés, nem érzik az arányokat, és ezért szarok.
A Petőfi túltolja a számokat, 2-3 óránként bele a torkunkba a fulladásig, a Rádió 1 agyára meg ráment a hét szűk esztendő, és negyven zenéből válogat. És ez sajnos évek óta így van.
 #199988  Szerző: Patrik09

Tomi76 írta: 2023.07.24. 09:24 Sopron környékén nyaraltunk a családdal a múlt héten. Csodálkozva tapasztaltam, hogy a tisztán fogható osztrák adók, valamint a soproni Rádió 1 helyett, volt olyan vendéglátóhely ahol a Petőfi szólt a háttérben.
Miért olyan meglepő? Még így is van kb 6-700 ezer hallgatója.
Engem most sokkal jobban zavar ez az Ed Sheeran imádat. Du. 4 óra van és reggel 7 óta már 4x volt.. Volt hogy alig több mint 2 óra különbséggel..
De a szombat sem volt semmi:
7:05 Eyes closed, 7:34 Castle On The Hill :S :lool:
Szerintem is az MR2 korszak volt a legjobb. :(
 #199986  Szerző: altermanus

hmmm, nálunk is jobban foghatóak a osztrák adók, de van vendéglátóhely ahol a petőfi szól a sokkal jobban összerakott, Körmend FM helyett.
Off: a Körmend FM-en más lehet a zenei szerkesztő tél óta, mert most jobb zenék szólnak számomra, mint bármelyik országos rádión. Pedig ott is kérdezik Pistikét Balogunyomban, hogy mi a kedvenc kajája.
 #199980  Szerző: Tomi76

Sopron környékén nyaraltunk a családdal a múlt héten. Csodálkozva tapasztaltam, hogy a tisztán fogható osztrák adók, valamint a soproni Rádió 1 helyett, volt olyan vendéglátóhely ahol a Petőfi szólt a háttérben.
 #199963  Szerző: Glenn

altermanus írta: 2023.07.23. 09:55Emberek! Legyen p0tyi a Petőfi rádió felelős szerkesztője!
Támogatom! Ennek a rádiónak már úgyis vége. :hehe:
 #199959  Szerző: p0tyi

altermanus írta: 2023.07.23. 09:55
p0tyi írta: 2023.07.21. 13:07 Nem ő. Egyszerűen sztem csak kitalálták, hogy mivel a TT korszak volt a legsikeresebb, visszahozzák az ottani zenék egy részét, meg az akkori clockot. Aztán vegyítik a 2 hetes baba zenékkel, az indie őrülettel, meg a Tiktok trenddekkel, pl. Sará Perché Ti Amo. Magyarázat nincs, biztos nekik így tetszik. Valaki-valahol-valamikor hallotta, vagy befantáziálta, hogy ezt így kell csinálni.

Meg is született a Frankenstein FM. Gondolom úgy vélik, ennyitől már száguldanak is vissza a Petőfire az elveszített hallgatók (ahhoz mondjuk Harsányi, tartós kiszámíthatóság, meg promó is kéne). Hát, nem. Ezért mondom, hogy full amatőrök dolgoznak, a nevüket nem tudom.
Emberek! Legyen p0tyi a Petőfi rádió felelős szerkesztője!
:D :D
 #199958  Szerző: 007

Abban szerintem kiegyezhetünk, hogy a "Nagyon Zene!" korszak óta egyáltalán nem találják meg azt, amivel leköthetnének bárkit is. Kár volt hozzányúlni, mert ez így katasztrofálisan szar. A korábbi arculat legalább egyben volt és markánsabb, mint a mostani, nem is tudom mi ez... :(
 #199956  Szerző: altermanus

p0tyi írta: 2023.07.21. 13:07 Nem ő. Egyszerűen sztem csak kitalálták, hogy mivel a TT korszak volt a legsikeresebb, visszahozzák az ottani zenék egy részét, meg az akkori clockot. Aztán vegyítik a 2 hetes baba zenékkel, az indie őrülettel, meg a Tiktok trenddekkel, pl. Sará Perché Ti Amo. Magyarázat nincs, biztos nekik így tetszik. Valaki-valahol-valamikor hallotta, vagy befantáziálta, hogy ezt így kell csinálni.

Meg is született a Frankenstein FM. Gondolom úgy vélik, ennyitől már száguldanak is vissza a Petőfire az elveszített hallgatók (ahhoz mondjuk Harsányi, tartós kiszámíthatóság, meg promó is kéne). Hát, nem. Ezért mondom, hogy full amatőrök dolgoznak, a nevüket nem tudom.
Emberek! Legyen p0tyi a Petőfi rádió felelős szerkesztője!
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 625