Derrick írta:[quote=knoskamatee post_id=199838 time=<a href="tel:1689014503" data-original-title="" title="">1689014503</a> user_id=1438]T.T.pontosan azt tudja amit 20 éve a Danubiusban magába szívott. Azóta elment mellette a világ, de ez őt láthatóan nem zavarja.p0tyi írta:érteem, akkor szó szerint az egész brancsot a PIM adta. azt hittem, hogy csak egyes műsorsávokat gyártottak. köszi az infót!knoskamatee írta:szerintem Sivák is lelépett innen. :DDMájus 1-től nincs már. Az üzemeltetőváltás során a káddal együtt kiöntötték a gyereket is.
már csak egy valami. ki felel most ezért az egész programért? nincs programigazgató az ország második legnagyobb frekvencia csomagján? szerintem joggal lehetek felháborodva ezért, ami az én pénzemből is megy.
tiszta Neo FM déjà vu az egész.
ha úgy nézem, akkor nem csoda, hogy ennyi idő alatt elkopott az, amit itt Sivák lerakott.
kieg.: ezen már Titusz se tudna segíteni, ha véletlen visszajönne ide.
knoskamatee írta: ↑2023.07.10. 19:41T.T.pontosan azt tudja amit 20 éve a Danubiusban magába szívott. Azóta elment mellette a világ, de ez őt láthatóan nem zavarja.p0tyi írta:érteem, akkor szó szerint az egész brancsot a PIM adta. azt hittem, hogy csak egyes műsorsávokat gyártottak. köszi az infót!knoskamatee írta:szerintem Sivák is lelépett innen. :DDMájus 1-től nincs már. Az üzemeltetőváltás során a káddal együtt kiöntötték a gyereket is.
már csak egy valami. ki felel most ezért az egész programért? nincs programigazgató az ország második legnagyobb frekvencia csomagján? szerintem joggal lehetek felháborodva ezért, ami az én pénzemből is megy.
tiszta Neo FM déjà vu az egész.
ha úgy nézem, akkor nem csoda, hogy ennyi idő alatt elkopott az, amit itt Sivák lerakott.
kieg.: ezen már Titusz se tudna segíteni, ha véletlen visszajönne ide.