RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#199954  Szerző: 007

Mostanában újra akad a Dalet. :S
 #199949  Szerző: 007

Szegeden kicsit megtépázta a vihar, kimaradt a többi államival és a Retro rádióval együtt. De most jelenleg jó.
 #199941  Szerző: p0tyi

Nem ő. Egyszerűen sztem csak kitalálták, hogy mivel a TT korszak volt a legsikeresebb, visszahozzák az ottani zenék egy részét, meg az akkori clockot. Aztán vegyítik a 2 hetes baba zenékkel, az indie őrülettel, meg a Tiktok trenddekkel, pl. Sará Perché Ti Amo. Magyarázat nincs, biztos nekik így tetszik. Valaki-valahol-valamikor hallotta, vagy befantáziálta, hogy ezt így kell csinálni.

Meg is született a Frankenstein FM. Gondolom úgy vélik, ennyitől már száguldanak is vissza a Petőfire az elveszített hallgatók (ahhoz mondjuk Harsányi, tartós kiszámíthatóság, meg promó is kéne). Hát, nem. Ezért mondom, hogy full amatőrök dolgoznak, a nevüket nem tudom.
 #199940  Szerző: 007

Ki most a programigazgató és ki szerkeszti a zenéket? :stare:
 #199880  Szerző: p0tyi

TT a Retro programigazgatója. Nem Fly csinálja már a Retrot.
 #199877  Szerző: knoskamatee

Derrick írta:[quote=knoskamatee post_id=199838 time=<a href="tel:1689014503" data-original-title="" title="">1689014503</a> user_id=1438]
p0tyi írta:
knoskamatee írta:szerintem Sivák is lelépett innen. :DD
Május 1-től nincs már. Az üzemeltetőváltás során a káddal együtt kiöntötték a gyereket is.
érteem, akkor szó szerint az egész brancsot a PIM adta. azt hittem, hogy csak egyes műsorsávokat gyártottak. köszi az infót!

már csak egy valami. ki felel most ezért az egész programért? nincs programigazgató az ország második legnagyobb frekvencia csomagján? szerintem joggal lehetek felháborodva ezért, ami az én pénzemből is megy.
tiszta Neo FM déjà vu az egész. :roll:

ha úgy nézem, akkor nem csoda, hogy ennyi idő alatt elkopott az, amit itt Sivák lerakott.

kieg.: ezen már Titusz se tudna segíteni, ha véletlen visszajönne ide.
T.T.pontosan azt tudja amit 20 éve a Danubiusban magába szívott. Azóta elment mellette a világ, de ez őt láthatóan nem zavarja.
[/quote]

igaz, de működik még mindig az ő logikája. innen csak a Fly féle két tematikus rádió van ott programingban. esetleg más javaslat? idáig nem tapasztaltam jobbat a magyar éterben.
 #199874  Szerző: p0tyi

Az legalább egy működőképes dal. De az egész rádió zeneileg most olyan, mint egy szar DJ a házibuliban vagy esküvőn. Se a hangerőt, se a zenét nem találja el, mindenki csak ül, és nagyon szenved. Aztán előbb-utóbb majd kitessékelik és lecserélik egy kevésbé önmegvalósítóra...

Full amatőr az egész.
 #199871  Szerző: noartist

007 írta: 2023.07.14. 10:29 Bekerült sok sok szemét között a szerelem miért múlsz? című megasláger 13 évvel ezelőttről. Közben pedig zenében elsők vagyunk. Nem tudom értelmezni az irányt, az arculatot... :stare:
Nyugi. Ők sem.
 #199870  Szerző: 007

Bekerült sok sok szemét között a szerelem miért múlsz? című megasláger 13 évvel ezelőttről. Közben pedig zenében elsők vagyunk. Nem tudom értelmezni az irányt, az arculatot... :stare:
 #199840  Szerző: Derrick

knoskamatee írta: 2023.07.10. 19:41
p0tyi írta:
knoskamatee írta:szerintem Sivák is lelépett innen. :DD
Május 1-től nincs már. Az üzemeltetőváltás során a káddal együtt kiöntötték a gyereket is.
érteem, akkor szó szerint az egész brancsot a PIM adta. azt hittem, hogy csak egyes műsorsávokat gyártottak. köszi az infót!

már csak egy valami. ki felel most ezért az egész programért? nincs programigazgató az ország második legnagyobb frekvencia csomagján? szerintem joggal lehetek felháborodva ezért, ami az én pénzemből is megy.
tiszta Neo FM déjà vu az egész. :roll:

ha úgy nézem, akkor nem csoda, hogy ennyi idő alatt elkopott az, amit itt Sivák lerakott.

kieg.: ezen már Titusz se tudna segíteni, ha véletlen visszajönne ide.
T.T.pontosan azt tudja amit 20 éve a Danubiusban magába szívott. Azóta elment mellette a világ, de ez őt láthatóan nem zavarja.
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 625